6

Анонимен

преди 11 години

Мся вбаст за негово величество Цацаров,т.е Цветанооглу-Борисооглу! Ясно като дупето на *** на високо дърво или на африкански път в саваната.

5

KESHZATEB

преди 11 години

ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.

4

123

преди 11 години

ВСС странно мълчи за изнесените факти за двама от кандидатите - за професионалната пригодност на Сотир Цацаров, както и за подарените от родителите 3 апартамента на другия канидат Борислав Сарафов. Това не е донос, а просто напомняне от предишни публикации...

3

Анонимен

преди 11 години

Целта е да няма време за реякции

2

държавата на мафията

преди 11 години

ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОДА, А НЕ ОТ МАФИЯТА ВСС ! КАКТО И САМИЯТ ВСС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ПРЯКО ОТ НАРОДА !!!Сега политическата мафия си е назначила едни послушници да ги пази, а те от своя страна пунтират някакъв избор, на главен прокурор. Наистина ли мислите, че когото и от тия тримата послушници на мафията изберат за главен прокурор, Доган, Шестака или който и да е друг корумпиран политик или магистрат ще бъде осъден ??????

1

ясен

преди 11 години

Неоспорим факт е ,че няма нито един читав магистрат!!!