9

slav

преди 11 години

До умен гущер da no tova e zakonoproekt koito nqma da vleze v sila.

8

умен гущер

преди 11 години

В САЩ от 13 март 2013г ще е задължително жителите на страната да сложат чипове на челата или на дясната си ръка....факт! Уж да се пазарува по-лесно,да преминават летищата по-лесно и да се ползва по-лесно здравеопазването...бла бла

7

анонимен

преди 11 години

хайде пак пропаганда..а..бе еййййй..писарушки и манипулативни служби..да ви приличаме на балъци? а? НЕ ВЯРВАМЕ НА ПИСАНИЯТА ВИ ОТНОСНО ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ ИЗВЪН ПОЛИТЗРЕНИЕТО ВИ..И КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯТ ГНИЛ КАПИТАЛИЗЪМ..23 ГОДИНИ ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ ВСЯКАК...ПОМНИМ И ПРИ ТОШО КАК БЕШЕ..ИСКАМЕ СИ КОМУНИЗМА..СЛАГАМ МУ ЧЕРТАТА НА ТОВА НЕДОНОСЧЕ КАПИТАЛИЗМА..ГЛАД И МИЗЕРИЯ ВЕЩАЕ ТОЙ..КАК НИ ВИЖДАТЕ 6 МИЛИОНА МИЛИОНЕРИ? А? НЯМА КАК ДА СТАНЕ.БАЛЪЦИТЕ ВЯРВАТ САМО В ЧУДЕСА,,АЗ СЪМ РЕАЛИСТ ..ДОЛУ ГЕРБ!

6

несектанство

преди 11 години

Все повече и повече християнството е под атака,като се слага под общ знаменател с действителни секти,докато официално се обяви за екстремистка идеология,по-точно думите на Господ Исус"Аз съм пътят, и истината,и животът,никой не достига до Отца освен чрез Мен"Йоан14:6.Християните знаят,че апокалипса ще бъде предшестван от световно правителство начело с антихриста,който ще изисква да бъде признат за "Бог" и знака му на ръката или челото на хората за да могат да купуват или продават.

5

Исус е прав!

преди 11 години

За кого е"зверски психически тормоз"освен за тези,които си запушват ушите,като чуят името на Исус Христос.Апокалипс ще има и е написано в Новия завет.Друг е въпросът да не се фокусират хората върху това само,а върху Божието предсказание,че след това Исус Христос ще се върне и ще унищожи злото.А психически болен човек може да се плаши "зверски"от всяко нещо под слънцето,това не променя предсказанията на Исус и поръката му да се разнесе словото Му по цял свят.

4

Китайците са прави!

преди 11 години

Понякога наистина трябва да се действа с твърда ръка. Някои използват слуховете за края на света, за да си продадат залежалите стоки. Други гледат да излъжат по-богатите - да си купуват "капсули", "бункери" и не знам още какво, в което да оцелеят. Трети ловко използват същия слух в интерес на туристическия бизнес.Сектите пък привличат нови членове.Правят пари от слуховете, без да ги е грижа, че подлагат на зверски психически тормоз хората с по-слаби нерви. Такова дебелоочие трябва да се наказва

3

силни в Исус

преди 11 години

Вярващите трябва да помнят,че антихриста иска хората да повярват,че той е Христос,да ги измами,за го признаят за Бог,който не е.Новата световна религия ще учи,че Христос е само титла и имало много заемащи"офиса"-Буда,Мохамед,Исус и други.ТОВА Е ЛЪЖА ЗАЧЕНАТА В АДА,има един Спасител единствено-Исус Христос,Новия завет ще бъде"интерпретиран"от антихриста,той скоро ще се появи публично с призив за "мир",няма да се знае кой е,но християните ще го разпознаят.

2

НОВ ЗАВЕТ

преди 11 години

Трагедията с убитите деца и с наръганите е трагедия,няма спор за това.Няма спор и ,че някои хора се плашат от сянката си,както и от реални бедствия,като войни,ядрено оръжие или световен икономически колапс."Листовки за Апокалипс"не са необходими,има целия"НОВ ЗАВЕТ",който го казва,кога точно никой не знае,първо антихриста ще има власт 7 години,след това Исус Христос ще се завърне.Матей 24 описва,че наистина ще има природни катаклизми и войни,както и преследване на християните не е започнало още.

1

ELIS

преди 11 години

BOLNI,KOLKOTOSI ISKAS