18

Анонимен

преди 11 години

Макс Фишер блогър във Вашингтон пост, нарече коментарите на Чан антиамерикански",а искаше да ги нарече "антисемитски" ..... по навик.

17

тцЪ

преди 11 години

Помните ли пътеписа на Алеко "До Чикаго и назад" и думите на сърбина Неделкович? "Овде е такава велика корупцja, що ja нигде нема... Овде е злато император..."Дали има изненадани сто и колко години след написването.

16

Геле

преди 11 години

До Филип 31Човек , ти *** ли си?

15

Обикновен

преди 11 години

Браво, Джеки! Браво, Чан! Препоръчвам на тези, които го плюят да прочетат "До Чикаго и назад". От кого е написана? Ами от същия Алеко, дето говедцата знаят само нарисуван на зеленикава хартия с водни знаци и холографска лента. Четете и американска литература!

14

Митко

преди 11 години

Да си наляга парцалите. В Америка направи кариера и едно благодаря да каже поне. Иначе като му харесва в Азия да си седи там. И хич не е толкова велик актъор. Клоун.

13

Чан е прав

преди 11 години

Джеки Чан е честен и открит човек и такъв е като актьор. Това е истината. Трябваше някой да я каже. САЩ корумпират целия свят. Корумпират и нашите правителства, като най-мтого корумпираното ни правителство от САЩ е настоящото. Което изобщо не е правителство, поради огромната си извънмерна корумпираност. Защото корумпират и в своя територия и много вън от нея, Чан е прав - ДА, САЩ са най-корумпираната и корумпиращата държава с света. Затова никой не ги обича и не може да ги понася дори.

12

Анонимен

преди 11 години

Не харесвам Джеки Чан, най-великия хнконгски актьор си остава LESLIE CHEUNG. Да не забравяме ,че той е единственият китаец с приз Кан,за това Джекито само може да мечтае. На всичко отгоре Лесли е и един от най-популярните певци в Китай,със бляскава и продължителна кариера и сочен като един от идолите на китайският поп въобще. RIP Leslie Cheung Kwok-Wing

11

Анонимен

преди 11 години

Присмял се хърбел на щърбел... Корупцията в КНР не е по-малка.

10

Ot Germany

преди 11 години

E, v USA korupcijata e legalizirana i e na mnogo visoko nivo.Politicite oficialno poluchavat zaplati i ot Haliburton, i ot drugi orazeini konzerni. A Cheney si imashe sobstvena armia security v Iraq- mnogo barzo zabravihte. A za Lobistite v Senata da ne govorim - vizte aktualnia skandal za pritezavane na orazia.

9

karo

преди 11 години

До Филип 31Брей направо ме шашна...Поне се научи да пишеш правилно...Какво са яли май не си в час - ти сега какво ядеш да не ядеш нещо друго - само мръсотии от великите български "капиталисти"...Пък и както е тръгнало може и да я стигнем Америка - както е тръгнало не стига ,че нямат пари , ами и се избиват като мравки...На Джеки само можеш да му духаш по филмовия път...Аман от ***...

8

Анонимен

преди 11 години

Хаха, Филип 31 от коментар номер 4 е допуснал толкова грешки в две изречения, че се чудя дали не е по-добре да си образован комунист или неграмотен анти нещо си. Боже, Боже, как е възможна подобна малоумност и интелектуална бедност. Учете се да пишете, братя Българи!

7

ined

преди 11 години

Джеки Чан не е бил в България и затова не знае къде е най-голямата корупция.

6

Анонимен

преди 11 години

неее,Джеки по корумпирана от Бг.няма.

5

Анонимен

преди 11 години

Китайчето им го каза на мръсната еврейска ***!

4

Филип 31

преди 11 години

Джеки чан коумонист ли е?...бре браво на него, винаги съм знаел, че е доктатор тоя котка.. Ккогато в Америка са били добре в Китай са яли котки и кучета..*** Никой никога не може да стигне Америка ,един ден пак ще е добре

3

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Щото не е ходил в Русия... - Депардьоф вече е на ясно...

2

ioannidis

преди 11 години

Браво, един най после да каже истината

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Джеки Чан нали е...хамериканец,а е китаец само във...филмите,които прави.