313

Анонимен

преди 11 години

До МакеБългарите са древен народ и БГ е европейсак членка,както и на НАТО!Сръбската клоака БЮРМ,както и менторката ѝ Сърбия още дълго ще тъпчат пред вратите на ЕС!

312

Анонимен

преди 11 години

До к'во искатеКой ги е "отсвирил",царят,или югославските и гръцки комунисти-обществеността в СФРЮ и Гърция?!Те не направиха опит да спасят и един евреин,обраха имотите на депортираните от германците евреи и до днес не желаят да им ги върнат./БГне издавала заповеди за тяхната депортиране,я Германия/ не е могла да спаси евреи без български паспорти!Но е спасила всички,които са имали такива-50 000!Толкова ли не можеш д апроумееш!Просто не желаеш-това е причината.

311

Анонимен

преди 11 години

До bai mangoГрешиш,единствената балканска държава на Балканите,която осъществи мечтата-"мегали идеа" е Сърбия,в рамките на Югославия.Сръбската доминация и националшовинистичната ѝ агресия,особено във Войната в б.Югославия,където слиса света с жестокостите си над довчершни съграждани,бе повод да бъде бомбардирана Сърбия,генералите ѝ-осъдени в Хага и да се свие почти в границите си преди Санстефанския мирен договор.БГняма териториални претенции,за разлика от сръбската клоака БЮРМ.

310

Анонимен

преди 11 години

Срещу измислената държавица край Вардар,която е сръбска провинция,финансирана от побърканите евреи-социалисти-български,сръбски,американски...,да излезем само с научно доказани исторически факти!Да бъдем твърди и неотстъпчиви в позицията си- в защита на българските интереси!

309

bai mango

преди 11 години

nese sardete na maketata bg piliticite ni go natresoxa toq problem sas priznavaneto na darjavata makedoniq ako moga daq nareka taka BALGARIQ NAD VSI4KO I VSI4KI- AMIN

308

Гаврил Петрашки

преди 11 години

Истината е, че сме неоправдано меки и към тях и към сърбите. Трябва да разберете, че глезените деца на Русия на Балканите винаги са били сърбите (а не българите) и анти българската история в македония винаги е била подкрепяна от Русия (веднага след освобождението). От това дали се "репчиме" на македония или не можете да раберете дали правителството ни е подлизурско спрямо Русия или не. А все пак и става дума за гордост а в това правителство горди хора няма - само интересчии..

307

до маке

преди 11 години

Ти си някаква смес от АРНАУТИН,ЧЕРКЕЗИН,СЪРБИН и ХУНЗА,бре маке.Я марш в любимrте си Турция,Сърбия или Пакистан-по избор.Що стоиш в българската земя и я срамиш.А ЕС на куково лято.По здрав.

306

bulgaria nad vsi4ko

преди 11 години

MAKEDONIQ E CELATA BULGARSKA ZEMLQ ,A VIE DEKA SE NARICHATE MAKEDONCI STE ***,BULGARIQ NAD VSICHKO

305

к'во искате

преди 11 години

к'во искате? Македонците молят България 6 пъти за помощ, и всеки път им я откаваме. Особенно по време на илинденско-преобръженското възстание България или по-точно царя ги е "отсвирил" много лошо.

304

Злото

преди 11 години

Голям почитател съм на албанците и тяхната политика спрямо Македония. Нямам търпение да я обявят за албанска територия. Албанците са приятни хора в сравнение с македонците, така че само ще спечелим от този ход.

303

svata

преди 11 години

viždal sum tupi hora no kato tiq deti si vikat makedonci ne sum viždal !!!!!!!!!!!!!

302

Маке

преди 11 години

*** со биле Татаре а сега зорлем се праваат уж на европейци

301

другара Тодар Живков

преди 11 години

Предлагам да спрем да се вълнуваме от темата за тази измислена държава без минало и без бъдеще.Скоро албанците ще и видят сметкатал

300

Анонимен

преди 11 години

Не разсъждавам дребнаво,А ПРОСТО ИМАМ ЧОВЕШКО И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО!!!Ясно и точно и не обичам прекалено добродетелните защото ми мирише на лицемерие или безродие а ако АЗ/т.е. българите/ не се САМОуважаваме не може да очакваме уважение от другите...в нашия химн не се пее за чужди национални герои,нито в песните ни за чужди земи!Етничките не се чувствуват българи,тогава да оставят на мира историята и песните,и културата на българите на мира!..да не забравя и българите да НЕ пеят техни песни!

299

Име

преди 11 години

Уха, още не мога да забравя циците на една маке от ВТУ дето я мачках една година. ООООГРОМНИИИИ. После баща и като разбра, че полапва на Българин направо си я прибра от общежитието. Тя бяга при мен, оня пак я връща с шамари. Сега сигурно някой албане я работи и имат 2-3 албанета. Ух, че големи бяха. Дано ми се обади някой ден.

298

Анонимен

преди 11 години

Абе кво се хабите да се плюнчите заради някаква държава с 20 години история и вентилатор за национална светиня. аз спрях да им обръщам каквото и да е внимание... Миналото им е било Българско, настоящето - Сръбско, но бъдещето им за съжаление е Албанско.

297

Ум нямате

преди 11 години

До АнонименДокато разсъждавате толкова дребнаво и забито, все ще е тежко на Балканите. Много път има да се извърви докато еволюираме в хора по нашите ширини, но всички промени стават бавно, особено добрите...Въпреки вековната ни история на тъпотия и простащина, вярвам, че имаме добро бъдеще. Като ви пука толкова за България, раждайте деца, че скоро и македонците ще са повече от нас! A за *** племе, дето ни точи кръвта няма да говоря, защото е друга тема! Peace!

296

tomahawk

преди 11 години

Не желая такава държава в ЕС.Тук в България нямаме проблеми с Българи родени в провинция Македония !Педлагам им да се преименуват на южна сърбия и да чакат да влязат в ЕС със Сърбите.

295

възмутен

преди 11 години

АвтораааааааааааСмени си заглавието , *** !!!Вероятно пишеш за БЮРМ НЯМА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ !!!

294

Bimboooo

преди 11 години

Никакъв ЕС за неблагодарните ни "съседи"! Още немога да се събера в кожата си от срамния " акт на добросъседство " на онзи " демократично избран " президент Ж. Жабев! Македонци......? Само за тях си и за онези фанатици Сърбите!