9

муспи

преди 11 години

Господа, спрете вече с тези фалшиви дипломи, защото ако се заяде човек, в българските правителства, парламенти и олигархия няма ни една оригинална. Това няма как да се докаже наистина, - щом всеки може с джобни пари да си купи дипломи. Тестът на валидност е много ***, продиктуван от демократическите ни реалности: Всеки, пред трибунала трябва да каже къде е завършил, за да бъде освободен да си продължи бизнеса. Ще се дава и по телевизията, хората ще се веселят! Биячи ще са ***!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Vizdate li, ne samo bulgarskite ministri sa s falchivi diplomi.

7

Митничар от Катар

преди 11 години

Завиждат!Не могат да си купят дипломи и затова завиждат! За да вземат дипломи, бедните трябва да учат и затова ни завиждат, мамка им!!!

6

Гошо Тъпото

преди 11 години

Да взема да...завърша и аз,филиала на Нюпортския университет в Холандия,че иначе не мога да стана...кмет на Кривунделово.Правим постъпки,тук да...открием филиал,че много кривунделци се...гласят я министри,я...дупетати да стават и нямат време да ходят чак до...Нидерландия.

5

Анонимен

преди 11 години

питайте гетберастите как става номера с фалшиви дипломи

4

Анонимен

преди 11 години

Я, докъде са стигнали кадрите на ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 11 години

ама то на бат Бойко мутрата да неби всичките му министири да са с истински дипломи ,като чуеш и речта на плевела на нова година падаш от стола ха ха ха ха

2

Частушкин

преди 11 години

Кааааааа-линн-каа ка-лииин-ка калинка мая!

1

Анонимен

преди 11 години

Цецо е трябвало да пита как стават тези работи. Бунак!