91

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЦВЪЦКО ПО ДОБРЕ ДА ОБЯСНИ ЗА СВОЯ КУМЕЦ И ДЮНИТЕ В НЕСЕБЪР ВМЕСТО ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО С ФИШЕЦИ !!!НЕ, ЧЕ СТАНИШЕВИ СА ПО МАЛКИ *** ОТ НЕГО, НО ДА КАРАМЕ НАРЕД !!!

90

Анонимен

преди 11 години

Навремето имаше едни момчета ,които насила изкупуваха земите там . Седяха в местната кръчма и викаха хората един по един. Знам кой е зад далаверата . Мутри.Интерпретация на тема българско морско селище е като интерпретация на тема "Виетнамски ски-курорт" Аре стига с интерпретации......

89

до 110

преди 11 години

да бе, да беше станал пожарникар вместо това ами той...

88

Анонимен

преди 11 години

А цялата далавера с това селище е потънала в тайна, защата инвестиция от такъв мащаб на 700 декара площ би трябвало да е съпроводена от явен международен конкурс , да спечелят най-добрите.А имаше и още едно такова ,само че в северната част на черноморието ни. За него -нищо?

87

до 109

преди 11 години

за това казвам интерпретация или за да е по-точно, може би трябва да се каже - идея как би могло да изглежда типично българско селище... изглежда уютно и хубаво не може да се отрече ;)

86

Анонимен

преди 11 години

Това ,че чете интересни лекции в УАСГ е открай време. Като дета на член на Политбюро е имал възможност да остана да работи в София ,а не по разпределение. Навремето като асистент на Марта Петрова, сега вече като титуляр. Така се издигаха нечии деца-лектори, модни дизайнери......Той е теоретик и историк от катедра Теория и история на архитектурата. Не е практик . А това че се е забъркал с евентуално селище по морето е единствено и само ,защото е брат на малкия съсел.

85

Анонимен

преди 11 години

Типично българско морско селище няма по простата причина ,че българите никога не са обичали морето, не са се заселвали покрай море и ни са ползвали благата му ! Ако се поразровиш в нещата ,ще видиш че компактни етнически български селища в Гърция има ,но те са винаги високо в планините и никога до крайбрежието. Равда е основана от бежанци от Тракия и Македония точно на това място, защото местните са им отстъпили тези ,според тях безмислени земи- до морето.

84

До Чекист 106

преди 11 години

Ти откъде знаеш, че е получено разрешение за строеж? Има проект, но строеж няма, даже подравняване на терен няма, въпреки, че не са дюни... Собствениците в момента са притежатели на поляна, купена за много пари, рискът на всеки предприемач...

83

Анонимен

преди 11 години

Арх Герги Станишев е много добър и интелигентен професионалист, лекциите му в УАСГ са едни от най-интересните и посещавани, разтърсете се за проекта със сър Норман Фостър, много добър е, за еко-селище със страхотна интерпретация на типично Българско морско селище.... Ако черноморието ни не беше съсипано, и само този проект построен, щяхме да имаме прекрасно море само за туристи миляедери, но сега е вече е късно- обречени сме на *** на европа да идват за евтина дрога, пиене и жени...

82

чекист

преди 11 години

Вижте смешно е да се обвинява "наемник" за действита на работодателя му, а и по закон те са перфектни. Продаден им е парцел с разрешение за строеж купили са го. Станишев е безспорно виновен като премиер , че е допуснал тези заменки макар и законни далеч неморални и вредни. Все пак "Цецо" притежателя на куп имоти/два от кумеца за "жълти стотинки/ да коментира Станишев който добре , че се ожени за богата собственичка, защото живееше под наем. А фирмите на ""Боко" с Пашата, с "Трактора"..???

81

Тангра

преди 11 години

От всичко на сегашните им признавам почти перфектната пи-ар машина, шапка им свалям. Учудващо за БГ са намерили доста кадърни и изобретателни пи-ар съветници. Само и останалите съветници и експерти да бяха на това ниво, може би щяхме да се измъкнем от дъното. За съжаление живеем в България и много отдавна напъдихме кадърните такива, да работят и съветват за чужди фирми, така че колкото и желание да имат сегашните просто както Б.Б. каза навремето много точни фраза - Останал е лош материал.

80

Анонимен

преди 11 години

Абе да не е луд да има собственост на нашето Черноморие,той си е направил далаверите ,проектирал е бетонните джунгли и си е вложил парите в далеч по-красиви места от Черноморието

79

питащ

преди 11 години

Драги ***, да ви питам пак:Твърдите, че по времето на Станишев всички заменки са закони??? Ок, приемам го за истина. Ама има и една друга истина: Брюксел ни заведе дело за нерегламентирана държавна помощ и може да плащаме милиарди.ВСИЧКИ НИЕ. Та....коя е ИСТИНАТА?

78

Анонимен

преди 11 години

Ситуацията в този му вид звучи- отиваш на шивач да си шиеш дреха,а той ти казва ,че трябва да докажеш произхода на парите ,с които ще му платиш.А може би ти искаш документ доказващ ,че фирмата на шивача е законова,с платени данъци и пр.Би звучало смешно,ако не беше толкова тъжно.Къде е държавата при такива ситуации,къде са институциите.Не са ли те последната инстанция.която пресича всяко закононарушения.Или за властимащите важи ,че"държавата това съм аз"

77

Да бе !!!

преди 11 години

Да бе. И Доган нямаше нищо общо с Цанков камък - той просто "партнираше" като хидроинжинер. Хвала на тези капацитети от тройната коалиция - фирми от целия свят се стичат за да ги наемат точно тях.

76

Анонимен

преди 11 години

Не ти вярвам бе и не само аз......Сергей е такъв лъжец и крадец а вие сте от едно котило....

75

ей днес.бг

преди 11 години

нещо сте се объркали бре скривайте си надписът, че некадърноста ви е излязла и по коментариите

74

Дойн

преди 11 години

Като са толкоз грешни и толкоз корумпирани, защо никой за толкоз време не си направи труда да ги осъди? Нека излезе някой и да каже - събрахме материали, имаме данни за корупция и злоупотреби, предали сме ги на прокуратурата? Да бе... Тихомълком довършиха започнатото от предишните, но вече за своя сметка, пък и те бързо се изучиха от къде падат парите !

73

qwer

преди 11 години

Абе тоя кумундур защо не е партньор на някоя руска фирма ами се е цанил с английска , нали навремето същите тези родове плюеха по загниващият капитализъм ? Е па не изгни ли вече капиталът бе за толкова години бре комундури и как така вие се вредихте сред изгнилото ? Как така руското ви е скъпо пък никой от вас не бега натам към Коми например, да диша чист болшевишки въздух, как така толкова ли сте ***,че избирате изгнилата и червива ябълка или са *** само вашите симпатизанти да ви вярват ?

72

Анонимен

преди 11 години

Бойко като пъсне жълто докато спи - пак Станишев е виновен :)