211

Анонимен

преди 11 години

Октай трябва да участва в някой екшън филм,може в продължението на "Матрицата"Момочето сбъдна мечтата си да стане звезда

210

Анонимен

преди 11 години

porachitel lutfi mestan ,borba za vlast.

209

Анонимен

преди 11 години

озверелите башибузуци какво ще ги правите

208

Анонимен

преди 11 години

ЩЯХМЕ ДА ЗАГУБИМ ВЕЛИК ХИДРОИНЖИНЕР/доган/

207

Какво ли ни чака

преди 11 години

Идването на Местан е опасно за Българите. Който не вярва, да прочете изявленията му по повод на лъжеатентата. Плюс това, че е експанзивен; първо приказва, после слуша, какво му говорят. Която и да е партия се съюзи с ДПС, се насажда на пачи яйца. Очаквам още провакации срещу Българите и България.

206

Мордор

преди 11 години

Имам 3 по български и съм на три водки :) Мерси за забележката :)

205

Анонимен

преди 11 години

И никой ли няма да обясни как е попаднал сред гостите? :)

204

Анонимен

преди 11 години

и биячите ще си получат обвинението

203

Анонимен

преди 11 години

До г-н Мордор. Ей ОРКА научи се първо да пишеш. Пише се ситУация и Взрив бе ***.

202

съд за делегатите

преди 11 години

Прокуратурата незабавно да повдигне обвинения срещу озверелите ***, които ритаха момчето докато беше обезвредено на земята от служителите на НСО. Тази осверепяла *** е по опасна от младежа, който единствен в тази държава има смелостта да покаже гражданската си позиция срещу гнилото ръководство на ДПС. Един български гражданин от турски произход показа повече решимост и желание за промени в България отколкото нас етническите българи.

201

Мордор

преди 11 години

ДА беше взел поне един воден пистолет щеше да е по забавно хаха! Много ми се иска всички *** където го биха тоя пич да ги съдят за побой а леле едва не го на22аха , гащите му свалиха чак хаха ! Има си бодигардове *** такива нали затова им плащат ! Толкова сте смотани , че усложнихте повече ситоацията бе *** смотани , ако се беше натъпкал със зрив знаете ли каква ваденка щяхте да станете по стените хахах!

200

логика

преди 11 години

Каквото и да се случи там, едно е сигурно, България и ние българите загубихме от него. Това отваря пътя за етнически претенции, за политически пазарлъци, за неочаквани обществени събития. Ние българите, тъй като държавата все още е наша, сме призвани, както да опазим обществения ред и мир, така да опазим България цяла, така и да въдворим гражданския ред, когато държавата не може. Трябва да сме мъдри, трябва да сме спокойни, трябва да сме уверени в демократичните си убеждения, заради България.

199

логика

преди 11 години

...7. Доган, според мен също не знаеше, че ще го атакуват ...Някой, най - вероятно е поръчал това и го е организирал точно така, че да изглежда нагласено, извършителят е бил въведен в заблуждение, НСО през цялото време изглеждаше все едно не знаят какво се случва, но някак си не бяха много дейни нито в предотвратяването на опита, нито при осигуряване на местопроизшествието, нито при опазване и извеждане на извършителя. Който, каквото и да е целял, не се получи, а Доган обра лаврите, случайно.

198

Анонимен

преди 11 години

Ee,уж знаеше Доган,пък се напика ...май си беше истинско ..

197

Анонимен

преди 11 години

*** мюсюлмански

196

логика

преди 11 години

...3. НСО нанесоха основните телесни повреди на нападателя, при извеждането му (стълбите), а и го държаха, за да може делегатите да се саморазправят с него, показно.4. Бележката, която са намерили в дома на извършителя (съставена от изрезки: "трябва да действаш сам";5. Това беше добре обмислена инсценировка като извършителят си мислеше, че ще извърши действително покушение, според мен той беше искрено учуден, че не произведе изстрел.6. Всичко беше планирано, така че да изглежда театрално ...

195

Какво СДС

преди 11 години

Най-пропадналанта партия - крадци и престъпници!

194

логика

преди 11 години

Независимо каква информация официално ще изнесат разследващите, за мен нещата изглеждат така:1. Това е организирана инсценировка, в която участва повече от един човек (извършителя), според мен беше очевидно, че извършителят беше убеден, че ще стреля и направи няколко неуспешни опита да произведе изстрел;2. Поне от кадрите, които видях, за мен никак не е сигурно, че именно газовия пистолет е оръжието, с което беше извършено престъплението, делегати пазеха пистолета, други изземваха ножове ...

193

Комунист

преди 11 години

Как така засече на два пъти този пистолет?Няма покушение.Всичко е една голяма парлама.Живеем в държава,където няма закони и всеки си прави каквото иска.Един велик Теди Москов ще се откаже от българското си гражданство,защото ясно вижда на къде отиват нещата.Всичко пропада.Кой би искал да убива Доган - каква полза от това?

192

Анонимен

преди 11 години

Няма съучастници, но има поръчители. Има хора, които знаеха за цирковия номер, изгледаха го, боя над нападателя се получи много автентичен. Сега обществото се чуди какво е станало там. Самия г-н Доган знае много добре.