37

anonimen

преди 11 години

za sijelenie ce takiva hora rabotyat ne samo v mvr no i dr odgovorni -slujbi gospodi slez isi preberi verisite

36

Анонимен

преди 11 години

Това са професионални разстрели, тип "екзекуция". Убиецът е имал бойна подготовка и в никакъв случай не е бил "психичноболен или случаен"! А, иначе - родната милиция ще замаже!

35

ПОЛИЦИЯТА НА СЪД

преди 11 години

Какъв битов скандал бе другари полицаи, пак е имало неугоден, действало се е, обаче не са хванали човека когато е сам, ами със семейството му. Всеки свидетел си заминава по тази логика.. а вие ми разследвате семейна разпра... малкия ми брачед къде е на 6 годинки ще разбере за какво става въпрос.. ставате банални, и на народа не му се нрави! Пушки ще гърмят, правдата ще процъфти!!!! дай боже

34

Нагласено

преди 11 години

Има верояотност и някой външен човек да ги е утрепал. Примерно някой психясал демократ, от тези дето подрипваха и ревяха като магарета по площадите след 1989-та.Полицията на мутрите винаги изнамерва някой роднина или близък и си измива ръцете, че са си свършили работата.

33

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ?

преди 11 години

...ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА.....БОГ -ЗНАЕ ,КОЛКО *** И ПСИХАРИ Е НАБУТАЛА ПАРТИЯТА БКП/БСП В РЕДИЦИТЕ НА МНО И МВР ,....САМО И САМО ДА ИМА ВЕРНИ ХОРА В ТЕЗИ СТРУКТУРИ!!!ЕТО .....РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ ОТ БЕЗКОНТРОЛНИЯ ПОДБОР!ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ СИСТЕМАТА ...."НАШ ЧОВЕК"...!!!!!

32

До 38

преди 11 години

Не бе просто анализираме брътвежите на Цвинокио и компания

31

Анонимен

преди 11 години

Брей много криминалисти сте се събрали в този форум. Всеки с версии и идеи.

30

Анонимен

преди 11 години

То бяха само 4 гилзи за 5 човека...то бяха психични отклонения...то съседите имали ключ за да наглеждат бабата, която живее с още 4 човека, които явно не я гледат, то бяха наводнения...Обаче всички са глухи и никой не чува крясъци и истрели...Явно в тоя блок всички са ходят на работа, въпреки че има много пенсионери...Все пак да не са виновни малките сиви човечета в крайна сметка ?

29

Анонимен

преди 11 години

Никой нищо не е чул щото е действал професионалист с пистолет със заглушител. Тихомълком са ги изтрепали, а родната милиция ще замаже положението, както е правила винаги досега.

28

Анонимен

преди 11 години

Пo ръцете на бащата в семейството са открити барутни частици!?Tova ne e prqko dokazatelstvo, moje da e strlql na strelbiste.A otpechatuzite po pistoleta na kogo sa?

27

до 28

преди 11 години

Какво наказателно убийство те друса за семейство луди ,бре???? Бащата е работил в най- обикновен склад ,не за оръжие даже ,нищо че при военните. Майка и тя е била обикновенна писарушка ,без да е имала достъп до абсолютно нищо важно. И двамата сина са регистрирани ,агресивни психично болни. За да е така ,то заболяването е било наследствено.Единственото ,което ме притеснява е че луди са работили в системата на МВР .

26

Анонимен

преди 11 години

@27Гоше бе , ти що не прочетеш Снежанка и седемте джуджета за да разбереш какво е станало!***!Изтрепали са ги и пак ще замажат работата гадовете!

25

Анонимен

преди 11 години

Бабата ги е изтрепала всичките а накрая да дошли на Боко мутрите и са наказали бабата.Ха-ха-ха!Докога ще се оставяте да ви пробутват партенки Цецо и Оцеола бе? Едно ли две ли бяха наказателните убийства до сега?Вижте какво са работили майката и бащата и се сещайте!

24

Григорий Климов

преди 11 години

Прочетете "Княза на този свят" от Григорий Климов, там много хубаво е описано как и защо се случват трагедии като тази.

23

Анонимен

преди 11 години

Явно бащата ги е застрелял с ножа. :)

22

Анонимен

преди 11 години

Касапница!Фуражките отново спят прави!Медийно затъмнение!Отново нищо няма да се открие или докаже!БГ-Рай за мутрите и тиквениците!

21

me

преди 11 години

Ха ха

20

Анонимен

преди 11 години

Просто комшиите лъжат. Имало е скандал, боднали са се с ножове и дъртия психопат не е издържал и е приключил с целия зверилник. Сигурен съм, че не е било за сефте. Добре, че не са излезли да се стрелят по улицата да си отиде и някой случаен човек. Съседите се правят на умрели лисици.

19

ПАТРИОТ

преди 11 години

Самоубил се е

18

Анонимен

преди 11 години

Жертви са 79-годишна жена, дъщеря й на 54 години, зет й на 55 и двамата им синове - на 27 и на 21 години. Само не разбрах с бащата какво е станало?