527

АНТИГЕРБ

преди 11 години

МЕЧТИ, МЕЧТИ, МЕЧТИ ..................................ПРОТИВОСТОЕНЕТО НА ГЕРБ Е ВЪПРОС НА ИНТИЛИГЕНТНОСТ НЕ НА ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !

526

Алах Шишевич

преди 11 години

Знам Куче банкенско какво обещаваш на българите!Глада и мизерията са твоите полит комисари!Ще доведеш Бг до състояние да няма и една бисквита!*** ще глозгат черепите ни,а ти ще се хилиш като капуцин прегърнал любовника си травестит от бившия блок 20 в Ямбол!После болшевишката *** ще довършат делото ти съюзени с турки!

525

123

преди 11 години

Да ама няма да получиш втори мандат драги ми Винету!

524

антигербер

преди 11 години

Иваило, има две действия: Първото е атентатът срущу Доган . Второто е побоя над атентатора.Побоят е следствие от атентата.И на тебе някой да ти опре пистолет на челото , *** и бащати или приятели ще го раазкъсат.

523

Veselin

преди 11 години

До Mаузер ,мойто момче това което пишеш е част от пропагандата дето ви е промила мозъците ,първо в края на 80-те почти е нямало външен дълг имало е малко но той се е покривал от други държави които са ни дължали.А сега външният дълг ни е към 60 милиярда .Но и онази система е порочна .

522

антигербер

преди 11 години

Мирчева , защо се отказа? Чакам дискусия.

521

Ivailo

преди 11 години

ВИДЯХМЕ ГИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ДПС КАК СЕ ДЪРЖАТ,а ти после стой си ги защитавай:)

520

Ivailo

преди 11 години

До анти гербер:ВИДЯХМЕ ТЕЗИ ГРАЖДАНИ,КОИТО КАЗВАШ,ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО! ВИДЯХМЕ ГИ ПРИ "АТЕНТАТА НА ДОГАН" КАК ЩЯХА ДА УБИЯТ ЧОВЕКА,ЗА ТЕЗИ ХОРА ЛИ ГОВОРИШ??!??!?!

519

Mаузер

преди 11 години

До Veselin;Стига си философствал. 3 пъти сменяхте парите, 1947,1952 и1962г. за да погасяте инфлация.оставихте 12милиарда $ външен и25 милиарда вътрешен дълг.П.Младенов/дамаджанката/изнесе доклад пред ДС,че за да работи нашата икономика след1982г трябва да внесем материали ,резервни части и др. за 2,6милиарда $, а срещу тях произвеждаме 1,5 милиарда $Или изяждаме 5 хляба а произвеждаме 3 .Дей Киро на кирия.Това се казва комунистическа ефективност.Никога комунисти на еласт.

518

Мирчева

преди 11 години

До анти гербер , нямам нищо против лично турците,а това,че ни управляват и ни мачкат и имигрират със стотици хиляди при нас. Но нали все пак твоя приятел станишев и най-богатият човек на балканите доган са си партия,както и нобоизлюпения лютви местан,не искам тези хора да ни управляват,съжалявам:)

517

Mаузер

преди 11 години

До Мирчева;Правете разлика от западни социалисти и такива създадени и откърмени в Русия.

516

анти гербер

преди 11 години

Мирчева, казах ти , че си ходила на училище само до четвърти клас и най-важното е че ти личи. Българските граждани изповядващи исляма нямат нищо общо с тези които са държали 500 г. България под турско робство.Има една книга , казва се тълковен речник , виж в нея какво пише за думата ИДЕОЛОГИЯ.

515

Veselin

преди 11 години

В недалеко бъдеще ще настъпи прелом, който крайно ме безпокои и ме заставлява да треперя за съдбата на моята страна... Преходът към власт на корпорациите неизбежно повлича със себе си продажности и разложение във висшите органи на страната, и капиталът се стреми да утвърди своето владичество, играе с най-тъмните инстинкти на масата, след това всички национални богатства се съсредоточават в ръцете на не много избрани, а тогава настъпва и края на републиката. (казано малко преди смъртта на Линкн

514

Veselin

преди 11 години

БАНКОВИТЕ ИНСТИТУЦИИ СА ПО - ОПАСНИ ЗА НАШИТЕ СВОБОДИ, ОТКОЛКОТО ЦЕЛИ ВОЙСКИ, ГОТОВИ ЗА БОЙ. АКО АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД ПОЗВОЛИ ЕДИН ДЕН ЧАСТНИТЕ БАНКИ ДА УПРАВЛЯВАТ ПАРИЧНАТА ЕДИНИЦА, ТО БАНКИТЕ И ПОДОБНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЩЕ РАЗЦЪФТЯТ, НО ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ ОТНЕМАТ НА ХОРАТА ВСИЧКО, КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ - НАЙ-ВЕЧЕ ЧРЕЗ ИНФЛАЦИЯТА, ПОСЛЕДВАНА ОТ РЕЦЕСИЯ, ДОКАТО ДОЙДЕ ДЕНЯТ, В КОЙТО НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ БЕЗ ДОМ И БЕЗ ПОКРИВ......ТОМАС ДЖЕФЕРСЪН

513

Veselin

преди 11 години

До 637 ,много телевизия гледате дето само пропаганда върви по нея и вярвате на глупости ,политиката на всички партии е една и съща ,ако правят нещо различно то това е където няма да попречи на курса който водят .

512

Mаузер

преди 11 години

До Emiliqn Petrov;Точно така е.Те самите са престъпници, а партията им е мафиотска структура. Турците неса убивали толкова колкото ***. След ДЕВЕТИ дойдоха на власт КРИМИНАЛНИ престъпници и ТЕРОРИСТИ.

511

iliq

преди 11 години

Видяхте, че за съжаление председателят на ДПС беше се наредил там заедно със социалистите на пресконференциите, което горе-долу очертава коалицията за в бъдеще, те сами не могат да победят, ако заедно се обединят, мисля, че пак няма да може, но, разбира се, имат шансове, prav e borisov,bsp sami ne mogat da izleznat i da go biqt

510

антигербер

преди 11 години

Петров, много ти е къса паметта. Кюлев беше разстрелян по времето на царя.

509

Мирчева

преди 11 години

О моля ви,господин АНТИГЕРБЕР не сравнявайте социалистите във Франция и другите големи държави със социалистите в България.Искам с две ръце да гласувате за БКП и ДПС(ТУРЦИТЕ) на изборите.Ама ей така ще ви го пиша Т У Р Ц И Т Е И Б К П,за да знаете добре какво правите.

508

Анонимен

преди 11 години

Добре,Веселин.Може ли тогава да ми обясниш,защо при една партия от 2005-2009 всички еврофондове и проекти са замразени и спрени,а при друга си вървят нормално и се усвояват.Пак ли е по диктатура на световните банки? :))))