21

колко бяха

преди 11 години

военните прокурори и съдии при несъкратената ни армия и колко са сега, имало ли е съкращение при тях като армията я съкращаваха ?

20

ОТЛИЧНО ЦАЦАРОВ...

преди 11 години

ОБАЧЕ СЕ ПАЗИ ----МАФИЯТА Е БОГАТА , И МОГАТ ДА ТИ СПРЕТНАТ ,НЕКОЙ ГАФ...!!ОТ КОМУНИСТ--ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА!!!

19

Оптимист

преди 11 години

Почвай ги Цацаров,че са много такива Илиановци и Георгиевци! Пази си гърба защото са отмъстителни-доста финансов ресурс натрупаха !Дано най сетне заработи Съдебната система !

18

Анонимен

преди 11 години

В близките изминали години има два фрапантни случаи на подигравка с трибагреника ни: това са тримата пияни ***, които се изкачиха на един пилон и нарязаха знамето ни и смешното малко рапърче Миши Шамарчето, което пусна песен, като свързва цветовете на трикольора ни по най-гнусния начин! Интересно защо на тоя продажник продължават да му дават толкова ефирно време, сутринта го гледах по Нова ТВ, водещата Крумова му се усмихваше и подмазваше като сещате се каква, направо гнусна работа. Жалко е, че БГ журналистиката е паднала на нивото на магистралките!

17

Fr

преди 11 години

Donqkude mi mirishe na urejdane na smetki...

16

Анонимен

преди 11 години

Предизборни димки

15

До 8

преди 11 години

Във всичките битки през войните след 1878г.: Сръб.-Българската, Балканската война, Междусъюзническата, I и II Световни войни нямаме нито едно пленено знаме. Няма друга такава държава в света и едно малко човече Мишо да има наглостта и безочието да обижда национ. ни знаме по такъв гаден и циничен начин. Сега пък искал да стане депутат от листата на ГОРД, защото Славчо Бинев го заведе в Брюксел да го показва и да го развежда като мечка на синджир за да плюе по родината си, че уж имало цензура. Такива не са българи, а еничари!

14

Анонимен

преди 11 години

Ще го видим и тоя прокурор,само да не е като другите,които си вземаха заплатичката и се криеха зад бюрата си,както им наредят партийните вождове т.е. бяха солташаци на комунистите.

13

до 13

преди 11 години

да бе направо си е цирк, искаме си Филчев и Трактора

12

bojinkata

преди 11 години

А какво стана с комисията Янев за кражбите в Козлодуй? Ще има ли дадени на прокурор или всичко ще се размие както винаги? И Тройката и сегашните са вътре в играта.

11

Започна се

преди 11 години

Започнаха с PR статиите за изчистване на имиджа на новия ни главен прокурор....Сега всички ще видим как новият "честно" избран главен обвинител ще уволнява, ще инициира проверки, ще прави гръмки изказвания и ще бъде истински и честен държавен обвинител номер 1...ФАРС!Цялата съдебна система трябва да се реформира. Този главен прокурор го избраха без дори да гласуват за останалите двама кандидата и говорят за прозрачност?!Егати държавата сме....Пък после му чистете имиджа на връзкар...

10

UDO

преди 11 години

Герберастката калинка разчиства място за други калинки.

9

Гошо

преди 11 години

Давай Цацаров, вкарай къщичката в ред, *** в *** и пусни водата че вонят много

8

Анонимен

преди 11 години

До ВъпросАбе ти много го обичаш тиквон ***,а?Кефи ли те много неговото управление ?

7

Анонимен

преди 11 години

Тая шия не е от туршия!

6

Въпрос

преди 11 години

Г-н Гл. Прокурор, защо прокуратурата не се самосезира и да се повдигне обвинение на малкото човече Мишо с прякор Шамара. Не може едно смешно рапърче да обижда Премиера и да го нарича злодей, луд, тиранин. Не може същото човече да се оплаква в Брюксел, че било разпитвано в полицията за песен, уронваща престижа на Б-я. Защото червения цвят в знамето ни е символ на пролятата кръв от нашите герои, а не менстр. цикъл. Белия цвят е символ на стремежа ни към мир, а не наркотик. Зеления е символ на зелените поля и гори в страната ни! Свободията на някои отдавна прекрачи всякакви граници!

5

Анонимен

преди 11 години

Всички ЗНАКОВИ дела в Бг ,.....НА НОВО !Никаква ПРОШКА !

4

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТИТО на ЦАЦАРОВ !Дано да гледа на работата си ----ДЪРЖАВНИЧЕСКИ,защото предишните бяха в ОТПУСК----23г.,и НОВИЯТ ДОКЛАД за Бг ,от ЕК на ЕС да бъде -----''ОТЛИЧНА СЪД. СИСТЕМА "!

3

Диляна

преди 11 години

Г-н Цацаров за отстраняване са всички прокурори от РП-Мездра, както и не малко от ОП-Враца! Просто неможете да си представите, какво вършат тези г-жи и господа! Безумие!!! Не се страхувам, искам да излезна открито и да разкажа безобразията на тези хора облечени във власт и самозабравата им! Искам да разкажа със свидетели как ме заплашват, че ако продължа да пиша за тях ще бъда осъдена и глобена! Света ще обърна и пак ще ПОБЕДЯ.... А за тях само затвор! Кои са те ?????

2

ПЕШКО

преди 11 години

МЯТАЙ ГИ ЦАЦКА,РАЗЧИСТВАЙ.