32

Анонимен

преди 11 години

Не беше лошо и малко домати и пипер да произвеждаме.

31

до някой си

преди 11 години

Така е, ама ти защо си мислиш че и в тази посока не искат да разбият конкуренцията. За да могат да си пласират собственото производство, че и у нас да продават / както с всичко друго/.

30

smooker

преди 11 години

da lovqt laboratorii i sintetiki ne za 2-3 cigari da ti pravqt globa 1000lv da lovqt gore deto sa

29

Анонимен

преди 11 години

Произвеждаме и много "гяволи"!!!

28

някой си

преди 11 години

не ги е срам тези "аристократични" европци.след като ни разбиха икономиката за да не сме им конкуренти на пазара,така ще бъде.кой каквото може,това ще произвежда.

27

Анонимен

преди 11 години

Не знам какво е каптагон, ама то пък да им се ненадяваш бе - в малка ошушкана България за последните 10 г. били разбити 26 лаборатории! Бре, бре, бре... А сигурно има двойно повече, които още не са открити... Че ние сме били големи дрогари...Ако не друго, то почнах да си обяснявам какви са тези BMW, Mercedes, Infinity, Lexus и пр., които срещам всеки ден по София. То ще кажеш, че се намираш не в Софето, а в някой световен финансов център, а то какво било...

26

!!!

преди 11 години

Амфетамин и Каптагон са две различни химични съединения, с различни последствия. Все едно да кажеш, че хероин е синоним на кодеин.

25

Анонимен

преди 11 години

Еми нали трябва да върви икономиката ни на горе какво искат сега пак ? Ае у лево а ?

24

potp

преди 11 години

До навежите:Холандия е най-големия производител на синтетика и най- голямото депо , затова и най- много критикуват.А дали е ГЕРБ, БСП или който и да е на власт, не им дреме.

23

Dart

преди 11 години

Опази боже сляпо да прогледне

22

анонимен

преди 11 години

Не е вярно. Какъв трфик на кокаин? Нашите граници се пазят! Търсят си само извинение, за да ни приемат в Шенген!

21

Анонимен

преди 11 години

SHENGEN SENGEN. Ama neeee !

20

Уточнение за журналя

преди 11 години

"Европейския център за мониторинг на наркотиците и наркоманиите (ЕЦМНН) " ЕЦМНН е една от официалните агенции на Европейския съюз!В такъв случай излиза, че статията казва - ЕС определя България като най-големия производител на наркотици в ЕС!Ся схванахте ли, що ще гледате Шенген през крив макарон?

19

Анонимен

преди 11 години

Амчи затворияхте разни химически заводи и нашите учени глави праят квот могат. За кво са училе. Че и всичките са умници. Както се забелязва.

18

Анонимен

преди 11 години

"България е значителен производител на каптагон и транзитна точка за кокаинМеждународният наркотрафик остава основна дейност на повечето организирани престъпни групи"И всички се отчитат на Баце(Бойко Методиев Борисов).Някой да е чул в последните 4 години да е ударена лаборатория за КАПТАГОН??НЕНЕНЕНяма и да чуете.Баце е вече МУЛТИ МИЛИАРДЕР!ЧЕСТИТО на ОПРОСТАЧЕНИЯТ ЧАЛГАЛИЗИРАН БУГАРИН!По-*** от бугарина НЕМА и в Зимбабве!

17

do 23

преди 11 години

axa samo 4arvenata li.mi mutrata nali prie narkopazara ot ona deto pikae6e v 6adravanite i se sre6ta6e s narkobosovete (slujebno)

16

талибан

преди 11 години

унищожените наркотици в турция са българско производство.

15

Анонимен

преди 11 години

Опаааа... Така е там, където мафията си има държава!

14

Анонимен

преди 11 години

До Говедата от ГЕРБ !За това ли си плащаме данъците *** Долни ?За да сме Значителен производител на наркотици ?За да може едно от Главните *** да цунка Джиджи ?А що не Цунка на Джиджито на Джиджи на 07.07.2013г?

13

Анонимен

преди 11 години

Странна логика имат тези.Правят изводи въз основа на заловени количества-т.е. ако предотвратим вноса за ЕС 1 тон кокаин,ние ставаме виновни за това,че сме го заловили...четох,че ако се легализират наркотиците,няма да има олимпиади,световни и европейски първенства по футбол,също така че холивуд ще банкрутира...което идва да покаже,че някой пак се упражнява на наш гръб....а за комунистите е нужен само повод за да продължават да плюят държавата,която тъй много желаят да яхнат отново...