114

tati

преди 11 години

При нас нещата са много изкривени. Интелигентните, моралните и разумните не отиват да гласуват, защото виждат и знаят, че всъщност реален избор няма и нищо няма да се промени. Дали ще крадат едни пари хора от БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ и всички останали, за тези хора разлика няма. Така в активната част от избирателите остават хората с провинциално мислене. Същите провинциалисти, които напират за власт, познават отлично кой ще ги избира и правят разбираеми послания за точно тези избиратели. И понеже избраните не толкова знаят, но чувстват, че втори път няма да ги изберат, започват далаверата на едро и набързо. В резултат на което се краде повече и се управлява по-лошо. Докато един разумен, интелигентен и морален в някаква степен човек би се корумпирал, но ще даде възможност и на тези, от които краде да имат достатъчно. У нас провинциалното мислене надделява и затова кризата не само не свършва, но се задълбочава.!!! Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!

113

Анонимен

преди 11 години

В мразовитата януарска утрин бих се отправил към урните само ако там са кремираните останки на комунисти и социалисти.

112

До 136 ликвидатора

преди 11 години

29 ноември 1999 година: ... господин Костов успя да отложи договореното от правителството на Беров затваряне на блокове от 1 до 4 през 1999 г, като отложи затварянето на 1-ви и 2-ри блокове за края на 2002 г. Господин Костов заяви също така, че във връзка с актуализирането на енергийната стратегия, което ще приключи през 2002 година, България ще вземе решение, съгласувано с Комисията и отчитайки споразумението за ядрена безопасност и други релевантни фактори, относно датите за окончателно затваряне на реакторите 3 и 4, които ще предхождат понастоящем предвидените дати за затваряне през 2008 и 2010 респективно. Господин Ферхойген заяви, че разбирането на Комисията е, че окончателното затваряне на тези блокове ще стане най-късно през 2006 година.[2]

111

Анонимен

преди 11 години

138 koga комунисти бивши или настоящи са бранили националните интереси

110

Анонимен

преди 11 години

Колко пръсти показвам, Уинстон? Четири. А ако партия говори, че не са четири, а пет тогава колко са? Дж. Оруел 1984

109

юрист

преди 11 години

Юридидически референдума за нова АЕЦ е незаконен.

108

iwangrozni

преди 11 години

До Анонимен 137 Започвам да се съмнявам в здравият ти разсъдък.Има ли значение от къде идва качествената алтернатива? социалисти или не-само те доказаха ,че бранят националните интереси!!!

107

Анонимен

преди 11 години

Вярвате ли на цоциалистическите измишльотини за ядрена енергетика, развит социализъм, априлска линия на партията и т.н. ?

106

Същите ликвидатори

преди 11 години

След като Костов и СДС гласуваха в НС заедно с ДПС, през 1999 г. за затваряне на 4-те реактора на АЕЦ"Козлодуй"- имаше 2 дена дебати- БСП беше против затваряне на реакторите, СДС и ДПС-за затварянето им, сега пак същите злодеи, които ликвидираха икономиката на България с престъпната приватизация и ликвидационни съвети, сега пак те, заедно с Герб искат да ликвидират и последния високотехнологичен отрасъл, който е останал в България и окончателно да ни превърнат в икономически изостанало блато.

105

Не Белене=Да Турция

преди 11 години

Няма губеща ядрена централа. Който е против Белене, обслужва олигарсите в зел. енергия, ДПС и интересите на Турция, от която ще трябва да купуваме ток след 2018 г. и която строи АЕЦ на двойно по-голяма цена.По програма на ООН, България е длъжна да построи още 2 АЕЦ, защото ще бъдат закрити ТЕЦ след няколко години заради вредните газове, които изхвърлят във въздуха и в света трябва да се построят още над 550 реактора, тъй като ядрената енергия е най-чистата, не замърсяваща и щадяща околната среда

104

Анонимен

преди 11 години

133 Дзифт

103

Анонимен

преди 11 години

Сините го знаят от собствен опит!!! :)

102

Леонсио

преди 11 години

до 130 Точно БелЯне- нямам представа какво е!?

