79

до ник

преди 11 години

само дето случаят с кренвиршите с тоалетна хартия е от 80-те..по соц-а имаше повече качествени български стоки, но пак масово ядяхме отрови с незнайни съдържания!!!стига сте го прехвалвали тоя *** соц!повечето тука едва ли сте го и живяли...

78

Анонимен

преди 11 години

До 148Ами простотията по хората ходи и не подбира по местоживеене :) Можеш да направиш това, което правят в доста страни. Продаваш апартамента в София и купуваш къща в близост до града. Градовете все повече приличат на място за работа само. За живеене не стават.

77

!!!

преди 11 години

OBAMA!!!!!!

76

Анонимен

преди 11 години

до 145Безпорен факт е, че в София се плаща от 2 до 3 пъти по добри заплати за една ис съща работа спрямо който и да е друг голям град в България. За селата пък разликата е още по фрапираща.

75

Анонимен

преди 11 години

До 145Хората търсят препитание, това е причината да отиват в София, Бургас и Варна - ргадовете с практическа липса на безработица (под 3%).Почти никой не напуска родното си място от желание да се зове 'столичанин'. Навремето, макар и не в подобни мащаби, пак беше желана цел номер 1 да живееш в споменатите градове поради подобни причини. Аз например съм варненец и не замених морето със скапания софийски въздух от хубаво. Въпрос на приоритети. Семейството (и децата ) са на първо място.

74

Анонимен

преди 11 години

До помнещБяха към 150$ извън България.Присъщо е на хората да забравят простотиите и да помнят само хубавите неща от детството. Така е било (от поне 2000 години насам) и така ще бъде винаги.

73

Анонимен

преди 11 години

До 141Защитаваш идеята, че простотията е присъща на 'провинцията' докато софиянци са аристократи по дух и ген ? Айде да не се излагаме! Само като подлегна сградите на 'кореняците' софиянци и ми става тъжно. Неподдържани, зле изглеждащи и почти готови да се срутят. Затова пак ли са виновни 'селяните' не-софиянци ?

72

Анонимен

преди 11 години

До никДа де ... то и в един затвор има осигурена манджа. Както и редовна баня всяка седмица.

71

ник

преди 11 години

Сиренето и кашкавалът бяха от мляко колбасите от месо,лютеницата от домати и чушки,а не от тиквено пюре,учениците задължително на зъболекар,безплатно,безработица -нулева,забавяне на заплати-изключено,на софиянци допълнително пари-представителни,да не се излагат пред чужденците!Пред магазина стоката идваше в 6часа и стоеше отвънка до 7, 30 без никой да я пипа!

70

Анонимен

преди 11 години

До 136Да бе .. знаем. В русия или си за Путин или си продажен американофил :)))) Няма тън-мън !

69

Анонимен

преди 11 години

До 132Няма нищо добро в закрепостяването. Хората не са прасета, че да ги държиш затворени в кочини !

68

До 129

преди 11 години

Престани да цитираш. Самия Кудрин направи бюджета да издържи на 40 долара и беше уволнен от Медведев докато беше все още президент. В последствие Кудрин излезна на улицата да се присъедини към либераСТИТЕ против Путин защото не беше подкрепен в разпрата с Медведев.

67

Анонимен

преди 11 години

Властите: Подготвени смеАнтикризисни мерки могат да се задействат при шоков срив до 60 долара за барел, според министерството на финансите бюджетът е балансиран през 115 долара за барел, а според анализатори дори до декември цената да не се качи над 100 долара за барел, има бюджетен буфер, който ще поеме без проблеми разликата.Вчера президентът Владимир Путин каза, че не очаква сериозни сътресения, а още на концептуално ниво бюджетът за 2013 г. се подготвя за 97 долара за барел.

66

Анонимен

преди 11 години

Бившият финансов министър Алексей Кудрин препоръчва за 2013 г. да се планира бюджет без увеличение на разходите, защото иначе доходите ще паднат и ще е нужен резервен фонд за компенсирането им. Той смята, че евентуални добри новини през лятото може да се отложат кризата, но с не повече от 6-12 месеца.+++Ей такива неща казва Кудрин, но БАБА ПЕНА знае по добре от него :)))

65

Анонимен

преди 11 години

Световната икономика отново се опитва да заседне в пясъците на кризата и Русия започва да изпитва deja vu - макар и в по-слаб вариант - на случилото се през есента на 2008 г. - поевтиняване на петрола, рублата и акциите, забавяне на икономиката и притеснения, че бюджетът ще стигне за изпълнение на дадените от властта обещания, разказва московският в. "Ведомости".Производството в Русия стагнира и втори пореден месец ръстът на икономиката намалява според данни на министерството на икономиката.

64

Анонимен

преди 11 години

До 126Цитирам (от 2011 г) :Кудрин водеше борба за поддържане на стабилен бюджет и изказваше притеснения, че публичните финанси ще бъдат балансирани през 2012г., само ако цената на петрола се задържи над 116 долара за барел. На 13 септември Кудрин каза пред "Ройтерс", че "в следващите 3-4 години петролът може да поевтинее до 60 долара за барел и да остане на такава цена половин година, а за Русия това би бил наистина тежък сценарий".

63

Анонимен

преди 11 години

До 123:) Забравил съм вече точните цифри.. Двукасетъчните касеотофони бяха към 2 бона, доколкото си спомням.

62

До 125

преди 11 години

По малко чети глупости! Бюджета на Руснаците е направен на база 40 долара! От там на горе всичко е лапаница! Руснаците няма да допуснат такъв срив,а ти се успокой сега и не слушай какво говорят глупендърите.

61

Анонимен

преди 11 години

До БАБА ПЕНААко цената на петрола падне под 90$ за барел, Великата Русия ще фалира за няколко месеца. 2/3 от БВП е базиран на износ на суровини.10-15 % е приносът на малкия и средния бизнес към БВП (в Германия е 66%)Русия е колос на глинени крака.

60

БАБА ПЕНА

преди 11 години

Смешници! Без ПУТИН тези които сте ги изброили не струват и пукнат грош,но в Млекобритания и гЕйевропа,журналистите одавна не са журналисти,а писачи на халтура. Руссия,днес се е превърнала в хипер могъща държава,на пък на всички либераСТИ. Путин си прави гъргара и определя съдбата на тези клоуни от *** Обама до Берлускони. Китай,с изкупените хАмерикански облигации които може да си запали огън с тях, ще продължи инерционно да трови нервите на капиталистите.Останалите са пълнеж в театъра!