54

Пич

преди 11 години

Гладна кокошка просо сънува.(нар.поговорка). А бе ДС имаше Гоце и го заеба. Сега в сънищата много неща им се превижтат.

53

IQ146

преди 11 години

По-добър Министър Председател последните 23 години не е управлявал България!Спомнете си Луканов-без коментар;Спомнете си-За бога братя,не купувайте-вай,вай;Спомнете си Филип Димитров,дето абдикира от властта;Спомнете си сламения човек Беров-Правителството на Мултигруп;Спомнете си виденовия катаклизъм;Спомнете си партизаните на Костов,дето откраднаха българската индустрия;Спомнете си измамата на царя-гласувахме за нов морал,а получихме сделка по външния дълг с 5 млрд.$загуба;И най-подир спомнете си Правителството на Доган,който раздаваше порциите в държавата,ОКРАДЕНА с над 100 млрд.лв.

52

Анонимен

преди 11 години

Държавата ни е болна...паратизира... Милост за народа ни, законите - неиздържани и уродливи--- "пази боже сляпо да прогледне"...

51

3goro

преди 11 години

Азис напуснал ВИП брадър, за да пее предизборна чалга за БСПФолкзвездите Азис, Ивана, Камелия и Анелия ще участват в големите концерти в областните градове по време на предизборната кампания на Платформа европейски социалисти. Това съобщи председателят на предизборния щаб Ивелин Николов.

50

Л.Б.

преди 11 години

ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ , СКАТАЛ СЕ ПОД ПОЛАТА НА МАЙКА СИ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА , ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ЗАД ГЪРБА МУ СТОЙ БАЩА МУ ОТ БКП ЗА ДА МУ БЪРШЕ *** ...КАЛФА НЕЩО ГИ РЪСИШ НЕПОДГОТВЕН ...ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА ЕВРОПАРИ , СТИГА ДА СИ ПОДГОТВИ ДОБРА ПРЕЗЕНТАЦИЯ...ДАЛИ Е ЗА СЕЛСКО СТОПАНСТВО ,МУЗИКА ЛЕЧЕНИЕ И Т.Н. , МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ... ЗА ЧИЙ Х** СИ ТАМ ,СЛЕД КАТО НЕ СИ РАЗБРАЛ , ЧЕ ПАРИТЕ НЕ ГИ ДАВА ДЯНКОВ ???

49

Анонимен

преди 11 години

Калъфин помниш ли га Сашка Васева пееше из концертите ама какви времена бяха, аа дрогар.

48

Анонимен

преди 11 години

А кой дава парите ...?Нали не е държавата ,А Бг- КОРУМПИРАН ЧИНОВНИК!

47

Анонимен

преди 11 години

Възмущавай се Калфа възмущавай се, яд те е че се усвояват европари ли или че се дават за чалга ами защо не спряхте чалгата миналия мандат га нямаше европари, аааа ?

46

tdmils

преди 11 години

Калфин, ти като КАЛФА НА ДОГАН-сергей,сава,ангелов, СИМЕОН САКСКРАДЕЦА И СерГЕЙ-ибрика ДАДОХТЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА ЧАЛГАТА И СЕГА СЕ МЪЧИТЕ С ЧЕРВЕНОТУРСКИ КОМПРОМАТИ ДА ХВЪРЛЯТЕ КАМЪНИ ПО ГЕРБ, НО ТЕЗИ КАМЪНИ СА ПО ТВОИТЕ И ВАШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛАВИ, ПЪЛНИ С ЧЕРВЕН ПЪРХУТ!!! Калфа, Калфа, пак сте си същите МАФИОТИ, НО КРАЯТ ВИ СЕ ВИЖДА!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Калфин ако виждаш нарушение сезирай прокоратутара като евродепутат на приказки сме се наслушали другарю.