101

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛЕН БОЙКОТ ,БЪЛГАРИ!ПЪЛЕН БОЙКОТ НА Т.Н. "РЕФЕРЕНДУМ"....АКО МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ , ДЕЦАТА СИ И ВНУЦИТЕ СИ!ПЪЛЕН БОЙКОТ ---АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ГЛАДУВАТЕ И МИЗЕРУВАТЕ!АЕЦ-БЕЛЕНЕ ,НЯМА ДА ВИНАПЪЛНИ ДЖОБА .......ЩЕ ГО ИЗПРАЗНИ ПО "братски" И ЩЕ ДОКАРА НА ВЛАСТ, НЕГОДНИЦИТЕ И МАФИЯТА ОТ Партизано-20!БЪДЕТЕ ,НАПЪЛНО СИГУРНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100

Анонимен

преди 11 години

124 Леонсио престани с глупизмите си , ти даваш ли пари за Беляне и колко.

99

Анонимен

преди 11 години

ало *** , взимай си хапчето и си лягай , че скоро така ако правиш , сайта ще отиде в историята , а теб ще те сменят

98

Анонимен

преди 11 години

Яне Янев си е комунистически продукт , политик тип лека жена , може да заиграва с Бойко Борисов , но ще гледа в удобен момент да направи така , че да го злепостави и дискредитира , че то на ли ако се спре референдума , тогава неговите началници от Позитано , ще продънят светът , че това е незачитане на Конституцията , на волята на българските граждани и още хиляди работи

97

IQ146

преди 11 години

ПРИЗИВ! Той е предназначен за тези, които СА ПРОТИВ АЕЦ-БелеНЕ и гласи: "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ЧЕТИРИ ПЪТИ "НЕ" на АЕЦ-БелеНЕ. Тъй кaто поддръжниците на БелеНЕ превишават многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! НАПРАВЕТЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕВАЛИДЕН!Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ! В никакви доводи против АЕЦ-а апологетите й няма да се вслушат! Всуе ще са усилията ви! Защото целта на организаторите на този референдум е ДА КРАДАТ от този проект, а стадото послушно върви след тях! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА! И НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ!КОМУНОИДИТЕ от десетилетия облъчват народа какъв "Голям бизнес" е атомната енергетика. И е нормално средния българин да се поддаде... Не го виня, но с 1-2 месеца спорове НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ УБЕДЕН И ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО СИ! Та за болшинството от българите АЕЦ-ите са символ на ДАЛАВЕРА, голяма ДАЛАВЕРА, а по далаверите ние, българите, си падаме... Така че идете ли да си давате гласа, сте паднали в капана на КОМУНОИДИТЕ! На тях НЕИСТОВО им ТРЯБВАТ ГЛАСОВЕ, независимо дали са ЗА или ПРОТИВ! ГЛАСУВАНЕ? ДА!!! МАСОВО!!! НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!

96

Леонсио

преди 11 години

Нямало пари за Белене, ама като трябва да се купува ток отвън- ще се намерят, такали?

95

ДА ,БЕ 121....

преди 11 години

...ХОРАТА УМИРАТ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА ИМ СЕ НАМАЛИ ЗАПЛАТАТА И СОЦИАЛНИТЕ РАЗХОДИ ----ЗА ДА СЕ ИЗПЛАТЯТ ТИЯ 20-млрд.э. за АЕЦ-БЕЛЕНЕ , НА РУСИЯ ...ХА,ХА,ХАААААААААА...АЗ ПЪК НЕ ВЕРВАМ...ЧЕ РУСИЯ ЩЕ НИ ПОСТРОИ ТАЯ АЕЦ--БЕЛЕНЕ ,ЕЙ ТАКА ...ЗА "черни очи" и "ЗА БЕЗ ПАРИ"!...ние сме *** ,тука .....ВЕРВАМЕ В "БРАТСКИТЕ ПРИКАЗКИ","СОЦИАЛИЗъМА" и.... "ЗАДГРОБНИЯ ЖИВОТ"!Нали тия 50г. ВСЕ ТОВА ПРАВИХМЕ .....НЕЩО ДА СМЕ ПРОКОПСАЛИ...??!!