35

до 36 от 37

преди 11 години

Повярваха си много от 1999-та- ФАКТ! И затова спечелиха още няколко титли на Англия и още една Шампионска лига!

34

до 36

преди 11 години

Късмета е част от футболната игра, но да те питам защо Байерн играха ганкиното-страхливо в последните минути??? Пазеха резултата. Ми един отбор затова е велик отбор, защото никога не се предава....вкараха изравнителния гол и продължиха да нападат Манчестър....още по настървено, а не да пазят равенството за продълженията. Това се нарича шампионски дух- манталитет на победител. Ясно ли ти е, ***?

33

28,

преди 11 години

радвай се че Шол и Янкер нацелиха гредите иначе мю вървяха към разгром и никакви 90ти, 95ти и 158ми минути в допълнителното време нямаше да ги спасят. Ама от тогава много си повярваха и те и жалките им фенчета. През последните 20 години мю винаги е бил тумба ветерани и някой гелосан манекен в атака. Дали ще е Бекъм, Роналдо или ван пуси - все тая.

32

Анонимен

преди 11 години

Съра е 26 години на кормилото на този отбор бе, скапани пъпчиви ***. През онази работа му е какво мислите за него.Човекът е Институция откакто е в Манчестър Юнайтед откакто през 86-та година е повел този отбор към най-славните му времена в неговата история, а такива пикльовци като вас, които даже не са били родени тогава сега казват че Съра не ставал, че е изкукуригал. Щото е изкукуригал затова води Манчестър към 20-та титла.Смешници, по-добре вижте как ще изкарате след нова година 5 лв

31

Анонимен

преди 11 години

Искам да попитам кога Левски са показвали привлекателен футбол?Да има техника,агресия и нещо запомнящо се?С нов,стадион,нови спонсори,и да закриете ЦСКА,все същите *** ще си бъдете в Европа!

30

някой си

преди 11 години

Какво още дъвкате темата за Съра и Бербатов? Шотландеца си купи на мястото на нашия, Робин ван Перси, който е класи над Бербатов, в пъти повече! Съра щял да го бъде яд, ако Бербатов това, ако Бербатов онова... говорите си глупости, чешете си езиците, на Съра отдавна не му дреме за Бербатов!

29

Д П С

преди 11 години

Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС:''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган ще успея да развия и облагородя кв.Подуене.''

28

Анонимен

преди 11 години

С А Ф е изпратил съгледвачи на Герена. Специалния и той. От Милан и Ювентус на свой ред са проявили интарес към играчите в синьо.Със получените средства, И. Илиев се надява да закупи Роналдо и Меси, да върне в игра Зидан, да купят Чичарито, да върнат Н Михайлов, и Ибрахимович да облече синят екип.

27

Анонимен

преди 11 години

Манчестър Ю и Фулъм ще изкупят сините футболисти.

26

Анонимен

преди 11 години

Toпчо и Мечо са много ама много по-добри от Бербатов! Даже кандидат неуспялия кмет от Своге е много по-добър.Всичко що е обличало синя дрешка е добро.Подуене е развъдник на гении и успяли спортисти.Всеки подуенец може да се горедее със себе си.Всеки подуенец разбира от спорт и политика.Подуене е класика, Подуене е недостижимо в спортно, културно и икономическо отношение.Подуене, Подуене, Подуене!

25

до 19

преди 11 години

"Явлението Манчестър Юн. през последните 10-15 години е отвратително !"Е как няма да е отвратително за такива комплексирани злобари като теб, когато 99-та година Манчестър спечели требъл с фантастината си игра начело на която бяха най-добрите крила тогава в света Гигс и Бекъм, като за капитан имаха сърцатият Рой Кийн а на вратата пазеше ненормалника Шмайхел. Много ясно че ще е отвратително за теб, ***!

24

Анонимен

преди 11 години

Четете в английската преса,колко креативен играч е Бербатов!А простете тука сте по-големи разбирачи от англичаните!Оплюхте най-големия Стоичков,защо да не оплюете и другия Бербатов!

23

до 19

преди 11 години

Гледам пръскаш се от злоба как за 20 години Манчестър дето изоставаше със 7 титли на Висшата лига от вас ви настигна и ви задмина даже. Съра направо ви направи смешни. Такава доминация в историята на Висшата лига е нямало откакто той е начело на клуба. И много ясно че през последните 15 години явлението Манчестър Юнайтед е отвратително за злобни фенове на Ливърпул. Не можете да се поберете в кожата си как ви настигнаха и задминаха по титли момчетата на Съра.Фен съм на Барса иначе от 22 години.

22

Анонимен

преди 11 години

Обяснете на читателите си, че УБА са Уест Бромич Албиън.

21

САФък

преди 11 години

Бербо ще стане голмайстор в Лигата и САФ ще полудее!

20

САФ

преди 11 години

До Дарвин Евала пич, съгласен съм с мнението ти че Бербо мързела много бързо го видяха що за стока е в Юнайтед и за това търкаше скамейките, а с поведението си и наглото си самочувствие без покритие и във Фулъм това го чака!!!!

19

МЮ ФЕН

преди 11 години

Щом Манчо са вреден отбор, дай статистика с какво Пуул са полезни. И аз ще ти дам насока , ако искаш, за годините, когато в отбора играеха стойностни футболисти, а не такива леваци като сегашните. Ян Ръш, Ник Пауъл, Стив Макманъмън. И въпреки това отборът беше средняк и редуваше непостоянни игри като сега. А колко тренери се изредиха, не знам. Веднага искам да ти кажа, че уважавам отбора, особено от ерата на Бенитес и головото трио Дирк Кайт-Торес- Джерард. МЮ не са ти криви, оправете себе си.

18

Анонимен

преди 11 години

Нек'в се писал с ник Дарвин.....предрича, къде щял да отиде Бербатов.*** от село, къде се пишеш Дарвин?

17

Анонимен

преди 11 години

Неудачниците е добре да кротуват в панелките. Некоментирайте хората с постижения. Събирайте стотинки и стойте на завет.

16

Подигравки с Бербато

преди 11 години

Подигравките с Бербатов вече повече от година не спират и на Острова и в България. Освен, че е тъжно вече е и жалко...