21

Valeriwax

преди 11 години

А защо няма таблети за делфини? :)

20

Анонимен

преди 11 години

таткото ще включва зарядното от време на време. преди да опре само до вълчата поза

19

До №18

преди 11 години

Не разбрах майката или таткото да поднесе поставката? :)))

18

Анонимен

преди 11 години

Виждал съм бебе на 1,5 години прекрасно да се справя с таблет.Бързо и с разбиране на действията си.Ако не го констатирах лично- не бих го повярвал.Така че новите технологии реално са навлезли и все повече ще навлизат в по ранна възраст.

17

Анонимен

преди 11 години

След това очаквайте таблети за ембриони. Майката си го поставя на поставката и ... така

16

Chicho doktor

преди 11 години

Ами направо след раждане на бебетата да им поствят имплантанти/антенки/ към мобилните оператори,та да са в час.Направо да вземат и да гласуват в парламента.Ммм-даа.

15

Смут

преди 11 години

до 14Фючър филми гледал ли си ? Това е част от бъдещето което ще имат нашите деца. Робуването ни към системата, налага да бъде така. Изключи се и тогава може да е така както искаш. Избора е твой.

14

пешо

преди 11 години

Ето това ще резултата, а вие си затворете децата като докторчето от София, да не би да видят свят. novo10/novina/9-godishno-indiiche-postypi-na-rabota-v-maikrosoft/56669

13

до 5 и 7

преди 11 години

Напълно съм съгласен. Фейсбук вече за много хора частично подмени реалните отношения (за някои дори напълно) с виртуални. Детското съзнание е отворено за всякаква информация а бебешкия таблет просто ще е оръжието. На бебетата им трябва майчина топлина и любов, не бебешки таблети! Не мога дори да си представя колко и какви програми ще се разботят за малките, ужас.

12

К'с

преди 11 години

А после на мен ми се подиграват че купих за 3 годишния си син 7 инчово Леново да си гледа детските в ЮТюб

11

големата заспа

преди 11 години

Това е за Тиквата ! да има какво да прави другия път на некоя церемония и да не заспи !

10

Анонимен

преди 11 години

Вчера разправяха за един човек който "заключвал децата си". Мисля си, че трябва да последваме примера му.

9

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се забрани употребата им,а родителите,които нарушават забраната,да се глобяват за "неправилно възпитание..." или нещо подобно.

8

Темерут

преди 11 години

Що не пуснат и виртуални жени, мъже, бебета... за какво да се морим да правим деца, като може да си ги цъкаме на таблетите...

7

Анонимен

преди 11 години

Всички опити да се замени реалността по някакъв начин с виртуална, е начин за майнд контрол и лесно канализиране на човешкото поведение.

6

Анонимен

преди 11 години

Ааааа не, мерси. На детето си в тази крехка възраст нито ще му дам телефон, нито някакви други електронни устройства. Мозъчната промивка ви я преотстъпвам на вас - изобретателите, търговците и т.н.

5

УЖАС

преди 11 години

Чудно ми каква ли първа представа за реалността ще даде тъч-скриина на едно бебе?Това като че ли е малко зловещо, нещо като изказването на принжа Харим, че обстрелването на хора от хиликоптер в Авганистан било като електронна игра..Даже и кода ми за публикуване на коментара беше 46660 :)

4

Анонимен

преди 11 години

Хайдеее, вече ''машината за месо'' ще поема децата още от пелените, разбира се с доброволното съгласие на техните родители. Така е, нито едно съзнание не трябва да бъде изпуснато.

3

з

преди 11 години

Очаквайте скоро - Кокаин за бебета. Ще могат да го изпозлват докато навършат 12 годишна възраст, когато ще могат да започнат истинския.

2

Edin

преди 11 години

Горките дечица! Ще ги зомбираме още от най-ранна възраст!