40

Анонимен

преди 11 години

ДО 61 - Абе тия фабрики на каква печалба работят?

39

Анонимен

преди 11 години

Я па съм завършил пернишккия, там е най голема ковачница

38

Анонимен

преди 11 години

Ковачницата на лидери е Школата на МВР, НСА и МЕИ София.

37

Aliev555

преди 11 години

А Бин Ладен DDDDDDDDDDDDDDDDDD

36

Анонимен

преди 11 години

Поредната *** пропаганда ,защото какъв (елит) могат да бъдат едни крадци,мошеници,лъжци ,страхливци и скитници каквито са евреите ,това)влиятелно) списание форбс ,може да си завре глупостите дето пуска ,там къде не охрява слънцето ,защото само преди седмица публикува ,че най(влиятелни личности) били обамата и еврейката меркел ,а само преди 2-3 дни в гласуване по нета на сайта на списание Таймс хората с гласовете си избраха за личност на 2012 лидера на С. Корея Ким Чен Ун

35

До 38

преди 11 години

Амииии! Онези, които са завършили образованието си в бившия СССР, все още са на почит и уважение у нас. Ще ти дам един пример:Миналата година, в УНСС получи титлата "професор" един, който е завършил "Международни икономически отношения" в Москва преди демократичните промени. Копелдакът изкарал там и докторантура, а после публикувал у нас като книга, дисертацията си "Африка в плановете на империализма"- желязна марксическа критика.Сега този тип се представя като "експерт по европейска икономика"

34

kk

преди 11 години

Не съм напълно съгласен, най-хубавите *** са в Софийския университет

33

46

преди 11 години

Статията сте я копирали от Вашингтон Поуст или някой подобен нему вестник....ще ме извинявате, ама е меко казано смешна. Японците им срутиха почти всички високотехнологични отрасли, ама пък тяхните университети най-великите. Пак казвам, без нито един японски, без Сорбоната,без Сеулския университет, без Хумболдт и липса на каквито и да е швейцарски и скандинавски ВУЗ-ове тази класация изглежда е правена само за лично ползване в Америка, та да им се вдигне самочувствието.

32

46

преди 11 години

Иначе е хубаво нещо шовинизма на американците...чак ми става смешно. В САЩ адвокати колкото искаш...откриватели и учени...това са чужденците. Бъркли, Харвард и Станфорд са зивестни са известни с юридическите си специалности. МТИ е единственият университет в САЩ, който наистина е люпилня, не за влиятелни личности, а за гении.Смешно е, че в класацията не присъстват Сорбоната, нито един! японски университет, а там са на много високо ниво. Няма го и Кембридж, както липсват и немски и швейцарски

31

ЛИ4НОСТ

преди 11 години

Добре де.А школата в симеоново защо я няма.А Боко и него.Нещо не е наред с тази класация.ХЕХЕХЕХЕХЕ

30

Анонимен

преди 11 години

:D:D:DДа ви съобщя само, "бръшляновите университети" в САЩ се подпомагат, че и някои са основани от семействата на горепосочените им възпитаници. Всяка година в тези университети завършват десетки хиляди, но малцина стават най-влиятелни личности. Просто те са си влиятелни личности още при рождението си....С две думи - посочените университети се славят като любимите на милиардерските фамилии.

29

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 43В Симеоново.

28

Калоян

преди 11 години

Половината от тях са напуснали университета, следователно не са го ЗАВЪРШИЛИ. Преди да пишете нещо , първо разучете кое как.

27

Анонимен

преди 11 години

Не виждам къде е банкянския университет? :)

26

Polar Fox

преди 11 години

Много некомпетентна статия. Не може д апропуснеш френската ЕНА, там от къде са минали повечето съвременни френски ръководители...Ама то не е само да препишеш някоя друга платена статия, поне малко проучване и обща култура са необходими.

25

Анонимен

преди 11 години

Къде забравихте ВИФ ?

24

Анонимен

преди 11 години

Като имаш вуйчо владика, ще станеш поп.

23

до 32

преди 11 години

Абе да ви кажа срамна работа няма а 15 000 паунда в англия са малко на година. Всички в цял свят проституират . Жена ако търси мъж с пари или мъж търси жена с пари какво е не е ли проституция - Е ама за по малко пари Половината и повечето филмови звезди са правили с*ирки за да се препитават и за връзки ама кой да го напише като те си пишат статиите . Всичко това е нормално В българия с кво си изкарват парите всяка 3 хубава жена проституира за мъжете в Бг няма работа - И ТОВА СА ФАКТИ БАЛЪК

22

Анонимен

преди 11 години

Фабрика за личности? Много смешно заглавие. Голяма част от изредените личности са напуснали университета, преди да се дипломират за да създадат собствени компании, а подкрепата, която са получили от самите университети е незначителна. Тези хора са били осъзнати и целеустремени още преди да влязат в университет. Идеята, че университетите "произвеждат" личности е абсолютен мит.

21

брей

преди 11 години

А Школата в Сиемоново къде е тя е родила много по величествени и влиятелни хора, *** тъпата класация честнооооо