40

Бай Киро

преди 11 години

Този не трябваше да излиза от ареста/и от панделата/ !

39

Диман

преди 11 години

Какво нещо е животът! Единият се чуди как да излезе от ареста, а другият се прави, че ръководи държавата!!!

38

MERKEL

преди 11 години

10.000kl.--GOVNA BG KAK NIAMATE SRAM UTE STE V EVROPA

37

коментар

преди 11 години

Абсурдна държава,абсурдни коментарии.Присъдата зависи, съдът от коя политическа сила е?Не се ли чувствате засегнати,обидени.Май -не.Къде си Европо,къде?

36

Анонимен

преди 11 години

По-добре да не излиза ,ТАМ Е НА СИГУРНО МЯСТО!

35

Анонимен

преди 11 години

Помните ли кой го посети първи с кошница плодове при предишното му освобождаване? Яне Янев! Ако сега Алексей Петров се присъедини към него и заедно с Марешки догодина РЗС като нищо ще влезе в парламента. Познайте какво ще се случи тогава на Боко и на Цвък! Ще трябва да се спасяват нейде из космоса, защото Земята ще им се види тясна! Тези хора изобщо не са безобидни и ще търсят реванш за терора, на който бяха подложени от ГЕРБ.

34

DJ

преди 11 години

А сега някои мишоци ще пеят денонощно новия стар хит "Трактор *** гони, мамо, трактор *** гази ...".

33

българче

преди 11 години

оо, сега научавам, че Кокинов го гласят за заместник на Цацаров. България тръгва на зле отново, за още 7 дълги години. Стягам куфарите и се махам, дотук беше!

32

Анонимен

преди 11 години

Къде са ония с доматчетата, "гражданското общество" сега? Иде Коледа, всички са съсредоточени върху масата и плюскането, другарите отдавна са изпитали тоя метод - пускат най-скандалните *** точно в такива моменти и в новините го съобщават на 28-мо място между другото ей така в едно изреченийце, колкото някой да не дръзне да обвини подкупните медии, че въобще не са го казали.

31

Анонимен

преди 11 години

ИДВАТ ВАЖНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ОТ КОИТО ЩЕ ЗАВИСИ ДРУГАРИТЕ ДАЛИ ЩЕ КРАДАТ ИЛИ НЕ, ВАЖНО Е ПЕТРОВ ДА Е НАВЪН. СПЕЦЪТ ПО МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ ЩЕ НИ ПОДГОТВИ ИЗНЕНАДКИ В МЕСЕЦИТЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ПРЕДИ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ИМАХМЕ КАТУНИЦА И МНОГО ГОЛЕМИ ТЪЛПИ РОКЕРИ /ПРИЯТЕЛЧЕТА НА ДР. Р.П./ И УЛТРАСИ. сЕГА ЩЕ ОЧАКВАМЕ НЕЩО ПОДОБНО. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! КОКИНОВ - МЕДИЙНАТА ЗВЕЗДА ЩЕ МАЖЕ И ЛИЖЕ ПАК ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ТЪЖНА КОЛЕДА ЩЕ ИЗКАРАТ ХОРАТА, ДРЪЗНАЛИ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ.

30

спец

преди 11 години

Тоя е професор и е много злопаметен и отмъстителен професионалист!За в бъдеще ще бъдем свидетели на много интересни "случайно " случващи се случки..

29

Перко Наумов

преди 11 години

Мутрите са едни напълно 100% ограничени хора!Вижте го наш Боко тиквата на който мозъчния потенциал му стига дотолкова че сам да си назначи за най-хард и непримирима опозиция друга мутра в лицето на А.Петров!Имам чувството че ако не си мутра и Боко няма да те брои за опонент!Всъшност виновен за това е карикатурата Сатанишев когото всички мутри в държавата го бяха взели на подбив като се почне от наглите та до сумиста...Именно карикатурата Сатанишев ни докара мутрата Боко на власт със некъдърност

28

Шенген

преди 11 години

Решения като това компроментират България и достойнството на българите !Едва ли на болшинството работещи в Съдебната систем им пука! Тя е инфантилна,корумпирана и пълна със зависимости! Изхода е Терминал 2 на летище София!

27

Вопрос

преди 11 години

Червеният съд защо е пъуснал тоз павиян от панделата?

26

Анонимен

преди 11 години

Никакъв интерес, повече ви интересува Кардашиян... овце!

25

американец

преди 11 години

ХАХАХАХАХХАХА СМЕШНИЦИИИИИИИИИ, ТУК ДАВАТ 1 МИЛИОН ГАРАНЦИЯ САМО ЗА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, А ТАМ МИ ДАВАТЕ 10 000 НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАФИОТ??? СМЕШНИЦИ БЕ, ГНИЙТЕ СИ В ТАЯ КОРУМПИРАНА МИЗЕРИЯ

24

Анонимен

преди 11 години

Момчето на бсп е излязло идат лоши дни за герб. Сега ще се появът доста компромати от един човек с шапка в редакцията на вестник галерия. Ще се взривят няколко бомбички и ще пламнат малко автомобили. За отвличания и убийства може само да гъдаем колко и къде ще са.

23

Анонимен

преди 11 години

Ето това е реална България. Ето за това младите хора не остават тук. Ще си останете само бюджетните работници и пенсионерите заедно с политиците.

22

Анонимен

преди 11 години

Софийският апелативен съд е за прокуратурата.

21

Ченалова

преди 11 години

Време е вече да ми се ПРЕДплати за Борисов и Цветанов, че идат празници