9

БНРП

преди 11 години

П.п.забравих да ви кажа скъпи цензури,напускам вашия сайт и няма да го препоръчам на други българи.

8

БНРП

преди 11 години

Написах коментар по темата преди 1час,не го виждам тук и предполагам че сте го изтрили.Колко жалко мислех ,че всеки може да изкаже мнение по темата но сега виждам че демокрацията и свободата на словото в Бг.са измама.печатът служи на определени интереси.РАДВАМ се че не живея в ***...

7

Анонимен

преди 11 години

Не знам нищо за този Младежки консервативен клуб, но подкрепям предложението им.Дори настоявам да се действа по-експедитивно, преди някой дупедавец да е успял да прокара друго предложение - например да назоват това летище с името на някой от американските пилоти, бомбардирали София. Толкова глупости видях през годините, че няма да се учудя, ако някой измъдри и подобно предложение!

6

An4eto

преди 11 години

Не съм убедена, че трябва да се преименува летището. Нека си остане "Враждебна", в противен случай може да си навлечем беди...Италианците именно по тази причина са оставили името "Malpensa ( в буквален превод "Лоши мисли") на летището в Милано.

5

Цецо

преди 11 години

Добре но като гледам името утре съседите да не кажат че е тяхно/македонско/

4

Бранник

преди 11 години

И само летище "Списаревски" ще свърши работа.

3

Анонимен

преди 11 години

Даже и на руснаците гражданските им летища нямат имена на техни си герои. Пък те са най-напред с матряла по кръщаване. Представяте ли си изуменото търсене на полети от летище Гетуик до летище "Капитан Димитър Списаревски" ?

2

Анонимен

преди 11 години

Най-добре е да го кръстят John Vincent Atanasoff

1

Анонимен

преди 11 години

Да не би да е военно ? Какви са тия комсомолци от консервен клуб ?