185

Анонимен

преди 11 години

REZMENETE NA CVETANOV OBUVKITE 6TE HODI TAKA CEL MESEC

184

Ангелаки

преди 11 години

Новинарите да се разберат как ни лъжат - малокалибрено оръжие, СВ Драгунов, Калашников, а накрая въздушна пушка или танк.

183

СВД

преди 11 години

До разбирачов: "1. стреляно от кръста надолу защото са знаели че е бронежилетка - разчита се на кръвозагуба. 2. стреляно в със СВД - Снайперская винтовка Драгунова СВД 7,62 мм "Пич, ако са го стреляли със СВД, изобщо нямаше да ги интересува че е с бронежилетка. Обикновената жилетка спира пистолет, СВД-то ще влезне и излезне през нея. СВД-то може да го спре армейска бронежилетка на 150-200м., но те са твърде големи и тежки и очевидно не могат да се носят под ризата.

182

oswald

преди 11 години

..за целта по-подходящи калибри биха били .22wmr или още по-добре .17hmr, но и двата са редки (т.е. по-лесно откриваеми), а втория макар и мн поразяващ е адски шумен. за това предполагам стрелците са заложили на стария безпогрешен .22lr - тих, масов, изпитан... абе идеалния убиец :)

181

oswald

преди 11 години

..освен това малокалибрените патрони са в повечето случаи изцяло оловни и силната деформация на проектила затруднява балистичната експертиза в последствие. също са адски масови, лесно се намират и издирването "пътя на боеприпаса" е също много затруднено. стрелеца също е бил на ниво, след като е успял да вкара 4 в баретата и да отговори и да порази срелящия по него гард, който забележете се намира много встрани (в дясно) от основната цел.

180

oswald

преди 11 години

целта е била убийство според мен. малокалибреното оръжие е избрано поради няколко причини: - тихо е и трудно се определя посоката от където идват изстрелите. - малко и компактно е за пренасяне в градска среда. - жертвата се предполага че е със жилетка съответно се разчита на няколко попадения в коремната област и слабините където жертвата или умира от тежка кръвозагуба или от усложнения в последствие. - малкия калибър позволява да "вкараш" без особени умения няколко много бързи изстрела в целта

179

Анонимен

преди 11 години

Тези патрони не убиват Това е ясно изразена гражданска позиция несъгласна с мафията Да се готвят Цветанов и Борисов

178

Yakov

преди 11 години

Показно, няма съмнение! Очевидно е че е за сплашване на подземния свят. Този който знае доста за някой хора и е готов да говори, това го чака! Показно е защото е стреляно "Отгоре - от високо място". Избори идат!

177

kms_07

преди 11 години

Истинските професионалисти щяха да предпочетат ГРАНАТОМЕТ ! Може би още по-добре е с ГАУБИЦА, но качването и щеше да бъде трудно, на части и горе да я сглобят, но пак си е хамалогия!....

176

:)

преди 11 години

До разбирачов:Приятел, с драгуновката ще му търси главата с оптически мерник. Килърите явно са наблягали на спорта, а не на биология и анатомия. Затова са толкова *** всички в тая държава, защото в училище не са си чели уроците. *** въпрос ти задавам. Къде минават най-големите артерии?

175

Иво

преди 11 години

"Ако наистина са били два екипа няма начин да не го убият."Ти въобще задаваш ли си въпроса защо евентуално има 2 екипа? И можеш ли да си отговориш?Професионалисти били снайперите - дрън, дрън, та пляс! И хирург се изкара! От вътрешни органи разбира, киселини, това-онова :) Тия киселини ги мислиш като азотната киселина май. :) Подозирам, че си някой седмикласник.

174

хахахах

преди 11 години

"Ако съм на "куките"..."*** изказа! Да стъпиш на тях или в някоя сексуална поза? Или ако си някакъв НА кукуте? :)Пък и разбирач го раздава. Хахаххах

173

Гана

преди 11 години

С тапи ли да стрелят или като Октай с лют пипер. Човека си кара присъдата досега. Нема по гадно от бивш комунист.

172

Иво Андонов

преди 11 години

Аматьори!

171

1111111

преди 11 години

Da si plati zdravnite i posle na syd i posle da go strelqt nqma da ba4kame v BG za teatro samo.

170

Physical

преди 11 години

Освен всичко това, са се погрижили за доказателствата - запалили са позицията. Полицията няма да намери нищо.Но не може да подготвиш позиция без да те забележат. Ходи се поне 3-4 пъти с цел наблюдение на динамиката около позицията или в случая сградата. Имали са човек в сградата, който им е помагал. Ако съм на "куките" бих следил финансовото състояние на живущите в сградата. Нови придобивки, това онова....

169

Physical

преди 11 години

Това с Доган си беше постановка.А Баретата не са искали да го трепят. Ако наистина са били два екипа няма начин да не го убият. Това е отмъщение. Явно някой иска да го гледа как се мъчи. И снайперите са били професионалисти. Обърнете внимание на това, че не е уцелен на нито едно опасно място.Един в стомаха - това е адски болезнен и бавен начин да умреш(стомашни киселини в/у долни вътрешни органи), един в бъбрека - всички знаем колко боли там, два в краката - това си е живо осакатяване.

168

разбирачов

преди 11 години

1. стреляно от кръста надолу защото са знаели че е бронежилетка - разчита се на кръвозагуба.2. стреляно в със СВД - Снайперская винтовка Драгунова СВД 7,62 мм

167

Ангел

преди 11 години

Тук има нещо гнила.Мястото е много удобно за покушение.Ако си на стълбите горе видимостта е повече от ясна и не повече от 50 метра разстояние.Да не говорим че пушката е с оптика.Аз без оптика трепа заяк от 50 метра,камоли опитен стрелец.Или килъра е пълен *** или е искал да го надупчи показно по гъзо!!!

166

чарли

преди 11 години

Помислих си че е стреляно с прашка.