21

Темида

преди 11 години

Абе се едно и пръднахте на к*раТамън ще има време да се порадва на милионите си сега. Пък може и да ги умножи. Знам ли.А вие сте ясни, ще зимате 400 лева и туй то, ако не ми вярвате елате да ви разпиша трудовата :D

20

Ума

преди 11 години

Доста нагло излъчване има тази бивша съдия, а потресаващото й облекло и аксесоари показват, че колкото и милиони подкупи да е получила от подсъдимите, крещящо й липсват вродени вкус и култура

19

Наблюдател

преди 11 години

Май България тръгва на оправия, но мноо...го бавно. Толкова много подигравки и извращения на БГ "съдиите" има, че ВАС (новият) трябва да действа бързо, за да си върне доверието на обикновения гражданин.

18

Анонимен

преди 11 години

Сега е ред на приятелката на Цветанов

17

Цинично но........

преди 11 години

Дойде време май почти всички съдии да легнат по -*** или квот си изберат.

16

9689

преди 11 години

Добре,но защо подхода например към онази мисля Янева семейната приятелка на шестака не е същия.Седна дума сега съдиите защото са *** започнаха да се кланят на новите господари.

15

Петков

преди 11 години

Какво уволнение, бе? Тая заслужава да влезе в затвора на мястото на тия, които не са влезли там поради давност на присъдата. Не е имала време 5 години да напише мотивите.

14

ясен

преди 11 години

Трябва да има уволнени ,защото тази крадлива и коруппирана пасмина се мисли за ненаказуема .Мисля ,че трябва и да се заведе дело срещу нея за укриване и чадър над престъпници!!!,

13

Анонимен

преди 11 години

Тая гел ли има на косатата, или *** и се е празнил????

12

ПЕШКО

преди 11 години

ТЯ ТЪЙ ИЛИ НЕ ЗАЩИТАВАШЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕГА ЩЕ ЛЕГАЛНО,КАТО АДВОКАТ.

11

Анонимен

преди 11 години

Аз според мене мазен *** я беше *** тая пръдла, скочи като орлица майка да я брани....В една нормална държава Плевнята щеше да *** *** по подлезите, вий го цанихте за президент...

10

Анонимен

преди 11 години

"Веднага след уволнението си съдийката сподели, че вижда грешката си, но обясни, че не е спазена процедурата по дисциплинарното производство и не й е бил даден шанс да се защити."........................................................ВСЕ ЕДНО И СЪЩО БЛЕЯТ ЛИ БЛЕЯТ ТИЯ СЪДИИ.....И ВСЕ ПОВЕЧЕ СТАВАМЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ С ЛИПСАТА НА ЕЛЕМЕНТАРНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАЯ *** МЕЖДУ ДРУГОТО Я НАПРАВИХА ШЕФ НА СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ, СМЯТАЙТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Дано уволнят и Борисов.

8

Чори Папа

преди 11 години

Колко съдии,прокурори,полицай,държавни служители има като тая Тодорова,с години на държавна работа и не си мърдат пръста,ден да мине друг да дойде,колегите им ги знаят какви са *** ама си мълчат за да не си изгубят работата.А точно от такива хора зависи облика и състоянието на държавата.Ония хомосексуалиста даже тръгнал да я защитава.Няма,скоро няма да станем истински европейци.

7

Анонимен

преди 11 години

Колко пъти и какво ще обжалва?! Нали си виждала грешката! Заради нея по улиците свободно си се разхождат изнасилвачи на деца, тя щяла да обжалва! Направо в затвора трябваше да я пратят.

6

kuk

преди 11 години

Ей доживях да видя съдия да си признае макар и с половин уста.Сега е ред на третата глава на змията /съдебната с-***/,първите -гологан и гейчо ги порязаха.Мъчно и бавно но сме на прав път .

5

Ники

преди 11 години

да ходи при Красьо Черния да и връща парите

4

ha ha

преди 11 години

не се притесняваи, бейби, ще те сложат на по сладка длъжност като поотихнат нещата, нали знаеш как е в БГ.

3

Анонимен

преди 11 години

Не ги ли е срам? Излиза, че волностите (да не кажа простотиите) на Цветанов са ненаказуеми? С такива нечестивци като него ли напълниха съдебната власт хубавците от ГРАБ?

2

777

преди 11 години

Битият си е бит, а другото не винаги е приятно. Затова пък Цацата спечели нова длъжност заради осъждането на съдия Тодорова за клевета срещу Цвъкобрък.