98

НК

преди 11 години

Т.е. Прокуратурата на Република България трябва да се сезира или самосезира и да образува съответните досъдебни производства срещу виновните лица, пък съответните съдилища да преценят има или няма виновни, платили ли са си данъците, има ли конфликти на интереси, извършени ли са документни и длъжностни престъпления...?

97

НК

преди 11 години

Наказателен кодекс Чл. 313. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева.

96

аз

преди 11 години

ДЕКЛАРАЦИИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ подадени от "висшестоящите".

95

аз

преди 11 години

ПРЕСТЪПНИЦИ ,ПРЕСТЪПНИЦИ ,ПРЕСТЪПНИЦИ, горе по върховете на държавата са най-големите *** заслужаващи затвор!

94

аз

преди 11 години

Това е малка част от скритото.Ще има ли за тях глоба или глобите са само за нас "простосмъртните"?

93

DS

преди 11 години

Виждате ли ги хайката как крадат ? Разлика намирате ли в цветовете ? Ми едни и същи са. Дали ще е Курвенка Курева, Резан Соколчо, Педи или Боби Пожарникара се таз....А днес ми бил полета в 12:45. Тръгваааам!

92

Бай Ганьо

преди 11 години

Ади холан , забравили завалиите там някакви си имоти . кво толкоз !!То кучето скача според тоягата ,- и като няма тояга , от кой зор да скачат :):):). Сега ще им се поскарат , ама няма да ги уволнят я . Ха ха Ха . ....... Я да имаше за " грешки в имотното сьстояние " отстраняване от дьржавна служба за 2 години :):):). Дали някой щеше да греши ? :):):):)

91

СЧЕТОВОДИТЕЛ

преди 11 години

СЪГЛАСНО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ПОДАВАНЕТО НА НЕ ТОЧНА ИМОТНА ДЕКЛАРАЦИЯ НЕ СЕ НАРИЧА "ГРЕШКА" А ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА КОЕТО СЕ ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ !!!ДА, АМА НЕ АКО СИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА Е "ГРЕШКА" ?!?!?ДА ВИДИМЕ НА КОГО ЩЕ ПОТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ????????????????????????????????

90

НЕГЛАСУВАЩ

преди 11 години

ИСКАМ ДА ВИ ПРЕПОДАМ ЕДИН УРОК ПО МАТЕМАТИКА !ДНЕС ПО НОВИНИТЕ ГРОЗИЛИЩЕТО КОЕТО ОСВЕН ДА СИ ПРАВИ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ НЕ ЗНАМ ДА СВЪРШИ НЕЩО ПРЕЗ ЦЯЛИЯ СИ МАНДАТ "МИНИСТЪР"НОНА КАРАДЖОВА НАПРАВИ ЕДНА РАВНОСМЕТКА КОЯТО МЕ ШОКИРА !КАК МОЖЕ ХОРА КОИТО НЕ ВЛАДЕЯТ ЕЛЕМЕНТАРНАТА МАТЕМАТИКА ДА СА МИНИСТРИ ?!?!?ТЯ ЗАЯВИ, ЧЕ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ВИНОВНО, ЧЕ НЯМА КАРТА НА ДЮНИТЕ В БГ ЗАЩОТО СЛЕД РЕШЕНИЕТО ДА НЕ СЕ СТРОИ В-У ТЯХ ПРЕЗ 2007г.НЕ СА НАПРАВИЛИ КАРТА НА СЪЩИТЕ !ГРОБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ 2009г. !СЕГА СМЕ 2012г.ЗНАЧИ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ИМАЛО ДВЕ ГОДИНИ ЗА ДА ИЗГОТВИ КАРТИТЕ !ГРОБ Е ИМАЛ ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ДО ДНЕС !КОЙ ТОГАВА НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ?!?ТО НЕ МОЖЕ САМО ДА СИ ПРАВИШ ПЛАСТИКИ НА ФИЗИОНОМИЯТА И ДРУГ ДА Е ВИНОВЕН !!!НЕ ЗАЩИТАВАМ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ТЕ СА СЪЩИТЕ *** И СА ОТ СЪЩОТО КОТИЛО МВР - ДС, НО ЕЛЕМЕНТАРНАТА МАТЕМАТИКА Е В ТЯХНА ПОЛЗА !КОМУНИСТИ, ЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ = ГРОБ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!1

