5

pico

преди 11 години

@паф: Аз не оспорвам "целта на коментара" ти, просто прибавям юридическа точност към нея. Щото ми звучеше като онези празни изказвания: "А Вие уважаеми, знаете ли какви милиони, камиони и кондоми имам аз тук в Австрия...Ай, платете сметката, докато се върна от тоалетната, че съм си забравил портмонето вкъщи!". :-)

4

Анонимен

преди 11 години

Лошо! Монопол!

3

паф

преди 11 години

Благодаря ти pico. Просто не ми се обясняваше така като тебе и не това беше целта на коментара ми!

2

pico

преди 11 години

@1: В Австрия няма "минимална работна заплата" - тук нивото на заплащане не се контролира от държавата, а от Търговската камара и Камарата на работниците и служителите, чрез сключване на браншови трудови договори, където се определя минимума на брутното възнаграждение за съответния бранш - което изтълкувано означава: договреното заплащане в индивидуалния трудов договор може да е повече от колективния, но не и по-малко.

1

паф

преди 11 години

Само да кажа на наще лакоми измамнически български телекоми, които обсужват почти същия брой население,че тук в австрия от телекома 3 без какъвто и да е обвъзващ договор за 10евро на месец получавам 1000 мин. към всички оператори 1000 sms пак към всички 1000 към самия мобилен оператор и 2gb данни.... и това при положени че минималната заплата в Австрия е 1100 евро. Някой няма ли най сетне да се вдигне срещу наще обирджии с тяхните селски тарикатлъци!!!!!!!!