71

ivo

преди 11 години

Дали чалга или Янко Бръснаря и Young BB Young то все тая. Като гледам какви са половината хитове то маи по добре да се слуша чалга. ДА ВИ ИМАМ ХИТОВЕТЕ.

70

Анонимен

преди 11 години

ДИВНА колко взима за час

69

селъо

преди 11 години

ще гледам *** фуртадо, депеш, роджър уотърс през 2013. пък тия наште пъчи да си пеят по гейските седянки

68

Фен съм на....

преди 11 години

рапа,попа,и рнб-то,точно толкова,колкото съм фен и на чалгата,обаче ги смятам за музика от по-висока класа.Дано тия симпатични (и не до там симпатични) младежи да се развиват.

67

Русенец

преди 11 години

ДИИИВНАААА!!! ЙЕС!!!

66

Бобо

преди 11 години

Е***аси възраждането - някакви *** Ангел и Мойсей с безбожно *** песен, автоГРАФА с някакви жалки подобия на песен, бездарника и наркоман Криско..пази Боже от такова възраждане!БГ поп музика в момента няма!

65

Анонимен

преди 11 години

ПОП "+"МЕТЪЛ "-"ДА ЖИВЕЕ ПОП-ЪТ ,ТОВА Е НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА МУЗИКА!

64

Анонимен

преди 11 години

Който мисли че метъла е неприятна "музика" "+"Който го харесва "-"

63

косъма

преди 11 години

тази *** на снимката ,ако е певица аз тази вечер един косъм няма да си направя

62

до касатора 75

преди 11 години

Касаторе, твоето касиране няма никакво значение. Ти може и да играеш в казино на автомати и да си представяш, че си депутат гласуващ закони, но това не значи, че е вярно.

61

Анонимен

преди 11 години

bylg. esik ne e syzdaden za pesni. mnogo e tvyrd. ina4e isviva6tite narodni pesni, tursko-ziganskite 4algi ujas. ku4eto mi pee po-dobre ot tiah.

60

Анонимен

преди 11 години

Безлична,скучна и неграбваща ми е българската музика...безплодно се копира западната музика и то неуспешно...румънците обаче си правят хубави песни ,например alex mica,

59

Анонимен

преди 11 години

Графа е най-противното същество на света... Пее отвратително ,а лицето ми е ...не може да се опише - грозно,уродливо,кръгло,мазно,просташко... див козел...и това ми било музика....не слушам БГ поп,защото нищо не струва...предпочитам си брит или американска музика...

58

до 74

преди 11 години

А пък това истерично дране като бясна мечка или див козел без никакъв ритъм и хармония,като метъла не е посредствено - така ли? Поп музиката е велико нещо,но разбира се не българската.А метъла го касирам в категория poor ,по-долу и от чалгата...Виж тва не значи че не слушам хубави ,приятни рок песни като тези на Coldplay,alex clare too close

57

иван

преди 11 години

За радост чалгата си отива, отива си и така наречения "шоумен"- бездарника Слави, основоположника на чалгата. Жалко за btv, че отново Слави, ще е в центъра на новогодишното им предаване, но пък имаме избор, просто няма да го гледаме. Да живее хубавата българска музика и поздравления за кмета на Пловдив, който забрани чалгата на новогодишния концерт в Пловдив! Весела и Щастлива Нова година!

56

до 67

преди 11 години

а бе на мене пък ми се струва, че доста от коментиращите с пъпчасали пубери на няма и двайсет и те освен да хейтват, друго от живота не са видяли.да знаеш, че съм виждал и на 60 години човек да се държи като пубер, а на и на 20 да взима решения ... така че по-леко с възрастовите етикетчета(и не, не съм на 40+, не още)

55

Петър

преди 11 години

Толкова слаба статия и глупаво изразено лично мнение отдавна не бях чел. Аз подкрепям българското и благодаря на всички изпълнители за труда им през годината, защото наистина се усещаше нужда за алтернатива на чалгата, която сякаш получихме. Весело посрещане на новата година и много здраве за всички трудещи се хора в България !

54

до 67

преди 11 години

Никой не ти говори да ти пускат Лили Иванова. Просто не държа и навсякъде да е чалга.За дискотеките хич няма избор - чалга или нищо както се казва.А това, че поп музиката в чужбина също е с вулгарни текстове е факт.Но за мен една наистина стойностна музика ще комбинира текст с послание и ритъм. Другото е бездарство.Помисли си как преди 10 години беше известна Shania Twain, Christina Aguilera и то не с мръсни текстове.И за твое сведение съм на 21, но харесвам всякакъв тип музика - стара,чалга...

53

бялата мечка

преди 11 години

Незапомнящи се с нищо песни, които само човек под 13 би могъл да хареса. Кога ще се появят певци и певици у нас, които да разчитат на гласа и уменията си, а не на голотии и кълчотения? Някои като Селин Дион или Андреа Бочели? Някой, който да те кара да млъкнеш, когато си отвори устата? А вместо това някакви парчета, които не са музика, само шум.

52

Aliev555

преди 11 години

Judas Priest-Diamonds and Rust. Manowar - Heart Of Steel.Metallica - Nothing Else Matters ............ И Т.Н НАСЛАЖДАВЙТЕ СЕ НА БОГОВЕТЕ ....