26

Анонимен

преди 11 години

Трябваше да му смъкнат и гащите. Аматьорчета. Поне децата ни са по-интелигентни от башибозука, който гледахме в действие по TV. Злобни ***. Чак сега проумявам наистина какво се е случило в Батак.

25

Мила

преди 11 години

Не проумявате ли, че въпросните клипчета са страшен резонанс от политически манипулирана агресивна нагласа?! И най-важното - защо Конституционният съд не забрани съществуването на етническата партия ДПС, която е в разрез с Конституцията на Република България? Защо въпросният съд вече 3-то десетилетие не свърши най-важната си РАБОТА? На кого, с каква цел служи този "съд"?

24

до 21:

преди 11 години

Споделям патриотизма ти, но аз виждам нящата и от ьгъл:- България ще я има само ако има ДЕМОГРАФИЯ, или по-просто ако всяка жена ражда поне 2 деца- ако мразим политиците, значи мразим всички, който са ги избрали, т.е. себе си и българите като народ- на БЪЛГАРИЯ, нашата мила и безценна родина и трябва чудо, за да просъществува. Аз знам, обаче, че чудесата се случват на тези, който ги заслужават. Нека сме достойни, отговорни и единни и да се МОЛИМ за спасението на Родината ни.

23

НЕ НА НАСИЛИЕТО

преди 11 години

Добре е, че има хумор. Дори и без да осъзнават обаче, учениците са хванали основното (особено втория клип) - насилието и зверщината на тълпата. Силно се надявам този случай да не стане модел за поведение в обществото, затова тази само разправа трябва да бъде наказана от съда.

22

аз

преди 11 години

Този Доган наистина трябваше да бъде убит. На гърба на тези, които се смятат за турци в България той забогатя. Осъзнайте се вече.

21

до "т"

преди 11 години

Преди няколко години по Евронюз в рубриката "без коментар".пуснаха клип на които показаха група жени държащи някакви плакати на 8-ми март.Те бяха пребити от турската полиция по много жесток начин.Ето защо уважаеми "т" Турция евросъюза ще го гледа през много дълъг,изключително тънък и ужасно крив макарон!Особено ако клипа го е гледала Ангела Меркел.

20

Анонимен

преди 11 години

Май трябва да прекръстим Доган на многострадалният Геновев.Много ще му тича!

19

герб

преди 11 години

добре се посмях :)

18

евала

преди 11 години

:D :D :D :Dхахаха

17

Анонимен

преди 11 години

брао

16

ХА ХА ХА

преди 11 години

алкохолизирания *** се *** за последно

15

Анонимен

преди 11 години

Да станеш за смях и на децата е много показателен факт. Браво на подрастващите. Това, което ние, техните родители изтървахме, надявам се, те ще поправят. И ще докажат, че въпреки всичко България ще я има. Напук на лукановци, костовци, догановци, станишевци, царисти, нихилисти, герберисти и т. н. шайка от предатели. Все пак ние сме българи и обичаме България. Тя е като майката и ако мразим някого, то е политиците, а не Родината.

14

т

преди 11 години

Майтап да но защо обиждате. Тая държава заради това е изостанала и 20 години няма да се оправи молете се Турция да стане член на ЕС и полза от това ще има единствено Германия и България. Запомнете това

13

Анонимен

преди 11 години

Ако Октай беше убил Доган щеше да го превърне в герой. А така го направи на езил пред българи и турци. Един човек стане ли за мезе пиши го бегал.

12

Жорж Ганчев

преди 11 години

ХахахахахаНе знам тоя дрисък доган как изобщо ще се появи сред хорахахахахахаха

11

До Димитрова

преди 11 години

А може би Доганова или Демироглу. Защо не разкриеш истинската си същност? Какво лошо има в това, да се разобличава пошлостта в живота. Или и тези ученици са партийни членове. Или и те са манипулирани. От кого? Смешна партия, смешен лидер и съответно осмиване даже и от учениците на България. Това само може да служи като сигнал за събуждане на заспалия български народ, който търпи този цирк вече 23 г. Радвам се, че поне младите мислят разумно и дават някакъв шанс на България.

10

ХА,ХА,ХААААААА....

преди 11 години

ТА*АААААААААААААААААААК , БАТЕ ...ГОООООООООООЛЕМГРАМАДАНСКИ И ДОГАНСКИ...!

9

Анонимен

преди 11 години

BG PROSTOTIQ.PAZI BOJE!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Това е вследствие от неглижиране на случая от управляващите. Днес включиха и адв. марковски в омаловажаване . Човек , който е защитавал пострадали от газово оръжие да твърди че е безобидно е абсурдно. Той трябва да знае , че газовото оръжие е за самозащита, но когато се превърне в нападение става опасно и в страната има десетки инциденти на самоубийства и убийства на лица. Не защитавам никои , но в такива случаи трябва да бъдем обективни. Браво на Елена Йончева беше много ясна и категорична.

7

Анонимен

преди 11 години

Драматурзите на театъра искаха да има друг ефект, но не помислиха, че в ерата на интернет ще бъдат разкоспирирани за минути!