32

Анонимен

преди 11 години

То ако е само за спане, дреме ми на кочана...

31

МоРсКи

преди 11 години

до 37 е ти си ги скъсала :D Така ли го откриваш по секса?

30

Анонимен

преди 11 години

аз пък постоянно спя с бъдещия си. и то само поради една причина - за да го открия.

29

МоРсКИ

преди 11 години

По голяма глупост не бях чел дори статиите за референдума бледнеят. Та по тази логика да стоим без гадже и да се бройкаме със старите - колко скучно!

28

бай Шано

преди 11 години

хвърлих поглед на 4-5 клипчета и са като статиите на любимия ни вестник -много любопитни заглавия ,без никакво съдържание ....тая е от групата на британските учЕни

27

до 32

преди 11 години

Абе нападаш номер 15. Колкото и да се стараеш, същия си като него, просто избираш друг обект, който да нападаш.

26

Сензационно

преди 11 години

Уау 69 000 гледания! Това наистина е сензация!!!

25

gopgo

преди 11 години

unikalno tupa statiq.....kato nomer 18

24

до 29

преди 11 години

Има само една причина - за известно време не можете да си намерите ново гадже и затова се връщате назад. Случвало ми се е, но колкото и да твърдите, че е хубаво, за мен си беше кофти изживяване.

23

Анонимен

преди 11 години

Има само една причина - бившия е.е по-хубаво от настоящия. Всичко друго са празни приказки.

22

––––––––––––––––––––

преди 11 години

Емили показва нагледно с клипове правотата на теорията си. За целта й помага фалшивото й гадже Али.Освен че пропагандира ку*валъка, пропагандират и смесените бракове и секса между фесове и християни.. Което вече е отблъскващо !

21

до 24

преди 11 години

"Не се правя на светец, но поне се старая да не ги обиждам по форуми без причина (макар че понякога го правя)." - щом го правиш, макар и само понякога, значи и ти си същия като него. Тогава какво си се впрегнал?"Това защо аз да не го съдя него (15), че е *** ????" - защото означава, че си същия като него.

20

Уточнение

преди 11 години

Не с бившия, а с всички бивши.

19

23

преди 11 години

Напоследък гледам е модерно навсякъде да се пропагандира ку*валъка...

18

иван

преди 11 години

егати простотиите

17

до 20

преди 11 години

Ми може човека просто да е способен да си ползва главата, а не да приема безкритично тъпотиите в жълтите вестници.

16

Язе

преди 11 години

Десетте причини да спим с първата срешната какви са?

15

Анонимен

преди 11 години

Намерих видеото и търпеливо го изгледах. Изгледах и някои от другите й. 95% от клиповете й са на тема секс. Бълват от цинизми, умишлено казани, бълват от повърхностни разсъждения и дори откровени глупости. искрено съжалявам тази жена. На 28 г. е, а се държи като 13 г. момиченце и съвсем по детински разкрива колко нещастна е всъщност. Като й гледам клиповете, със сигурност има много бивши, но не и настоящ.

14

Анонимен

преди 11 години

Тая Емили е типично объркано момиченце, дето не знае какво иска. Ако е бивш, значи не сте с него, защото не ви се получава връзката. Нали все пак една от причините да се разделите с него е защото не искате да сте заедно, включително и за да спите заедно. Ако е бивш, но въпреки всичко си лягате с него, значи сте си едно обикновено объркано к**ве, дето не знае де го сърби.

13

Анонимен

преди 11 години

Сори, бившия да си намери друга за секс. От всичко което направи и каза, ми е противен, че не мога да го гледам дори. Уж щеше да има много мацки, а нещо се умилква сега. Тази дето го е писала, явно хич няма опит, виждам че е на 28 години и вероятно връзките и са от ден до пладне.