Снимка: архив Reuters

28-годишната Емили Хартридж се превърна в хит в YouTube с каналa си, в който всяка седмица качва клип на тема “10 причини да...“. Само за пет дни видеото й “10 причини защо няма нищо нередно да правиш секс с бившия си“ е гледано над 69 890 пъти.

Емили Хартридж вече има 23 000 абонати. Създателката му пише и статии за в. "Хъфингтън пост".

Емили показва нагледно с клипове правотата на теорията си. За целта й помага “фалшивото й гадже“ Али. Те разиграват цяла постановка, с която илюстрират 10-те причини.

Първият сред мотивите, че да се прави секс с бивша половинка, не е погрешно, е, че сексът с бивш партньор протича с по-голяма лекота.

Вторият мотив е, че човек вече е подготвен за външния вид на сексуалния партньор и няма да има неприятни изненади в леглото, неоправдаващи очакванията.

Третият е, че всеки знае какви са сексуалните предпочитания на другия в леглото и избягва да изненадва партньора си с нещо неочаквано и попарващо оргазма.

Четвъртата причина е по-практична. Когато човек отива да прави секс в дома на бившето си гадже, там може да се натъкне на своя вещ, която е забравил да отнесе.

На пето място е фактът, че сексът с бивш е разчупване на рутината от секса с настоящия партньор.

Шестият мотив е, че когато по време на секс човек има навика да вика или дори да вие от удоволствие, ако сексуалният му партньор е бивше гадже, то той не се формализира много заради прекалено шумните проявления на възбудата.

Седмо, бившият може случайно да се амбицира и да прояви доста по-голям сексуален плам, отколкото е проявявал в миналото. Така изненадата ще е приятна.

Осмата причина е, че бившият е подходящ избор, когато се търси партньор за тройка.

На девето място човек не се притеснява как изглежда на сутринта след секса, ако е преспал с бивш партньор.

Десетата причина е, че в края на секс изживяването с бившата половинка човек може да произнесе с лекота фаталната фраза: "Това беше само секс, без никакви последици, условия, изисквания или усложнения", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase