24

Гладен селянин

преди 11 години

Осрахте черноморието,Осрахте Банско Сега *** и планината!!!Живота не е само храна и ла*на!!!!!

23

ЕКСТРЕМИСТ

преди 11 години

ВНЕСЕН Е ЦЯЛ ПЛАН !!! Къде е ПЛАНА на зелените ?!!? Само да пискат и врещят като обезумели ?!? Мислете, а не се подвеждайте !!!

22

Ани

преди 11 години

Браво на кмета, браво на банскалии! Така се защитават права след като насреща си имат шайка пияни младежи без работа. Що тези зелените, където сега протестират не се хванат на някаква нормална работа, а само знаят да крещят и да пиянстват. В Банско има спешна нужда от втори лифт, защото туристите са толкова много, че трябва да чакат по 2 часа на опашка. Това не е нормално, това не е нормална европейска държава.

21

Анонимен

преди 11 години

Шистака не смее да се качи пак при протестиращите,че ще излезе я апартаментче,я дюни,я дарител някой,я приятел магистрат.

20

Анонимен

преди 11 години

виждам че хората от село Банско,искат да развият курорта до Алпийски висоти и приемат Пирин като бащиния..похвално,но тогава предполагам ще протестират за това че в Банско е мръсно,презастроено,лъже се в цени и грамаж,пълно е с най-нискобюджетните туристи от Европа-дошли на пиянски и секс туризъм,и искат уредено и китно селище,където да почиваш и да си караш ски с кеф,а не да чуваш какво си говорят от съседния хотел..нали така,банскалии-държите на качество,не на коли4ество,или май бъркам :)

19

Анонимен

преди 11 години

Банскалии трябва да разберат, че пари за горите си няма да вземат. Ако ги продадат, получават по хилядарка и пак ще подсмърчат. Наистина скандалите взеха да стават ежедневно, бързат с разграбването по морето и планината докато техните са на власт. Така излиза. Явно са отписали Бойко за следващия мандат.

18

OSAMA OBAMA

преди 11 години

YUNESKO NE PODKREPQ, NO CECKA CECKO- PODKREPQT

17

Alex

преди 11 години

Трява да организираме контрапротест!

16

Анонимен

преди 11 години

НАЦИОНАЛЕН ПАРК ПИРИН Е ЧАСТ ОТ СВЕТОВНОТО ПРИРОДНО НАСЛЕДСТВО - НЯМА ЛИ КОЙ ОТ ТЕЗИ КАРТУНКОВЦИ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ТУРИСТИТЕ ИСКАТ УНИКАЛНА ПРИРОДА А НЕ ГОЛИ ХЪЛМОВЕ.....

15

Танас

преди 11 години

Вие от Банско ле сте?

14

pepi.sakarev.5

преди 11 години

*** ДОБРИНИЩЕНЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТВА НЕЩО АКО СЕ НАПРАВИ ВЪВ БАНСКО ВЪВ ДОБРИНИЩЕ НИЩО НЯМА ДА ИМА НЕ ХОДЕТЕ ДА СТАЧКУВАТЕ ЗА БАНСКАЛИ....ЩОТО НА ТАМ НА РАБОТА НЯМА ДА СЛОЖАТ ХОРА ОТ ДОБРИНИЩЕ...ТОВА ДА ВИ ЯСНО...

13

костовомраз

преди 11 години

Боже, какво доживях - Спонги да е прав...

12

Спонги

преди 11 години

ТОВА Е ЗИМНИЯТ КУРОРТ С НАЙ КЪС СЕЗОН. ДВА МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА - МАКСИМУМ ТРИ Е СЕЗОНЪТ. КМЕТЪТ НЕ МИСЛИ ЗА ЛЕТЕН ТУРИЗЪМ, ЗАЩОТО ТОГАВА ПЕЧЕЛЯТ МАЛКИТЕ КЪЩИ, А НЕ БАРОВЦИТЕ. АКО ЛИФТЪТ РАБОТИ ЦЕЛОГОДИШНО, ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ТУРИСТИ В БАНСКО ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА. ПАРКЪТ Е НАЦИОНАЛЕН.ПП. Извинете за високия тон.

11

Бай Иван

преди 11 години

50 лв. ски карта, 10 лв синя зона и 2 часа чакане за лифта......АБЕ ТИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СА ???

10

Анонимен

преди 11 години

Да се подари на кмета ски-писта, влек и поне един хотел.

9

АнгелKo

преди 11 години

ееее стига бе Банско!!!Оставете малко туристи и за Пампорово и Боровец.Много искате да лапате

8

Анонимен

преди 11 години

БОЙКОТ НА ТЕЗИ АНТИ-БЪЛГАРИ

7

Анонимен

преди 11 години

Кметът на Банско да си гледа Банско. Има доста работа за вършене - събаряне на незаконни хотели, изграждане на паркове, паркинги и инфраструктура, осигуряване на достъпна среда, детски площадки, спортни съоръжения и др. и др. и др. Пирин е защитена територия, Национален (НАЦИОНАЛЕН!) парк под закрилата на ЮНЕСКО. Не виждам баш кмета на някакво населено място какво общо има с Пирин, освен корупционни и незаконни щения.

6

дo 5

преди 11 години

Абсолютно точно.

5

snaiper

преди 11 години

До Анонимен barz otstrel na djavolite bez sad i prisada bez mnenieto na parlament rabotesht za satana