187

доц. д-р Гербер

преди 11 години

На инжинера Бойчо Георгиев да не му се вярва и на дума от казаното.Въздигнал се чрез ГЕРБ, този пълен нехранимайко само знае да обикаля по банкети, обича да служа мазна чалга и се е възприел, като пазител на закона, а не като обикновена *** мутра, каквато винаги е бил. Накарайте го да си покаже дипломата и ще ви се приплаче, какви льольовци ни дават акъл и "пазят" закона.До физкултурника и пожарникаря дори се мъчи да го докара на интелигент."Плачи Земльо" му е любимата песен. Плачете сега.

186

Трапер

преди 11 години

Ех защо не бях там с пушката тоя нерез щях да го е--

185

Анонимен

преди 11 години

Само в България като се ос+рем търсим специализирани органи и експерти да установят туй дето се е размирисало в гащите ни *** ли е. След три дни чудото отшумява и какво се е установило, вече никой не се интересува.

184

LILI

преди 11 години

ZA DIUNITE E IASNO NO V TOZI MOMENT 05 01 2013 V GR SIMEONOVGRAD DO STADIONA SE RAZORAVAT DIGITE PREDPAZVAIKI KV ZLATI DOL OT NANODNENIE TOVA E DELO NA MITKO MOM4ILOV MESTEN ZEMEDELES ALO OBA SIMEONOVGRAD KAK EE

183

Слънчев бряг

преди 11 години

Проектирането на Слънчев бряг започва през 1957 г., а изграждането започва с постановление 120/30 юни 1958 на Министерския съвет на НРБ. Заедно със строежа на комплекса започва проектирането и на лесопарка. При залесяването му на територията на комплекса са пренесени 550 000 куб. м плодородна пръст, засадени са 300 000 иглолистни и широколистни едроразмерни дървета, 770 000 декоративни храсти, 100 000 рози, 200 000 дюнни треви, като инвестиците надхвърлят 150 000 000 лв.

182

багерист

преди 11 години

То вече няма дюни булдозера мина

181

Ловец

преди 11 години

Изтървахме прасето по дюни

180

Луд Гидия

преди 11 години

Г-н Министре! Вие може да сте летували всяко лято на Ривиерата, но аз летувах именно на тези дюни, които сега ги няма. До тях и сега стърчат огромните почивни станции на оръжейните работници. До тях минава улица "Дюни", на която живееше покойният бивш кмет на Несебър Живко Ботев Георгиев, лек му пясък! Лек им пясък и на дюните! А Вие с цялата си тъпотия ще ми питате БАНските старци това дюни ли е било или не. Лек пясък и на ГЕРБ!

179

Целта на политика е

преди 11 години

докато е на власт да окраде колкото може повече, за да има за охолен живот след като го махнат от пост. Охолният живот включва имоти в чужбина, хотели по морето и Банско, яхти, ку..ви и т.н Правото на народа е да гласува на следващите избори за други - ненаядени, които тепърва ще се облажват и живи ще ни дерат кожите , блееее...! (маТриал)

178

гербераст

преди 11 години

Е-е-е! Стига още!Насрахме се от гафове и простотии! Давай,Мирка,спасявай и замазвай,че ще ни люля кован заек с дървена жилетка на изборите! Дерзай!

177

ДАВАЙ МИРО...!!!

преди 11 години

.....покажи червените прашки на Партията ....непрани още от 2007г.!ИЗВАДИ УСРАНАТА ПРАШКАТА И НА сърГЕЯ....в Ст.Оряхово -Бургаско!ТОГАВА ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ !!!

176

Гербер

преди 11 години

Моля ти се г-н Найденов. Направи нещо. Голяма гадост е. Хем сол ще ядем, хем тояги и накрая и изборите ще загубим. Махай Боянова. Голям нервак е и не знае какво прави и говори. Тя ще си намери по-добра работа.

175

БГ

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ ГИ ТРАЕМ ???

174

морски

преди 11 години

Найденов това не са дюни тове е детски пясъчник давай строете да видим после кой ще идва на море

173

damata

преди 11 години

Ей, тоя шо*пар ша вземе да открие топлата водар, бе!Ликувай народе -няма да ходим вече мръсни!

172

ПЕШКО

преди 11 години

УТРЕ МОЖЕ ДА ИЗРАВНЯТ И ВИТОША И ДА ДОКАЖАТ ЧЕ НЕ Е ПЛАНИНА

171

Анонимен

преди 11 години

Бе кви Дюни бре,тва е песок :) Крадлива *** ***

170

Прасчо

преди 11 години

Найденов отърва отговорността за откраднатите напоителни тръби а сега дюните и ни лук мирисъл ни лук ял .Добре ама един път стомна за вода ,втори път стомна за вода третият път народа стомната ще ти я счупи на главата тъй да го знаеш !!!

169

БоСимеонов

преди 11 години

Народе, корупцията е пред очите ви. Ако отказвате да я видите, значи заслужавате тиквата.

168

НЯМА СКАНДАЛ!

преди 11 години

...ПО ДОКУМЕНТИ ОЩЕ ОТ 2007 -г......ТЕРЕНА НЕ Е ДЮНИ , А СЕ ВОДИ "ГОРСКА ПЛОЩ"--ИЗКЛЮЧЕНА ОТ ГОРСКИЯ ФОНД!!!ИНТРИГАТА СКОВАНА ОТ ***---ИЗОБЩО НЕ СРАБОТИ!!!!..АКО ИМА "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" ---ТО Е НА ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГОРИТЕ, ПОДГОТВИЛО Т.Н."ДЮНИ" ЗА ЗАМЕНКИ ПО "СТАНИШЕВСКИ"....!!!КРИСТАЛНО ЯСНО Е!!КАКТО И ДА ГО ИЗВЪЪРТАТ.....В ДЪНОТО НА НЕЩАТА Е "ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ" ОТ ПАРТИЗАНО-20..ХА,ХА,ХАААААААААААА...!НАЛИЦЕ Е --НОВ ОПИТ ЗА ПРИПИСВАНЕ НА "КОМУНИСТИЧЕСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"...НА ДРУГ.