44

anonimen

преди 11 години

ИМА ЛИ ТОПЛА ВРЪЗКА МЕЖДУ ЛИДЕРА ИВАН ПЕТРОВ С МЕСТНА ФИРМА ИМА ПРЕФЕРЕНЦИИ БЕЗБРОЙ,НЯМЯ ЛИ ОБАЧЕ КЕЛЕПИР ЗА БАТЕ ПРОКУРОРИ И ЧЕНГЕТА ДЕЙСТВАТ В СТРОЙ

43

Анонимен

преди 11 години

Изключително досадно ми е вече да чета високопарни глупости от тарикати в костюми. Ще речеш, че на Пайнера със закон е трябвало да му забранят да кандидатства с проекти за европари, щото пречи на тия, дето спали и не кандидатствали....

42

Анонимен

преди 11 години

--48По-добре те ,отколкото Доган!

41

Анонимен

преди 11 години

Още два мандата Бойко и съвсем ще им омекнат капачките на тия на референдума гласувам за АЕЦ ама на изборите не гласувам за вас тъй да знаете чалгари.

40

Анонимен

преди 11 години

НЕ ДЪРЖАВАТА- БОЙКО И ГЕРБ. ТЕ СЕГА РАЗДАВАТ ПОРЦИИТЕ, А В ПАРЙНЕР РАБОТИ ЕДИН НЕУМОРЕН БАРД- ВЕСКО МАРИНОВ- ТОПЛАТА ВРЪЗКА НА МИТКО ДИМИТРОВ С ВЛАСТТА. ТАКА СЕ РАЗДАВАТ НАШИТЕ ПАРИ, ЗАЩОТО ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ, ВНЕСЕНИ КАТО ВНОСКА. ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, ЧЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ.

39

Онуфри

преди 11 години

Калфин, много си нагъл бе, щото знам че не си толкова ***, все пак си CFA! И вместо да защитиш България от чуждестранната помия, която се излива, напълно неоснователно, ти критукуваш. *** популистки! Всъщност как може един CFA да комунист? Май за келепира, а? И ти като съпартийците ти! Аз слушам рок и метъл, но не виждам какво лошо има Пайнер да спечели честен конкурс.Ползата за икономиката е колкото във всяка друга индустрия щом няма изисквания за произход на закупените активи с субсидията

38

До Луцифер и Доко До

преди 11 години

Мислите ли ,че тези чалгарски *** ще ви разберат?На простака всичко му е "ясно" и са"компетентни" по всички въпроси за държавно управление включително и икономика!Не се хабете!

37

e

преди 11 години

До: prb***prb.bgОтносно: до главния прокурор на Р.БългарияДата: Четвъртък, 2013, Януари 17 12:26:43 ЕЕТГосподин Цацаров,моите уважения,чуйте;Това,че призовавате Прокурорите да изпълняват задълженията си както трябва е добро,но да знаете,че "Гоелемия Проблем " е в досъдебното производство.Така,че насочете там "Вниманието си",като ще откриете не "пропуски",но углавни престъпления... И ..."по служба".Простете ми за граматичешките "грешки",но те са верни .С уважение : гражданин на Р. България

36

малък работодател

преди 11 години

По-нагли *** от бспарите няма. Питат защо парите не отиват за малкия или среден бизнес? Ами, неуважаеми търанари, по вашето управление вие направихте ли нещо за малкия бизнес? Не, разбира се. НИЩО. Фалирахте много фирми, масови изнудвания от хора на трактора разхождащи се с карти на нсо. Имате късмет, че повечето българи са овце-назначени и изобщо не знаят какво ставаше. Дойде боко, трактора го няма, рекета спря. Отстъпки за бизнеса пак няма, но поне има спокойствие. А това при бсп го няма.

35

Vesso

преди 11 години

Калфин бе категоричен, че това е продукт, който не носи особена добавена стойност и не подпомага българската икономика да постигне средните европейски равнища, за което всъщност се дават тези пари.Е по неграмотен екземпляр от този не съм срещал.Та чалгата е от индустриите с най-висока добавена стойност в България.Какви материални разходите се признават/влагат на/от чалга изпълнителя, неговия продуцент и композитора му?90% е труд.Не подпомага българската икономика??!!!