89

Анонимен

преди 11 години

Ми то от толкова много доходи и коли... нормално е да пропуснат няколко. Да не мислите, че си помнят всички коли наизуст?

88

анонимен

преди 11 години

стига бе..хм..да се чуди човек тогава..как не са забравили да се хранят..да си вземат дивидентите в хилядите фирми дето участват..пък било то и под поставени лица? или да забършат някоя мома или булка? или някой банкет на чужд гръб да пропуснат? ееее..не на нас тия господа и дами...и както обичам да казвам аз..един мандат е достатъчен на когото и да било ...мине ли..дуспата и другия да идва..че през 2 рия мандат..почват с шепите да грабят

87

до номер 5

преди 11 години

а знаеш ли че един учител месечно в Гърция взема 3802 лева, а тук 500 лева, т. с. над седем пъти по-малко.Затова нямам намерение да посетя избори в България за в бъдеще, последният път не гласувах, преди гласувах за Волен, но той да разчита за в бъдеше на любовницата си Деница Гаджева, но не и на мен.България не може да разчита на мен, тя ми е чужда.

86

до 86

преди 11 години

прави си,че тези хора си играят с пари и много лъжат и крадат.Затова на избори никога няма да отида в тази ненормална държава.Да се конфискува недекларираното.

85

никола

преди 11 години

Заплатата на Семерджиев е 4400лв. а членовете на ДКЕВР взимат по 4000лв. Днес изтеглих от банкомат пенсията на майка ми която е 236лв , да голяма е защото взима 80лв. вдовишки, сега ми кажете КАК ДА ИМАМ ВЯРА И ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ, след като тази жена оцелява благодарение на синове си, но събира по 1лв. за да купи дрешки на внуците си, да им се порадва че им дава подарък, докато и те не хванат пътя към чужбина.

84

Гацко

преди 11 години

Щом могат, ще лапат. Пък вие си имайте против, колкото си искате.

83

statkov.nikolay

преди 11 години

НАЛИ САМО ЗА НАРОДА МИСЛЯТ И ПРОПУСНАХА ДА ПОГЛЕДНАТ КАКВО СЪМ ИМ ДАЛИ ПРИЯТЕЛИТЕ. ИЛИ НЕ МОГАТ САМИ ДА ПОПЪЛНЯТ ФОРМУЛЯР С КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ.

82

Анонимен

преди 11 години

Той Семерджиев явно е склерозирал. Забрави и да изгони любовницата на предишния на ДКЕВР, която е пълно посмешище и срам за тази комисия. Всички знаят за измислената и диплома и назначаването и с археоложка диплома изкарана пак по същия начин с онази древна професия. Страшно ниво и уважение за всички там.

81

Анонимен

преди 11 години

Като си помисли човек, че тези хора трябва да са пример за всички в тази страна. Няма що, голям пример дават.

80

Анонимен

преди 11 години

Ужас, как се подиграват с нас. Те си размятат хиляди, а на народа казват има криза и затова заплатите по ниски, пенсиите ниски, детските ниски, намаляване на отпуски и какво ли не. А те сладурите даже не помнят какво имат. Всички тези гадове да се пържат в Ада до девето коляно. Хората ходят и бачкат здраво, но не получават заплати, а тези само въртят далавери на гърба на всеки българин. Нагли и безочливи същества.

79

zalichitel

преди 11 години

До Анонимен bavno i celenasocheno sreshty pijavicite darjavni