11

до 10

преди 11 години

Що,ти ли казваш така...И да е така,какво те бърка?

10

13

преди 11 години

Гени или друго е без значение. Важно е, че нещо им е сбъркано и това не е нормално.

9

до 2

преди 11 години

Никой не иска одобрение,нас не ни интересува какво мислите за сексуалният ни живот. Но май вие се интересувате,като гледате първо сексуалната ни ориентация и после останалото. Гледайте на нас като хора ,а не като хомосексуални,защото както казва Гор Видал - "Няма хомосексуални хора и хетеросексуални хора,има хомосексуален и хетеросексуален СЕКС!". Та така,оставете сексалността ни да почива там където и е мястото - в нашите легла.

8

сладурчета!!!

преди 11 години

Абе много прости хора... То му е написано,хората научни трудове пишат,изследвания правят,но нее - те никога не могат да знаят повече от българския ***,той е компетентен по всички въпроси и в неговото мнение се съдържа единствено първичната истина...***...що си не сееш пиперо ,ами си тръгнал да коментираш нещо в което си бос като ***...Какво,дипломата от изгорелото е по-престижна от тази от Калифорнийският университет?Вие знаете повече?Ами докажете го,като изпървом се запознаете с изложената проблема и чак тогава на база собствен опит оспорете и УБЕДЕТЕ...Чакайте малко,май ви говоря на мандарин,непонятно ви е...е...

7

Анонимен

преди 11 години

Айде сега да отричаме всяка емпирична възможност по презумция,защото не можем да се примирим с факта,че съществуват хомосексуални и те не вършат нищо лошо. Ако мислите обратното - кажете моля - какво,на кого и как? Такива подобни параноидни съждения са от незнание,ограниченост и липса на състоятелна позиция!!!

6

до 4 ОТ ГЕЙ

преди 11 години

Никой не го е обявил за предимство в еволюцията. Никой не прокламира хомосексуалността като нещо велико,никой гей не насърчава другите да бъдат хомосексуалисти. Това са параноидни внушения на неграмотни хора,които не се стараят дори бегло да се запознаят с това за което дърдорят. На това викам аз *** постъпка - да твърдиш вятърничеви неща и да се защитаваш,когато не си в опасност - това е егоцентрична комплексарщина .*** - ДА - ЛИ!

5

Анонимен

преди 11 години

Така,така уважаеми коментиращи. Прочетете изследванията лично,запознайте се детайлно със дискурса и тогава приказвайте. Извадете теория в която твърдите че хомосексуалността няма нищо генетично ,научно последователна и подкрепена с данни теория. То и баба знае да приказва... То ми е ясно че грам не разбирате от написаното и сте предубедени до мозъка на костите си...Създайте и вие една теория,докажете,убедете...Или просто си мълчете!!

4

хипотетично

преди 11 години

Те и някои болести са следствие от епигенетични изменения, ама на никой още не му е хрумнало да ги обяви за "предимства" в еволюцията. Ако учЕните все пак са прави за хомосексуализма, означава, че той е обратимо състояние.

3

Анонимен

преди 11 години

епигенетичният фактор е само един - парите!

2

Иван Пешев

преди 11 години

Това с генетиката и хомосексуализма мирише на политичекса поръчка, каквато е и изваждането на хомосексуалността от Международната Класификация на Болестите. Някой полага огромни усилия тези хора да получат нашето одобрение. Нямате нашето одобрение имате търпимост!!! И аз по рождение съм си агресивен и понякога искам да удуша някой депутат, ама се въздържам, също така по рождение ми е много топло лятото и искам да ходя гол ама и това не го правя, въпреки че едва ли би попречило някому.

1

БСПрулец

преди 11 години

*** че са хомота такива са ама и тия дето си ги избират явно харесват изотзаде да им го вкарват сух сух сух целия целия целия :Д