36

омръзна ми да

преди 11 години

чета за полицаи крали или работещи за престъпници или взели подкуп.Аз знам,че те нямат морал.Затова чакам изборите.....

35

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА - ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ !!!ЧОВЕКА НЕ МОГЪЛ ДА СЕ УРЕДИ С ПЕТ, ШЕСТ, СЕДЕМ АПАРТАМЕНТА КАТО ШЕФА СИ И РЕШИЛ ПОНЕ ДА ОТСКОЧИ СЪС СЛУЖЕБНОТО ПОРШЕ С ГАДЖЕТО ДО СЕЛО И МУ ЗАВИДЯХА ЕЛЕ ПА МИНИСТЪРО С МНОГО РАЗКЛОНЕНИТЕ РОГА !!!

34

никола

преди 11 години

Нищо не забравено от старите времена , милиони като тоя дерибей си точеха я бензин, я нафта, я строителни материали, КОЙ КАКВОТО РАБОТЕШЕ ТОВА СИ ВЗИМАШЕ по време на социализъма както казваше Тато.

33

TOЗИ

преди 11 години

НЕ ЦВЕТАНОВ А ЖУРНАЛИСТА НАПИСАЛ ТАЗИ ГЛУПОСТ,НЕРДЕ СТАМБУЛ,КРАДЕЦА Е ИЗВЕСТЕН ОТДАВНА ТОЙ ВСЕКИ ДЕН ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ,ЧЕ СЕ НАТОЧИЛ БЕНЗИН"ПО ГРЕШКА"КОЛКО ДРУГИ КРАДШИ СА ВЪВ ВЛАСТА,ВСЕКИ ДЕН СЕ НАТЪКВАМЕ,НО "ТИХОИЩЕ НИ ИЗТИНЕ МЕСТЕНЦЕТО,ТО БОГ СЪДИ,ХА ДАНО!

32

Вижте директораа пос

преди 11 години

Директора на МВР Варна Тошко всеки ден ходи с бялата астра при любовницата си от Гранд мола ама кой да вземе камерите от подземния паркинг и камерите от първия етаж.***.Погледнете насраните си *** и тогава съдете хората.Боклучиво МВР.Народът ще ви е... мам... след 6 месеца.

31

Анонимен

преди 11 години

Статията трябваше да се казва "ЦЦ прави първа копка на пожарната в Казанлък", защото като изключим първото изречение, което е свързано със заглавието, целия мат'рял е очерк за историята и съвремието на пожарната в Казанлък както и хвала на министъро дето я пре- открива... *** "журналистите"!

30

Анонимен

преди 11 години

хаха егати постановката... той сирумаха взема по няколко бона на ден по верижката, а те за 50лв за бензин се циганят.

29

кибик

преди 11 години

Хайде холан кьор фишек! То ако заради такива неща уволняваха шефове - един нямаше да остане!

28

Анонимен

преди 11 години

А га ша уволнят разните там дипутати, менистери, зам-менистери, секритари и тути кванти, що си са возат с даржавен бензин и не им пука. Може би, щото не се возят на личните си каруци, а с държавните щедро осигурени им от т. нар. държава. Дори наскоро, у тая немотия, им купия 31 нови, модерни фолксвагенчета и тука-там некойо мерседесче. Аре ся - сметката: 31 бр. колици по 70-80 хиляди = ?. Ау-у-у-у-у-у-у-у-у-у- 2 500 000 левчета български, бюджетни два милиона и полвина. ЗОРО, ЗОРО-О-О!

27

НВ

преди 11 години

Пак златното правило :ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ -ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.А за човека беден е налял си бензин ГОЛЯМА РАБОТА.

26

Анонимен

преди 11 години

УВОЛНЕНИЯТ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е НАЗНАЧЕН?

25

дедо

преди 11 години

Чиста постановка

24

Анонимен

преди 11 години

Клати го за бати,клати за тати,клати за дебелия депутат.

23

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е като трянски кон в ГЕРБ , първо с 6 апартамента , които уж били на тъста му пенсионер , придобити чрез пенсията му , едва ли не , ходи на митингите на частни хотелиери в Банско , кум на някакъв който строи на дюни , изказва се че Плевенлиев бил президент , но това не е никакъв пост , обяснява на Дянков че не той определя дали ще има допълнителни пари за МВР , Цветанов трябва да ходи , да се прегледа.

22

Анонимен

преди 11 години

Да бе, за няколко туби нафта се уволнява шеф на КАТ в голям град. Не заради посоката на рушветите.

21

Анонимен

преди 11 години

През 2009 г и до сега от МВР бяха уволнени и принудени да напуснат много честни професионалисти.На някои от тях бяха повдигнати различни обвинения/ смешни и нагласени до едно /,но на съдебна фаза масово отпаднаха,просто поради липса на престъпления.За сметка на това бяха назначени десетки подобни на това самозабравило се шефче,с морал на сайгонска ***,но притежаващо политическа воля за шамар,но на аванта да е !

20

Анонимен

преди 11 години

Гласувам за ГЕРБ , обаче категорично Цветанов НЕ Е ДОБРЕ.

19

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Що бе Странджа да не сте бавноразвиващи 3 мандата за влизане в релси и и кога ще вършите работа май само дребни риби гърмят, а ?

18

до 9

преди 11 години

А може би през тия три мандата пак няма да влезете в релси и ще се наложат още три мандата, а хитрецо ?

17

Анонимен

преди 11 години

Тоя кмет е много назад ,...другите кметове ,зареждат ,на цялата рода !