29

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ПРЕДУПРЕДЯ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА НСО - УБО !ЕДНО ВРЕМЕ УБО ОЗНАЧАВАШЕ - УБИВА БЕЗ ДА ОТГОВАРЯ СЕГА ПАК СТАНА СЪЩОТО С "ДЕМОКРАТИЧЕН" ЗАКОН !ИСКАМ ДА ГИ ПРЕДУПРЕДЯ, ЧЕ ПЪРВЯТ СЛУЖИТЕЛ НА НСО КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ В МОЕ ПРИСЪСТВИЕ ДА УДАРИ БРЕМЕННА ИЛИ ДЕТЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПРИЧИНАТА - ЩЕ УМРЕ ОТ РЪКАТА МИ И НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕННИЯ НА ТОВА МНЕНИЕ !ТАКА, ЧЕ МАМЧЕТА ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ ПРЕДИ ДА ПОЛЗУВАТЕ ТОВА СИ НОВО ПРАВО !АКО ВИ СЕ ЖИВЕЕ РАЗБИРА СЕ !!!

28

prost Bai Ganio

преди 11 години

dobre 4e e Dogan , Zakon 6te6e da ima prez 3425 godina

27

Анонимен

преди 11 години

Не е нужно въобше НСО. В много европейски държави към които уж гледаме депутатите и министрите ходят на работа с обществен транспорт и даже на колело без охрана. На бедната ни държавица станаха много екстрите само за някои. Да има некаква служба от малък състав само за чуждестранни делегации но таво може и си го върши и обикновенната полиция.В Тодоровото време немаше такива екстри за депутатите.

26

d

преди 11 години

и сека какво ще стане, *** в парламента са се поуплашили чене знаят кои ще е следващия, ще гласуват още по голям бюджет за НСО, и кои ще ги плаща ние естествено , за да ги пазят по добре за да ни ограбват по на спокоиствие, е нема такава държава

25

Анонимен

преди 11 години

СТРААААХ! октай показа на оялите се и самозабравили политици, че не са недосегаеми, сега всички се почувстваха несигурни и затова реагират така! ако ги утрепят, кой ще им излапка милионките, крадени с пот на труднодостъпни места?

24

Антикомунист

преди 11 години

Не намесвайте БГ в този анадолски скандал, мoля!Да си се рзбетат турците помежду си...

23

Анонимен

преди 11 години

Срещнеш ли старец целуни му ръката -може да ти е баща Срещнеш ли момче погали го -може да ти е син Срещнеш ли ГЕРБАДЖИЯ взимай камък и се цели точно -готви се да те такова

22

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 11 години

Когато се приема закон, емоциите трябва да са настрана. Какви хора работят в НСО?Компетентни ли са и психически годни?Физически във форма ли са?Защо са им по-големи права? Те и с тези, които имат не се справят..то се видя.Защо им е да могат да задържат лица? За да своеволничат? Това не е дублиране на полицейската работа? защо просто не си гледат работата - ДА ОХРАНЯВАТ! Ако е необходим арест - ще викат полиция. Дайте власт на простака и гледайте какво става!И ЗА ВСИЧКО ТОВА ПЛАЩАМ АЗ!!!

21

Анонимен

преди 11 години

ето къде бил ключът от палатката..............да се направи поправка в закона, та тия от НСО-то да могат да ни трепят като мухи!Ама недай боже да им се изпречи истински терорист - пълнят гащите от воле! до сега само по пътищата се ежеха - няма правилник, няма линейка! както се изразяват едни "хора" - мачкааааааааааай!Сега не е нужно и МПС - ще те ритат и ще бият наред! И после ще слушаме приказки за "висок професионализъм" и дрън-дрън!Стягат се за избори.....

20

batmario

преди 11 години

Чудех се къв беше тоя цирк с Доган...сега с тоя закон вече всичко е ясно.Преди Доган закона нямаше да мине...

19

DO14

преди 11 години

LEKO , ALANGLE SAS SOS PO NEAPOLITANSKI

18

UMNI SA

преди 11 години

I SEGA KVA STHA TIA ?? SLED KATO NARODA NE MOJE DA VARJE POLITICITE 6A GI VARZVAT OHRANITELITE I 6TE VARVIAT VARZANI POLITIK - OHRANITEL - POLITIK - OHRANITEL,,,,...... KOMPLEKT

17

darcas

преди 11 години

НСО трябва да са подчинени на МВР, защото иначе се оказват извън главорези извън закона и всеки може да ги гръмне.

16

Антиквар

преди 11 години

Вчера в едно предаване генералът Коджейков ме впечатли с лингвистичните си познания,а водещата направо я втресе и исе объркаха понятията,когато на няколко пъти и беше повторено,че всичко случило се около покушението е в резултат на "компилация от събития" ???!!!Конграчулейшън,накокържени !

15

имигрант

преди 11 години

До: номер 2Не се притеснявай, в скоро време сигурно ще променят и Конституцията.Ще въведат нов Член 1, който ще гласи: "ГЕРБ има ръководна роля в държавата."

14

7

преди 11 години

Нов закон за Не-Се-О - Ще се стреля на Ме-Со!!!Въпросното НСО е пряк наследник на бившето УБО, обслужващо тоталитарния диктаторски режим на убиеца Тодор Живков.А УБО (Управление за Безопасност и Охрана) се превежда неофициално като Убивай Безотговорно и Организирано. Това съм го чувал от първоизточника.

13

Анонимен

преди 11 години

Обичате ли Доган ?

12

Димитър

преди 11 години

За този, който ми е написал минусче :) - "Съгласно Конституцията и Правилника за организацията и дейността на Народното събрание (ПОДНС) необходимият кворум за откриване на пленарното заседание и за гласуване е повече от половината от народните представители, а необходимото мнозинство за приемане на актовете на парламента е повече от половината от присъстващите народни представители." "Не съм *** и никога няма да бъда..."- перефраза от любимата ми БГ група :)))

11

SAUER

преди 11 години

Е и за този *** измислиха закон.Всеки един закон е написан за някой от тях или за всичките тях заедно.

10

Анонимен

преди 11 години

можеше и заглавието да бъде "МАЙКА ПОГУБВА СИНА СИ"