47

Стоян

преди 11 години

Не се хващайте на простотията на Сашо Диков. Как ще отъждествиш пилешко бутче с ъс структура на човек и Местан това и чака -иска Европейска експертиза, кой ще я плаща бе "къзъм"?Как се осмелява да обижда Бълг.институция и мисли, че ние ще наведем глава. Е, такова нагло поведение буди омразата и ненавистта. В боя в/у момчето си показаха природата, а ако има по-сериозен повод...Доган и ДПС не са недосегаеми и миропомазани, с етнически имунитет. Наказание за охранените биячи-настояваме.Канал 3 е 0

46

ranik56

преди 11 години

Този младеж е доста висок и физически здрав - той е Баксьор ,ако искаше да направи нещо на Доган ...той щеше да го смаже с голи ръце . Всичко е режисирано ...само , може би Доган не знаеше той беше озадачен .

45

bm

преди 11 години

До !!!!!da!spodeliam napisanoto ot vas!

44

брат МУ на винету

преди 11 години

НАПРЕДВАТЕ ,а

43

Анонимен

преди 11 години

В БГ има два вида съд.Това момче ако беше извадило пистолет с/у бай Гунйо например,нямаше да се вдига такъв шум и можеше да се размине с предупредителен протокол..Но нали е Ахмак Доган -Хидроинженера,момчето ще си пати.

42

anonimen

преди 11 години

Браво на Октайчо герой си е той ще остае в историята

41

Анонимен

преди 11 години

Цвинки...ка да разбираме че мълчал, след като пак според вас всичко си признал и всичко си казал ? А ?Ти някога чуваш ли се какво говориш ?

40

Има Господ

преди 11 години

Най- голямото унижение за тоя крадлив ..ухльо бе на неговото оттегляне да бъде стрелян. Има Господ, да знаете!!!

39

туо

преди 11 години

Това жалко недоразумение наречено Цветанов още ли е министър

38

!!!!!

преди 11 години

Свобода за Енимехмедов!!!Товае момче е ГЕРОЙ!! Той имаше смелостта да направи нещо, което СТОТИЦИ ХИЛЯДИ 22 години искаха да направят, но не посмяха!!!

37

ишши

преди 11 години

нагъл тъпоумен ***, който ще облече раираното костюмче слид изборите

36

Анонимен

преди 11 години

"Нападателят на Доган продължава да мълчи като риба"На какъв етап от разпитите стигнахте г-н Цветанов, започнахте ли да осолявате разпитвания.

35

до 40

преди 11 години

Ех, език мой - враг мой!Кирилицата е една от официалните азбуки в Европейския съюз, а българският език е официален и обичаен в България. Предполагам, че това включва и форумите!

34

Анонимен

преди 11 години

Dogan e nai velikia Politik v Balgaria , vsi4ki dr. sa drebni ribi i amatori, zardi tova ima ZLOBA ; ZAVIST I OMRAZA

33

бг

преди 11 години

ХА СТИГА СТЕ ИМ СЕ СЛАГАЛИ НА ТИЯ МЕДИ БЕ ЦВЕТАНОВ...........КАТО НЕ ВЕРВА НЕКОИ НЕКА СЕ ОДУПИ И ПОСЛЕ ДА ГОВОРИ А И ДА БЕШЕ ГО ГРАМНАЛ ПО ДОБРЕ ОТКОЛКО ДА МУ ТРЕПЕРАТ ТАМ РАЗНИ ОХРАНИТЕЛ4ЕТА 4Е ВИЖ МУ ПАДНАЛ КОСАМ ...КОИ Е ТОЯ ТУР4ИН ОКРАЛ БАЛГАРИЯ ЗА ЛИ4НО БЛАГОГЕНСТВИ КОИТО Я ЯХТА Я САМОЛЕТ МОЖЕЛ ДА СИ КУПИ И КОИ МУ ПЛАЩА ААААААААА НИЕ И БЕДНИТЕ МУ САНАРОДНИЦИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КОИ Е ТОИ

32

Националист

преди 11 години

Изследване на на "Алфа рисърч" сочи, че към днешна дата в бъдещия парламент ще влязат четири партии, както следва: ГЕРБ (20,9%), БСП (18,5%), България на гражданите (5,6%) и ДПС (5,4%). Българи, замислете се какво следва от това!!!! ГЕРБ първи ще получат мандат за съставяне на правителство, но няма да могат сами. С кого ще се коалират?! - едва ли с БСП или България на гражданите, освен това, едва ли ще се откажат от мандата и ще отстъпят на БСП да съставя правителство. Какво следва?! Коалиция ГЕРБ и ДПС. Обръщам се към българските граждани с турски произход и / или мюсюлманско вероизповедани

31

Анонимен

преди 11 години

ПРАВИЛНО ГО ПРЕДИХА, ЩОМ НСО ГИ НЯМАШЕ, КОЙ ДА СЕ ОПРАВИ С ТОВА ЯКО МОМЧЕ? ДОРИ И НСО НЯМАШЕ БЕЛЕЗНИЦИ И СЕ ТЪРКАЛЯХА ПО СТЪЛБИТЕ КАТО КРУШИ- УЖ АРЕСТУВАН, АМА НЕ СЪВСЕМ . КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ МЕН ЛИЧНО ДВА ПЪТИ МЕ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ПЪТЯ , А ЕДНИ БЕЛЕЗНИЦИ НЯМАТ???????????????????????????

30

Истината

преди 11 години

Аз не мога да разбера, още ли има хора дето мислят 4е това не е инсценировка?!?! Това си беше един евтин цирк....само жалко за мом4ето 4е го смляха от бой и то ЗАЩОТО ГО МИСЛЕХА ЗА БЪЛГАРИН!!! Чуваха се викове - Убийте го! ***!...И навремето под турско робство сме си били 4ужди ***, но добре 4е Русия ни е освободила ....но сега като гледам гибелта ни е сигурна. Една етни4еска партия ни прави на клоуни в собствената ни държава!...без коментар...

29

до 32

преди 11 години

да, бе, да ... очаквай скорошното съвместно заседание на българското и турското правителство и ще ти се изясни по чий имидж бил удара ... Или го правиш нарочно или толкова си можеш ...

28

Анонимен

преди 11 години

Ама нидейте така бе фестникарите : от фчера викате признал туй, казал онуй и му изписаате всичките му желания и стремежи и ся оп - мълчал бил. Бе вие да не би да сте телепати нящу или сте одили да фъргате боб.Ся нагледно показвате как на медиите изобщо и в никакъв случай не трябва да се вярва за абсолютно нищо.