25

Анонимен

преди 11 години

PA MOJE I VQRNO DA E ,,SELSKI GLUPAK,,

24

buba

преди 11 години

Защо ли няма плщсове и минуси на коментарите?Това работа на *** ли е?Маи незаконно отнемат правото на гражданите да гласуват,или ни подготвят за предстоящите тзбори.+111111111

23

Анонимен

преди 11 години

До 26Уау, хайде сега прочети мненията, които коментираш и виж дали и пред 2те мнения не слагаме по едно "ако"? В коментар 1, човека иска Боян да бъде осъден за това, че е избил нечии зъби, а аз в коментар 2 питам дали следва да бъде осъден, АКО е било при самоотбрана? Не е ясно ти на къде биеш? И не , не е задължително да викаш полиция, може да звъннеш на "комшията" си и учтиво да го помолиш да намали, нали ? И ако ти скочи, щото е пияна ***, му разбиваш носа и тогава викаш полиция и линейка.

22

Анонимен

преди 11 години

до 27аз знам за какво е лежал, щото го познавам, ама твоите приказки не ги разбирам.Обаче си прекалено глупав явно, за да ме разбереш. Ето ще те цитирам:"Факт е, че боях е бил осъждан и е бил в затвора, факт е, че е в съда за друго престъпление. Това какво е снимал и как са го нарекли няма никакво значение!" Значи, няма значение какво е снимал, а има значение че е бил осъждан по дело, нямащо нищо общо с това, за което се пише статията? Сега стана ли ти ясно?

21

до 25

преди 11 години

Ти прочете ли статията за кое е лежал или си дрънкаш наизуст?

20

до 24

преди 11 години

Точно така е в съда става и е безсмислен спора дали е самозащита преди да се произнесе съда.А дали някой се е самонастанил някъде(освен ако не е в дома ти) не е работа на който и да е.Има си полиция тя взима решения.Ако си пуска някой музика силно се вика полиция не се скача на бой,или поне така правят цивилизованите демократични общества.Тъпанарите и *** си скачат на бой.

19

Анонимен

преди 11 години

До 22Като става въпрос за друго престъпление, защо намесваш съвсем друго такова (това заради което е лежал)?

18

Анонимен

преди 11 години

До 20Ако дойда до вас и ти направя забележка за шума, ти ме нападнеш и аз пазейки седе си ти забивам 2-3 хубави тупалки от които ти падат зъбчетата ( това само условно ), нереално ли ти звучи? Доказването, за което питаш, става в съда като се предоставят доказателства. Да не говорим, че тук става дума за самонастанили се, доколкото разбрах, като същите са му нанесли телесна повреда и на него.

17

Анонимен

преди 11 години

Истината е една - независимо от кого е казана.

16

до 21

преди 11 години

И умрели да ги е снимал все едно.тук става въпрос за друго престъпление.Нанесъл е телесна повреда на комшия.

15

t666

преди 11 години

До до 16Пич, по твоята логика, ако ги беше снимал ти ченгетата ( ти не си осъждан и прочие) - тогава будни ли щяха да излязат на снимката?Или ако ги снима един - излизат заспали, а ако снима друг - будни ?! Кефиш здраво.

14

до 2

преди 11 години

Неизбежна самоотбрана как се доказва пред входна врата на чуждо жилище?Ако комшията е отишъл в неговото е друго.

13

Анонимен

преди 11 години

Така-а, а какъв е бил оня чуждестранен журналист, който засне премиера на една от страните-членки на ЕС да спи по време на церемонията при връчването на Нобелова награда за мир на ЕС?

12

до 16

преди 11 години

Факт е, че боях е бил осъждан и е бил в затвора, факт е, че е в съда за друго престъпление. Това какво е снимал и как са го нарекли няма никакво значение!

11

ММ

преди 11 години

Селския *** си е абсолютно престъпно ***, но тъй като всички в тази държава скачат срещу полицията, този си намери перфектното управдание за всяко действие на полицията срещу него. Продаваш дрога, хващат те - това е полицейско насилие и отмъщение за снимката която направих. Пребиваш съсед - това е полицейско насилие и отмъщение за снимката която направих

10

Анонимен

преди 11 години

Edin pristypnik izleznal ot zatwora e tozi. A onazi, koqto go obidi be6e edna chinownicheska prostakela. izob6to bylgarska mu rabota. Ima li nqkoj w tazi dyrjawa, kojto da ne e kral, ubiwal, butal pari, donosni4estwal i pro4ie?

9

Анонимен

преди 11 години

Боян го познавам лично и наистина е простоват...

8

Анонимен

преди 11 години

Може спокойно да допуснем, че е направил нещо реално срещу системата и тя си го връща. Обвинението е неиздържано юридически, ако това са всичките изнесени факти. Някой бил на тъмно, някой бил зад него....

7

ф-1

преди 11 години

До 5/чиновник- милиционер/Сигурно така е бил осъден и преди- с помощта на някой кошаревски свидетел-милиционер.Нищо ново в БГ правосъдието.

6

Анонимен

преди 11 години

Този уж комшия е самонанесъл се *** в приземно помещение. Щом е отнесъл боя значи е имало защо.