28

АНОНИМЕН

преди 11 години

КОЙ БИ ПОСМЯ,ДРУГИТЕ НЕСМЕЛ ДА ОБВИНИ КИЛАРИТЕ,ДРУГИТЕ НЕ СМЕХА ДОРИ ДА ГОВОРЯТ ЗА ТЯХ.

27

Мери

преди 11 години

Че с кого да се обгради: с Мира Тодорова , *** Куцкова, Калпакчията Калин, ген.Пенгезов , Танчето ли? Или с онази дъртата съдебна репортерка от Дневник, Николов, Митев, Доротея, Веселинова и др. от този род? Или с Грозев, Екимджиев, Ванев, Хр.Иванов, Ив.Иванова от БИПИ, или с онези хубостници от БХК? Не ги ли виждате,че са от един дол дренки всички изброени?!

26

Анонимен

преди 11 години

абсолютно неУспорими,УУУУУУУУУ!!!

25

Един от Народа

преди 11 години

Браво!Борисов и Цветанов се опитаха да си постелят за следващите седем години...и успяха.Но да си постелят от народния гняв едва ли ще могат.Малко им остана...мамка им геноцигна.

24

евлоги

преди 11 години

за какво правосъдие говорим като доказан лъжец стана главен прокурор.как да вярваме в цацата като и магаретата знаят че е гербераско ***.нали тои беше шеф на пловдивския съд които направи фелацио на цвък.цвък.и го оправда за клевета.но нормално герб си на значи *** за да не им търси отговорност за корупцията ,контрабандата,незаконни сделки. нормалните страни в европа си имат мафия у нас герберската мафия си има държава.а ася си я знаем палавница която с дамският си орган прави кариера

23

Анонимен

преди 11 години

Герберските червеи пак са се активирали с минусите. Жалки човечета минусите ви не оправдават истината за назначаването на Цацаров, публикувана в Биволь, защо мълчите като пу*ки, защо се криете зад минуси?

22

Анонимен

преди 11 години

Новият главен прокурор ще е независим, както предшественика си. Нищо няма да зависи от него. Всичко ще зависи от милиционерите Боко и Цоко, акто при Велчев зависеше от Станишев и Доган!

21

Izpulnitel

преди 11 години

Haha, prokuraturata nqmala pari da plati obeshteteniqta po delata ot Strasburg... Ami da im vadqt izpulnitelnite listove i da vzemat kakvoto imat, avtomobili, divani, televizori

20

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ -НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ

19

Анонимен

преди 11 години

Окръжен съд Видин постанови 18 години затвор за британския гражданин Дейвид Бел Брайсън, обвинен в убийството на 11-годишния Станислав Мирчов от видинското село Лагошевци, съобщава БТА.

18

БИВОЛЪ

преди 11 години

Въпреки това президентът ОЩЕ на 21 декември 2012 издаде указ за назначаването на Цацаров и същевременно отказва да предостави копие от действително писмено предложение от ВСС до него за назначаването на Цацаров! Следователно президентът е издал указа си БЕЗ НИКАКВО ЗАКОННО основание.Независимо от евентуалното полагане на клетва днес на главния прокурор, обжалването на КБЕС пред ВАС е в ход. Президентът е длъжен да отмени указа си за назначаване на Цацаров за главен прокурор.

17

БИВОЛЪ

преди 11 години

За да може някой от ВСС да направи (според чл. 129, ал. 2 от Конституцията) ЗАКОННО ВАЛИДНО писмено предложение пред президента за назначаване на Цацаров за гл. прокурор, трябва да има АКТ на ВСС, че той - ВСС е приел протоколно решение, че Сотир Цацаров се счита за избран. Такъв акт е единствено ПЪЛНИЯТ протокол от заседанието на ВСС от 20 дек 2012, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО подписан за достоверността му от председателстващия заседанието (в случая Диана Ковачева).

16

Гочо

преди 11 години

Бойко си върза гащите.

15

Анонимен

преди 11 години

Европейската комисия би искала да уточни, че не съществува връзка между коледните надбавки и Кохезионния или структурните фондове.Решенията във връзка със социалните плащания на пенсионерите са изключителна компетенция на съответната държава членка и не зависят от сумите, които Европейската комисия възстановява в рамките на Кохезионния или структурните фондове. Тези суми се изплащат въз основа на представени от държавата членка заявления за междинно плащане за сертифицирани допустими разходи

14

Анонимен

преди 11 години

СЪЩО , КАКТО ДРУГАРЯ Б.ВЕЛЧЕВ СЕ БЕШЕ ОБГРАДИЛ С ГОЦЕВЧЕТА .... А, ЗАЩО НЕ ОСЪДИХА МАРИО НИКОЛОВ ????? А , ДРУГАРИ ??? ААААААА , ЗАЩОТО Е СПОНСОР НА ДРУГАРЯ , АА , ЗАТОВА , ЗА ДА МОЖЕ ДРУГАРЯ ГОЦЕ СЕГА ДА СИ КУПИ ЧИСТО НОВ МЕРЦЕДЕС ЗА 350 000 ЛВ ....

13

Анонимен

преди 11 години

така и вълкът сит и агнетата цели

12

10.01.2013 - БИВОЛЪ

преди 11 години

УКАЗЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА ЦАЦАРОВ - НЕЗАКОНЕН

11

UDO

преди 11 години

Калинчо се огражда с калинки. Ха..ха..ха

10

Анонимен

преди 11 години

Драги пенсионери, ето какво направи Дянков и как ви излъга!http: // pianews . eu/institutions/20130110/news-118516

9

KILIA 13

преди 11 години

MNOGO VAJNO E DUVARO.DA E VISOK DA NE MOE SE GLEDA KO STAVA VATRE