79

Ани

преди 11 години

Не разбирам от политика.не разбирам от това как трябва да действа охраната.Въпреки цялото ми неразбиране,разбрах едно-Охраната не си свърши работата.Защо оставиха да бъде бит този атентатор.ЗАЩО ГО ДОПУСНА ОХРАНАТА!!!!Не видях и полицаи при извеждането на младежа от сградата.Пистолета го пазиха делегати.СРАМ,ГОЛЯМ СРАМ!!!А бодигард ни е министър председател.защо не си е научил момчетата на работа.Така ли е пазил царя и Живков????

78

историка

преди 11 години

Нито един българин не се намери да подскаже пред света какви зверове са били турците по време на 500 годишното робство. Но се намери един турчин от нивото на българските революционери геройски да предизвика турските заптиета да покажат пред света тяхната злоба и умраза към българския народ, ако отново имат възможност да си я излеят. Никаква разлика нямат от робството и сега, това ни чака нас българите. А те очакват обич от нас. Как да стане, прочетете историята.

77

TAJEN

преди 11 години

MI NIAMA6E LI NIAKOI OT NSO DA MU PODHVARLI EDIN PISTOLET TA DA NE SE MA4I MOM4ETO I SEGA DA NE GOVORIM ZA NEUSPE6EN ATENTAT

76

Гласоподавател

преди 11 години

ЧАС И ТРИНАДЕСЕТ МИНУТИ полицията не знае или не иска да знае и не праща униформени в НДК!?!?! Там оставки ще има ли? Тия /НСО и МВР/ ни направиха за смях пред цял свят!!!

75

Анонимен

преди 11 години

Смърт за гадните еничари на властта! Тоя генерал е за бесене

74

Анонимен

преди 11 години

Уволнение на Кокинов , дето няма да разпита " бандата биячи "Е това са турците , ритали и клали българите !Тези сеят вражда и етническа омраза !И богатеят , за сметка на бедния народ !

73

Кьорав

преди 11 години

По кадрите , които ни предоставиха телевизийте видяхме озверяла тълпа, безпомощни органи, никакви адекватни мерки и това, че като народ сме много болни.всеки сам може да си отговори защо е така но според мен вървим бавно за никъде.

72

Към Стилиян

преди 11 години

Прав си. Народен съд за всички правителства и народни представители от последните 24 години за геноцида над българския народ. А тия, дето скачат и искат природа, а не бетон, да оставят големия град и да дойдат сред природата за да живеят. Ще стоят без работа или ще садят дръвчета, ще копаят и ще гледат животни. Стига са чакали наготово. Национален парк Българско Черноморие искали. Аз пък искам национален парк Софийско поле.

71

Анонимен

преди 11 години

До Петър; Петре комунистите бяха диктатори ,а не Борисов.Остава да кажете че Борисов го организира.Млъкнете с глупостите.Недей да забравяш ,че вашата БКП срина църквата Св.Неделя и изби десетки хиляди.

70

До Анонимен

преди 11 години

Можете ли да смятате драги комунисти ???от 1 366 тона златна руда не могат да се извлекат 5302 тона злато.Първи клас завършил ли сте ?Българските граждани са над 7 милиона според цензуса можете ли да четете ?Като си искаш мините защо не стана да пишеш по форумите когато комунеза Луканов ги даваше ???

69

Анонимен

преди 11 години

"поред данните предприятията, разработващи находищата, са добили 1,366 тона златоносна руда. От нея са извлечени около 5,302 тона злато. "Спите ли драги зрители :) 5,302 тона злато са 5 302 000 килограма злато. Сиреч добиваме по 1 кило злато годишно на всеки гражданин на България. Това са 1000 грама по 106.00 лева (24карата струва толкова!) = 106 000 лева годишно. Ако имахме честно правителство, което да добива това злато и да разпределя парите щяхме да зме по-добре от арабите. Но вие спите....

68

Гъгри

преди 11 години

До Ивашутин 70: Днес ще успееш ли да вържеш цяло изречение без правописна и/или пунктуационна грешка?!

67

Анонимен

преди 11 години

Аахахахахахахах КУРШУМ НЕ ГО ЛВИ СОКОЛА......Ама тия са наистина болни бееее :)

66

Джеки Чан

преди 11 години

Язък дето само хулим китайските ментета!!!А пищоля се оказа Турско производство.Голям сакатларъ с таз тенекия...вай... вай... Слава на Алаах!

65

Иашутин

преди 11 години

Разпита до три през нощта не е ли гавра. Газов пистолет. И пълен цирк. НАСРАХМЕ СЕ ОТ СТРАХ ЗА МЕСТЕНЦАТА. И АКО НЕ Е ЖАЛКО МОЖЕ ДА Е СМЕШНО.

64

Ивашутин

преди 11 години

ПОРЕДИЦА ОТ ГЛУПОСТИ. 1. джеки чан ряпа даняде при тази театрална постановка.2. Аамед остсви позалязващата партия по сплотена и по единна от преди. 3. Кадрите с пребиването на младежа са достойни занвсички, които се борят за права и свободи. 4. Службите - имаше ли такива при сценката. 5. Роско и бойко къде са, някой нещо да знае за тези мъже - мнение декларация, стон. 6. А има ли референдум и за какво е той. 7. Конннпетентните органи - разпитвали нарочената жертва до 03.00 ч. През нощта - това

63

съд за делегатите

преди 11 години

Истинският опит за убийство бе направен от озверялата *** която удряше младежа докато служителите от НСО се опитваха да го обезвредят. Тези животни не само възпрепятстваха служителите да си свършат работата, но нищо чудно докато се опитваха да убият момчето да са счупили ръката на един от гардовете. Служителите от НСО не допуснаха жертви и спасиха живота на момчето. Това е достатъчно. Всичко друго е насаждане на страх, евтин пи ар и долна спекулация.

62

Анонимен

преди 11 години

Ава умния...под всеки матрял си са изакал гледам... Че речи кво не ни е тъмън и как да го опрайм рзбиръш ли... Нал си ъкъдимик явно...

61

Анонимен

преди 11 години

biachite v zatvora ,lutfi mestan sashto za inceniraneto i postanovkata za zagrabvane na vlasta ot dogan abe tia prestapnici otdavna triabvashe da ne sa na scenata a v belene.

60

Жо

преди 11 години

СПОРЕД ДНЕС.БГ- "...предприятията, разработващи находищата, са добили 1,366 тона златоносна руда. От нея са извлечени около 5,302 тона злато."БРАВО, ДНЕС.БГ!