122

Анонимен

преди 11 години

Аз ли не разбирам или 400 000лв идват от данакоплатеца за чалга ?

121

BlackradioI

преди 11 години

Много евтини манипулаторчета.Децата ви драги манипулаторчета гледат телевизия драги манипулаторчета. Те смятат, че това което се показва там е естествено и нормално. Когато започнат да се държат така в обществото драги манипулаторчета (чалгарите го правят на сцената) и станат ***, наркомани, хомосексуалисти и т.н, драги манипулаторчета няма да ревете, понеже работата вече е свършена.

120

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен- ти пак си слушай гюрга минджурова.

119

българка

преди 11 години

Не желая в моята страна да се толерира простотията и вулгарността , защото чалгата е това !

118

нечалгар

преди 11 години

оп-фолка - чалгата си е точно на място.Навремето беше забранен да се прави тук но неговото място беше яко заето от сръбско и гръцко. Зората на този жанр беше поставено през 80те с появата на Хисарския поп и подобни локални изпълнители и се слушаха много.Сега сръбско и гръцко почти не се чува - чува се музика направена в БГ.Чалгата в БГ е още пеленаче, а както знаем те често се наакват. Всичко си е нормално. Нека да израстнат по конкурентноспособни ;)

117

Анонимен

преди 11 години

чалгата е за *** които за жалост са повечето в БГ

116

Анонимен

преди 11 години

Улицата на Москов беше направена в точното време за точен проблем. И да, Москов е творец.

115

до пешо мастиката

преди 11 години

Виж се какво си написал: "писмото до Елин Пелин е било изпратено от едно голямо германско издателство и съдържало начално предложение за превеждане и издаване в Германия на един том с разкази на Елин Пелин." А на пайнерчето никой не му завижда, просто го бием по крадливите ръчички. Единствен притежава музикални канали в страната и взима пари за конкурентноспособност като среден и малък бизнес?

114

Пешо Мастиката

преди 11 години

Писна ми мързеливи "неразбрани гении" да ни поучават кое е добро и кое лошо. Теди Москов потроши три пъти повече наши пари, за нещо което никой не гледаше..."Улицата"

113

Пешо Мастиката

преди 11 години

Аз лично само ще поясня, че писмото до Елин Пелин е било изпратено от едно голямо германско издателство и съдържало начално предложение за превеждане и издаване в Германия на един том с разкази на Елин Пелин.Прочитайки все пак за какво му пишат издателите от Германия, Елин Пелин изрича с горчива душевна болка:АКО БЪЛГАРИЯ РОДИ ГЕНИЙ, ТО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ГЕНИЯТ НА ЗАВИСТТА. ............ТОВА ДА ВИ ПРИЛИЧА НА ДОЛНИТЕ ВИ ПИСАНИЯ???????????????????

112

Пешо Мастиката

преди 11 години

върнах се бързо от къщи, докато Пенчо Славейков не беше в кабинета си, влязох, разтърсих му коша и намерих това писмо до мен, разкъсано на ей такива малки парченца от този Пенчо Славейков, когото почитах, към когото имах страхопочитание и от когото исках да ми каже нещо хубаво като какъв писател съм...Виж какви хора!Той е голям поет, но до какви дребнавости може да стигне и един голям човек... Това е една характерна черта хем за Пенчо Славейков, хем за отношенията ни.

111

Пешо Мастиката

преди 11 години

В началото на миналия век Пенчо Славейков бил Директор на Народната библиотека, а Елин Пелин служител в библиотеката.И става една история, която е конкретният повод Елин Пелин да изрече думите, които във времето заживяват като едва ли не фолклорна сентенция.Веднъж разсилните в Народната библиотека пише в спомените си лично Елин Пелин -, като излизахме за обед, ми казаха:- А бе, господин Елин Пелин, тук имаше едно писмо за вас, в пощата...Тук писмо, там писмо, няма го никакво това писмо... Мене ми дойде на ума нещо,

110

до 139 от 132

преди 11 години

Откога се познаваме, та си наясно с музикалните ми предпочитания?

109

до 136

преди 11 години

Ми гледай си и слушай тогава любимия ти Елтън Джон.

108

Цвъ. Цвъ.

преди 11 години

Какво им е грозното на тия каки?

107

sun

преди 11 години

Боже, колко са неграмотни българите на тема Европейски фондове и финансиране!

106

до 132

преди 11 години

И кой ти е казал, че това ни харесва? Музиката е за душата, голотата ... за онова между краката.

105

Анонимен

преди 11 години

Би било хубаво повече музикални компании и творци, в жанр различен от чалгаджийския, да се възползват от такива възможности, а не да обикалят родните тв-та и да се оплакват как няма пари за тях. Това, че човека е оправен и умее да се възползва от една възможност, може само да му прави чест, колкото и да са бездарни и голи изпълнителките му. Що се отнася до националното съфинансиране- то е на лице във всяка една програма финансирана от ЕС.

104

до 130

преди 11 години

Направил програма, спечелили! Спрете да ме разсмивате. Поръчал си е програма, направили са му, има пари, плаща. И понеже е в графата малък и среден бизнес и няколкото му телевизионни канала имат яка конкуренция, получава пари за конкурентноспособност. Показателен пример за това, как се "работи" в тази държава на всички нива.

103

х

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ- това е българската ,,демокрация",тъй нарачените,,демократи" диктуват на народа някъкав бълг. стил ,какво да слушат и как да мислят.значи който не е с тях не е от тях.пазара на музиката казва коя музика се слуша и ЕС инвестира там като печеливш сектор.защо не инвестират на театрите,защото няма такива на печелившо ниво.