16

Анонимен

преди 11 години

До 18-ти от 17-ти. Помогнах по друг начин с повечко пари, по други инициативи, без да правя реклама на Гоце.

15

Анонимен

преди 11 години

17ти извинявай ама коментара ти е меко казано ***.Ти искаш ли да помогнеш или не.Ако искаш,Гоце не ти е пречил,пък и ква реклама даси прави - човека беше 10 г. президент.Аз примерно не харесвам Плевнелиев но пак дарих.Президента е само патрон на инициативата,а важното е за кого са парите.

14

Анонимен

преди 11 години

И аз пуснах СМС тази година. През миналите години се въздържах, за да не си прави реклама предишния президент с моите пари. Сега събраните пари са повече не защото е отминала кризата, а защото патрона на инициативата не е Гоце!

13

Бай Ганьо

преди 11 години

Много ми е болно че има българската коледа много ми е болно и това че някой дечица нямат възможността от тази коледа !!!Каква държава сме щом правим кампании всяка коледа или определяме на кой деца да помогнем а на други не еи пари все няма!!!Защо си мислим че живеем по добре щом не можем да дадем най-доброто за децата си?Защо там където казваме че е диктатура здравеопазването е безплатно както беше и тук преди кога беше по добре преди или сега ???Това не е ли престъпление да изнудваш 1 родител?

12

Анонимен

преди 11 години

mn.tapo pravitelstvo..za da stanat pove4e tezi pari,gi razpredelete i zalojete v 4ujdi saitove za zalagania..ot balgarskoto p-vo..ogovorete ma4a i taka moje da spe4elite mn.goliama suma dostata4na za bulgarskite deca..

11

Анонимен

преди 11 години

Аман от тая "българска коледа"! Хората по света си имат нормална коледа, а ние "българска"! И това ако не е соц пропаганда на макс, здраве да е.

10

Анонимен

преди 11 години

Нищо не давам. Нали плащам данъци! Къде отиват парите?

9

koki

преди 11 години

Сумата е малка- какво толкова е събрано! 2 милиона от 7 милиона на селение. Къде е т.нар. бизнес??????? Глупави думи се лреят и леят от екран и преса.

8

Анонимен

преди 11 години

Е може ли толкова пари да раздадат преди години на знайни и незнайни типове за да управляват българската икономика както си искат ,а когато стане въпрос за благотворителност да се искат пари от хората с по 400-500 лв заплати ? Не ги ли е срам онея с яхтите ?

7

anonimen

преди 11 години

dano otidat po prednazna4enie parite ,tova mnogo me samnqva 4e 6te e taka,edin poznat si prodade amartamenta za operaciq i pak umrq ne se posvenixa da go oberat do su6ka lekarskata sgan,daje rodninite vzemaxa zaem da go pogrebat

6

Анонимен

преди 11 години

Ами щом здравеопазването се надява на такива помощи ... нямам какво да река. Иеврупейци сме отсейде...

5

до 1

преди 11 години

абе какви вълци те гонят бе? Хората искат да имат достоен живот, в тази държава няма шанс за такъв, дори и да е "гарантиран от конституцията". Тези, които нямат шанс за имиграция, тези, които наричап вълци се борят просто за физическото си оцеляване.

4

Анонимен

преди 11 години

Българската коледа е 99% посрещане у дома с трапеза за около 20 лева. Егати жалката държава сме. На ръба на етническото си оцеляване сме, останаха има няма две поколения български деца, които имат шанс да наклонят везната в полза на страната, е не ще изгоним и тях с мизерните доходи на Дянков и компания, предпочитат да си отрежат клона на който седат, но не и да спасят тази държава и народ оцелели 1300 години в кръстопъта на цивилизациите - Балканите. Жалки *** ни управляват.

3

Сид

преди 11 години

Че тя чалгата събра повече само от Брусел...

2

Анонимен

преди 11 години

Ако вие не си помогнете някой !!Дянков изпразни Здр. Каса !!1

1

Анонимен

преди 11 години

Българите за съжеление са хора, сред които има много вълци.