23

qwer

преди 11 години

Комундурите да си признават, а този Колев да ги предава какво мълчи явно е съдът не иска истината да излиза защото са от едно котило. БСП + съд и прокуратура винаги е равно на корупция.

22

в панделата Колев !

преди 11 години

Стига сте оневинявали убиеца Л,КОЛЕВ,,,,ЛИПСВА ДРУГИЯТ,ама дори и да не го хванат на Колев местото му е доживот в панделата ... !!!

21

Анонимен

преди 11 години

Още един път ще го напиша!Убийците са '***'!През 1992 година в Пазарджик е проведена акция в *** махала където са открити десетки отвлечени за *** български момичета!Едното умира в болница понеже е изнасилено от 77 '***'!Това е истински случай можете да го проверите!И случая със сестрите Белнейски ще излезе такъв!Замесени са '***' и ако е така нали разбирате,че Катуница ще яе да изглежда като фестивал!Прикрива се,за да не настане етнически конфликт!

20

Анонимен

преди 11 години

Това убийство така замириса, че на всички стана ясно къде е ключа от палатката!

19

Анонимен

преди 11 години

Убийците са '***'!И нарочно се премълчава,за да не настане етническо напрежение!

18

Анонимен

преди 11 години

Sled kato Lazar ne kazva s kogo e bil - neka da lejiA sauchastnika mu da e na svoboda

17

Az

преди 11 години

Nadiavam se 4e sled vreme shte izleze kniga po vaprosa, ili prosto sait v koito cialata tazi istoria i razkritiata po neia da bydat opisani.Chudia se samo koi shte e bulgarskiat Sherlock Holms .

16

Анонимен

преди 11 години

za zatvora e ma.aikata na sestrite.kakva e taq maika,koqto ne znae 2 dni kude sa decata i,i to momicheta.zatova se vdigna mnogo shum,za da ne se tursi otgovornost na neq.taka li se vuzpitavat momicheta-posle zashto imalo takuv promiskuitet sred decata.

15

Анонимен

преди 11 години

РОДИТЕЛИТЕ МИСЕ СТРУВА ЧЕ НЕ ПОМАГАТ С НИЩО , ИМА НЕЩО ТЕЗИ ХОРА ДЕТО ЗНАЯТ ЗА ДЕЦАТАСИ НО НЕ КАЗВАТ , СТРАХГИЕ А ИСКАТ ИСТИНАТА

14

Анонимен

преди 11 години

Прякото убийство е извършено от общинският съветник от БСП в Пазарджик - Георги Петърнейчев, който влачил сестрите върху капака на джипа си 13 метра. Бил е и с 0,98 промила в кръвта. Съучастник му е Румен Петков - Запалката, който е наредил всички тези прикривания на следите, изчезналите улики и прочее. А да видим как сега съда ще оправдае Колев и ще обвини двама висши кадри от БСП в убийството

13

Анонимен

преди 11 години

ми вкарайте и майка му при него да му готви и чисти.и на нея мястото й е там

12

Хасму

преди 11 години

Атила, с удоволствие бих те *** в ***, *** долна!

11

Pff

преди 11 години

След 5 години в панделата, който и да е от вас многознайковците така ще сте се пречупили, че ще признаете и че баща си сте затрили... И колко удобно свидетелите са затворник (който сигуно не се е договорил със съда за намаляне на присъдата) и някакъв следовател (колко още по удобно, нищо не му пречи да си изфабрикува всякакви доказателства, при условие, че е пряко ангажиран с делото). Аз предлагам и прокурора и съдията да се самопризоват за свидетели и направо една смъртна присъда да му залепят!

10

Анонимен

преди 11 години

Румбата Петков ,дали е пик.л по тия места ?

9

Анонимен

преди 11 години

Айдее, пак комунистите виновни. Не си пиете хапчетата редовно, г-да кукумицини.

8

Дядо Иван

преди 11 години

Лазар Колев - криминално проявен, непокорен, агресивен, социопат ...Идеалният "извършител" на едно убийство, за което никога няма да научим истината.

7

Анонимен

преди 11 години

Лазар колев ,защо не каже ----ИСТИНАТА ?----Защото са замесени, големи ---РИБИ!

6

Discovery

преди 11 години

А бе то и за децата е ясно, че тоя НЕ е виновен... Много ми е интересно тоя дето прави експертизите дет уж сам се обеси, като изкара на яве, че децата най-вероятно са блъснати от кола как така ще реши да се беси. Много, много кофти... То картинката е ясна, някой *** с власт ги е блъснал и та да покрие белята са скалъпили тва. А може само едното момиче да е бутнал и другото да е видяло и пак така...

5

А Т И Л А

преди 11 години

МарианчеВместо да хвърляш грешни пари по адвокати които да ви защитават в предварително решено дело(Цирк) плати на КИЛЪРИ да разплачат майките на пазарджишките Милиционерски *** така както те раплакаха вас УдивителнаПазарджишкото Милиционерско *** е доказано най-*** *** развъждано в Задунайския *** създаден преди 134 години от руски *** за 32 тона злато.Руската *** Грозданов завършил РабФак в Москва и неговото потомствено комунистическо ***(син на *** и баща на ***) Стоянов са представителна извадка за кадровия състав на МВРО( о-то на края не е за бла

4

Анонимен

преди 11 години

Имаме си по-яки скандали в момента, за да вадите отново това дело. След толкова години митарства, пожалете родителите! И кучетата разбраха, че се прикрива много влиятелна личност в това разследване.