9

D-R CIC

преди 11 години

POLEZNA E ,,KARNOBATSKA GROZDOVA,,

8

местно производство

преди 11 години

Полезна информация.Само да добавя,че това,което се консумира произведено където човек живее има първостепенно значение.Напр.медът от местни пчели помага на организма за облекчаване или предотвратяване на алергии от местни растения и дразнители.Също и билките.Столетниците изследвани в България никока не са консумирали повече от това,което се ражда в двора им.

7

летвич

преди 11 години

До Анонименнека не пропускаме факта, че освен калций, черния чай е един от основните източници на калций.

6

МОЖЕТЕ ЛИ ДА КАЖЕТЕ?

преди 11 години

ТОЯ ЩО СИ Е СЛОЖИЛ ТОЯ ЧЕРЕН ХАРТИЕН ПЛИК НА ГЛАВАТА

5

Анонимен

преди 11 години

Всяка сутрин он*низъм - здрав и бодър организъм !

4

китаец

преди 11 години

Пийте чай, за да сте здрави. Пийте чай, за да живеете дълго. Пийте чай, за да имате добър сексуален живот. Пийте чай, за да не получите инфаркт. Пийте чай, за да ви е хидратирана кожата. Пийте чай, за да имате здрав сън. Пийте чай срещу тумори.... ама да не забравите Ром-а вътре??

3

Анонимен

преди 11 години

"Съставът на напитката включва полифеноли, калций, манган, каротин, селен и калций, както и фолиева киселина. "Аз до колкото знам черният чай съдържа и калций. Забравили сте да го споменете.

2

Анонимен

преди 11 години

ako go piete, shte zaprili4ate n a toq ot snimkata

1

Ник

преди 11 години

Прочетох само заглавието-био и черен /опечен/ чай!Пълен безмислица!Взаимоизключващи се понятия!Нещо,като идиотския надпис на етикета на олиото:"Без холестерол".Всичко в тази държава е така!Смятат ни за *** и правят всичко възможно да станем! "С грижа за Вас /или за парите Ви/ и т.н...." Всички се "грижат" за нас...да не би да живеем дълго!