30

Митко

преди 10 години

Тоя Дудук се оказа голям ***. Русата я гледах в Господарите, е*аси как ги е...ха за отразяването на протеста. Много зле, личи си на кой са се продали. А къдравката май се е махнала от тая турска телевизия, защото я видях другаде.

29

сенси

преди 11 години

Неграмотници... Кой им е казал, че са журналисти - нито се изразяват правилно, нито пишат правилно... Но пък какво самочувствие, бреееееей

28

Гаро

преди 11 години

А защо ли не се сетите , че са извадили думите на момичетата от контекста. Съществува медийна война. Погледнете как е представено това в другите медии, които са от другата страна на конфликта. Знае се много ясно кой срещу кого е. Тва са такива измишльотини. И се омаскаряват един друг. Красивите момичета нямат вина и междо другото са и умни. Инна водеше сутрешен блок в един момент и ми е направила безкрайно добро впечатление. За бой са собствениците на всички медиите.

27

танкист

преди 11 години

до 20, абе я се скрии бе бифтекоф, ко си самолижеш дирника , между другото тия двете могат да ми похортуват на микрофоня, хич няма да им откажа, нищо че са надували твоя ***, ще си умият зъбките.

26

tankist

преди 11 години

я бифтеков бил освен всичко друго и невменяем, еми то тиквата е луд камоли един бюрекоф

25

Алирезак

преди 11 години

До 5 ruseborn Глас народен ,глас божи ! А ти отивай да правиш кавали на Бюреков!

24

vtm1

преди 11 години

Просто,нямам думи...

23

GORNO NANADOLNO

преди 11 години

DRUGATQ RUSI¡EBORN, DO STOKHOLM LI SE 4UVA SVIRNIATA NA DUDUKA. MNOGO MOLIA NE NI OBIJDAI, NIE TUK E SLU6AME V ORIGINAL ( V EFIR) EHOTO E LAJOVNO. PAK I NIE RAZBIRAME OT NARODNA MUZIKA

22

Анонимен

преди 11 години

Истината може да е и недоказуема, но си остава истина. Недоказуема е защото в българският съд само ако Господ слезе да свидетелства ще се приеме за меродавно. Свидетел от първо лице. Слуховете в 90% от случаите се базират на истина, дори да са преувеличени.

21

!

преди 11 години

лелеее,каква порнография...ум да ти зайде..а "Марин Русеборн" явно е част от "екипа" на дудук тв??!!

20

ruseborn

преди 11 години

По *** коментари ( вероятно и коментатори) не бях срещал. Всичките сте *** първа степен. Тази му била любовница, другата-гадже...Инна била захарче и класна мацурана..., Вирджиния била хитра... Ей ***, гледайте си в чашата на хоремага и си останете простолюдие. Бареков е с класи горе от другите журналисти които нито знаят да говорят (или смеят) или пък да пишат. И между другото- Дудуци сте вие всичките, без изключение.Аз се казвам Марин Русеборн, Стокхолм/Варна

19

Наблюдател

преди 11 години

За тази с начупената, черна коса и поглед на снайперист съм убеден, че DP си го знае като отче наш.

18

Кисинждър

преди 11 години

Топрепортерки? И с подобна визия? Тези момичета може да са топ на друго място, но не и в журналистиката.Като се замисля за последните години няма нито един топ журналист. Всички станаха алчни за пари и свикнаха да играят по свирката на някой.

17

Анонимен

преди 11 години

Тия приличат на *** и струват толкова :))

16

Анонимен

преди 11 години

*** е голяма гад, а като *** е непостижим !Каква журналистика в България?Я ги чуйте, какво приказват двете .

15

Съдията

преди 11 години

Тия двете са ми подкупа бере абдали.

14

Анонимен

преди 11 години

И двете са гаджета на ***.

13

х

преди 11 години

еееххх инче ,инчее,какво си захарче

12

0

преди 11 години

Какво става с тази ТВ7 всички *** като мухи на *йно се събират в нея.Само че не знаят че на прехваляна круша с голяма торба не се ходи.Защото как дава сем Живкови пари тази телевизия е тяхна под прикритието уж на Ирен Кръстева уж Делян Пеевски че и Ахмед доган спягаха няма нищо такова.Това есътворено от БАТЕТО ------- БРАВО.

11

Анонимен

преди 11 години

Ники ***, известен и като Николай Бареков, е поръчков журналист и фурнаджийска лопата, по- скоро щях да се усъмня ако ми бяхте казали, че сам си пише простотиите.