23

Анонимен

преди 11 години

То да се 4уди 4овек , къде е по хубаво ?

22

Пешо

преди 11 години

Аха значи Бойко и Дянков ще ги лекуват от догодина в лазарета!Браво само така!!!

21

миро

преди 11 години

ами да им намират работа а не да ги скапват в затворите и вместо преваспитание да ги правят озверели ***! В затвора работят неколцина и като правило хора на този и онзи,а тези които нямат сабират фасовете и се е..ат за да преживяват и след време са неизлечимо увредени! Много ви моля да се изказват само запознати с действителноста в Българските затвори,а тези които са гледали такива само по филмите да си траят!

20

Иван

преди 11 години

До Ласитвоята дащеря изнасилена ли е?? Абе лицемери,кой от вас не е крал нищо през живота си? Защо пак под един знаменател слагате психопатите и този които е откраднал или ограбил от тези които имат и крадат всеки ден от вас? Зажо слагате под един знаменател убийците и този който се е скарал с комшията а той падне ,глътне си езика и умре? Защо слагате пор един знаменател този кочто е ограбил замойен *** с недоказан доход на парите и педофилите които са там?Ограничени и лицемерни сте!!!

19

Анонимен

преди 11 години

ЗАТВОРНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СА НА ШОСЕТАТА ДА ЧИСТЯТ ,НЕ ДА ЛЕЖАТ КАТО ПЪРДУХАЛИ ,КАКТО Е В НОРМАЛНИЯ СВЯТ

18

Ласи

преди 11 години

До Иван Когато бъдеш окраден,или женати или дъщерята са изнасилени ,дали така ще расъждаваш?

17

БАЧКАТОР

преди 11 години

Не мога да разбера какво сте ги зажалили убийците обирджиите и изнасилвачите ? Сума ти нормални хора са пострадали от изродщините на затворниците, тъй че пандизчията ако ще и да мре на мен лично не ми пука изобщо. Един *** за изхранване по-малко !

16

Reni

преди 11 години

И кой да им ги плаща тези усигоровки бе *** като са в затвора?! Е**ти *** държава

15

Иван

преди 11 години

Браво!!! Супер Европейски закони! Малсимални присъди за всичко и когато попаднеш там никакво лечение! Чудя се какво прави тази държава България в европейският съюз и как не се срамуват да се наричат Европейци?! Избийте,осъкатете и побъркайте и малкото които все още живеят в тази страна и скоро ще управлявате като в Латвия 2 милиона бабички и дядовци само!

14

Елена

преди 11 години

Проблемат с затворниците ще се реши когато създавате и усигорявате работни места!! 100 закона да си създадете,всички присъди смъртни да ги направите престъпноста няма да секне защото всеки има нужда от храна и дрехи! Да се гавриш с хора които са без граждански права е все едно да вържеш куче и да го спукваш от бой всеки ден в продължение на години!

13

Анонимен

преди 11 години

Вратички в Бе-ГЕТОТО ----БОЛ,АРШИНИ....,СЪЩО!И малки ,и средни ,и големи ,и за още ПО-ГОЛЕМИ -----ОЛИГАРСИ И ТЕХНИТЕ РАБОТНИЦИ!

12

Иван

преди 11 години

А ако е нужна трансплантация,мозачна или сърдечно съдова операция,или пък заболяването се лекува в една или две клиники само в БГ то пак ли в лазарета ще се лекува?!?:)) Тогава поланете на работа там имена като Чирков и други иминити доценти и професори г-н Министре!:) И сега в тези лазарети действат група касапи които не лекуват а режат с замах! Престанете с тези предизборни закони и пропаганди и да продължавате с тормоза над затворниците защото те са огледало на обществото ни!

11

Анонимен

преди 11 години

Какво злобеете пак? Да не би вие да трябва да ги лекувате, че хленчите толкова?Промяната се прави с идеята да се пресекат потенциални опити за бягство, извърпване на ново престъпление или вмешателство в дело.

10

Анонимен

преди 11 години

до 10 тъй де тъй ама сега като се хлъзнеш на леда и тичаш в Пирогов за гипс!

9

факт

преди 11 години

То пък едно лекуване - за щяло и щяло предписват "лекарства", които само облекчават симптомите , а не лекуват самата болест - т.е. да подпомагат организма сам да се излекува.3-тата по официални данни(а по неофициални 1-вата) причина за смърт в СВЕТА са лекарствата,ваксини и лекарски "грешки"- има филми и информация , проучете ги , не всеки ден да се интресувате от к**ви и секс!

8

Анонимен

преди 11 години

Значи да пълним затворите за да ни лекуват безплатни и качествено!Евала знаех че престъпници и чиновници се подкрепят ама неисе!

7

Чък Норис

преди 11 години

Така, де !! Не можем да ги оставим хората хем вързани, хем да се разболяват. Но като е необходимо да се лекуват в специализирани болнични заведения, да се оперират, да им глагат стентове по сърцата, при счупвания- телове, пирони, плаки и друга платена от нас железария- кой плаща ??? Прави са хората, че обезмисляме осигуряването, защото като имам нужда от скъпо платена операция, ще избомбя някоя витрина и си оправям дереджето с болницата ??? Малко несправедливо граждани за европейски развитие.

6

Анонимен

преди 11 години

Ама много сте опаки.Вие тока и водата им плащате,та за едното лечение се опъвате!А и храната също.Ами те хората имат права-да са на топло,нахранени,облечени,обути пазени.Е бъдете доволни-да се учат не искат.Тогава вече би било сложно щото някой по колко години излежават направо доктори на науките биха могли да станат.

5

анонимен

преди 11 години

От чий пари щте ги ликуват затворниците пак на гърба на нас данъкоплатците и *** също. Как не вие срам затова тая държава няма оправия.

4

Анонимен

преди 11 години

Че няма лошо, ама задължително да си ги лекуват там, а не да ги пускат в Токуда или санаториума в Банкя например. Също и за неосигурените *** трябва да се създадат отделни болници.