42

outsider

преди 11 години

Да строим живота новс Александър Йорданов!

41

rotos

преди 11 години

Сашо (Йорданов), изтипосването на тая каба-гайда на главата на вестника го прави НЕПРОДАВАЕМ! Той, моля ти се, имал доверие на Гугушева с офшорките. Ми кво да говорим!? Имах малка надежда, че КДС тоя път е проспало идеята за в. Демокрация, но не би. Поредното внедрено НИЩО в СДС прави идеята да гласуваме ЗА НЕГО абсурдна!

40

Киви

преди 11 години

Какво ли възраждат....

39

уморен

преди 11 години

Редяхме се на опашки за вестника,но от тогава минаха 20 години.И 10 от закриването му.Сашо имаше една метафора за влака на демокрацията/когато беше шеф парламент при Беров/.Ами той замина бе,Сашо,влакът замина,имаме си вече демокрация.

38

Православен

преди 11 години

Сега в тоя вестник да напишат как по времето на Костов директорът на дирекция "Вероизповедания" тръгна да "уволнява" Негово Светейшество приснопаметният българския патриарх Максим. Да напишат как Костов създаде и всячески поддържаше разкола в Светата Българска Православна Църква. Затова Господ ги наказа и ги махна от власт и който си протегне ръката да гласува за тях, ще му изсъхне ръката и ще бъде проклет.

37

Комунист

преди 11 години

СДС умря, това е предсмъртният им гърч. Разпродадоха държавата, съсипаха де що има производство и сега вестник??? Работниците от ВМЗ Сопот вестници ли да ядат или асфалт??? При нас имаше ХЛЯБ И РАБОТА ЗА ВСИЧКИ, а враговете на българския народ бяха там, където им е мястото - в трудово-изправителните лагери! Кирил Рашков беше осъден на 30 години изправителен труд в Белене. Желю Жабата като го амнистира, заедно с останалите ВРАГОВЕ И ИЗЕДНИЦИ по-добре ли заживя народът??? Чака ви нов Народен съд!

36

Анонимен

преди 11 години

Обичах да имам по един в-к Демокрация под ръка като ми свършеше тоалетната хартия

35

ognyanz

преди 11 години

Какво да се чудим на бръснаря, че бил председател на комисия - може да е бил достоен наследник на фигаро. А по това време областен управител, а след това и неуспял кандидат за кмет на Варна от СДС беше бивш сервитьор. Това бяха новите "демократи".

34

ognyanz

преди 11 години

А в съседно село за председател на ликвидационна комисия беше назначен бръснар от Нови пазар. Не знам от коя партия ще да е бил, но от професията му се вижда колко е имал понятие от селско стопанство.

33

ognyanz

преди 11 години

До 58: Това, което направи правителството на Филип Димитров с ликвидационните комисии беше престъпление. Беше унищожено толкова много, че дори за тези, които не се интересуваха от политика стана ясно, че това са некадърници и престъпници. Раздадоха овце и крави като дялов капитал на хора от града - наследници на земи, и те ги изколиха. От 12 милиона овце не остана и една десета. Ето това беше правителството на СДС, което уж спечели изборите "С малко, но завинаги".

32

ognyanz

преди 11 години

Сашко редактор на отдавна изчезналия вестник "Демокрация"? Как да не си припомним сентенцията: "Историята се повтаря - първо като трагедия, после като фарс".

31

Някой

преди 11 години

Много платени СДС-ари (крадци и ***) са налазили форума щом има мнения които защитават този бандит! Да се пържи в АДА, другаря Троцки и Сталин добре добре са ги лекували тези ***!

30

ИСТИНСКИ СЕДЕСАР

преди 11 години

Тази мустаката детска учителка възпитаник на полувишия институт в гр ШУМЕН Е ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КЕЛИПИРДЖИИ в СДС питайте варналии каква вила си реституира до Спортпалас .

29

Анонимен

преди 11 години

Баце Хитлер ни требва на назе !

28

ИСТИНСКИ СЕДЕСАР

преди 11 години

През 1990г винаги на петия етаж в централата на СДС се разкарваха и две жени едната с перо на шапката питам Ж Желев по късно и Ф Димитров какви са тия ате ми отговарят че били многопреданни на демокрацията едната с перото Лея Коен покъсно посланник в Белгия другата Елена Кирчева посланик в Швеицария.Помня и как ония зъбльо Вецислав Димитров докара Иван Костов .Как Стефан Стоянов бащата на Петър Стоянов го водеше за ръката кто детенце от детската градина мога да напиша истината на СДС.

27

Някой

преди 11 години

34 не за Доган не съм гласувал, но този на снимката 100% е по-голям *** от Доган! един от унищожителите на съвременна България! Дано да се пържи в АДА!!! АМИН!

26

аКТУАЛНО

преди 11 години

Да го кръстят "Гугушевска правда",тогава!

25

буркана

преди 11 години

С(ъздадено от)ДСОще ли мърдате бе, файтонджии ?

24

Кибритлия

преди 11 години

САМО БКП!ПОБЕДА!

23

Анонимен

преди 11 години

Вестникът може да се възроди, но надеждите за демокрация умряха мнооооого отдавна.