10

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за авторите на филма, решили да покажат този наболял проблем и ежеднеието на тези хора. Разбира се филмът може и да обере ввсички награди по света, но ТЕ никога няма да го излъчат по националните ни телеизии. Прекалено неудобен е за хората, които контролират медийното пространство. Искрено се надявам за работещите в Бърза Помощ да настъпят по-добри времена.

9

имигрант

преди 11 години

Не съм гледал филма но имам голямо желание да го гледам!Сигурно е страхотен!Знам от личен опит, че по-бързо ще дойде катафалка отколкото линейка, ако се обадиш на какъвто и да е телефон!Запознати и изпатили ми казаха, че ако не кажеш, че пациентът е в безсъзнание или вече е почти умрял, няма да дойдат по никакъв начин. Дори ако кажеш, че пациентът е в кома, пак няма гаранция че ще дойдат. Това е жалкото положение.

8

ппанцхо

преди 11 години

През 1990 г започнах работа в Бърза помощ .Тогава системата вече се беше разпаднала.Фелдшерите(какво хубаво име)отговаряха на тел150.Никой не им търсеше никаква отговорност за нищо.Тези твари идваха наработа ,за да крадат бензин от линейките с фалшиви визити.Имаше устна заповед:пациент над 60 г да не се хоспитализира и дори да не се води в спешното по възможност.ЕС хвърли пари най напред в системата на Спешна помощ (пиша за 1990)Хората бяха отвратени от нашите обичаи.Парите бяха открадениИзбягах

7

Анонимен

преди 11 години

Правителството на ГРОБ измъкна от здравната каса над 1 500 000 000 лева за глупости и да пълни асфалт Това са пари за здраве ,за линейки ,заплати ,апаратура ,болници ,лекари .сестри за обучение и лекарства така ,че скоро ще ви лекуват баячки и пак да гласувате за ГРОБ

6

До 4

преди 11 години

Явно си от сладурите, които само гледат, но не виждат.... Една невероятна тема, а ти си се хванал за чорапите на човека. Ай сиктир!

5

Браво

преди 11 години

Филмът е невероятен. Трябва да се види от всеки. Особено от ***, които ни управляват.

4

Ajaja

преди 11 години

РазвАлнувал - браво, Днес.бг! :)

3

my garden

преди 11 години

Tova momche niakoi triabva da go nauchi kak da se oblicha po ofizialni meropriatia..

2

патил

преди 11 години

На-лошото е ,че на бърза помощ и трябва неотложна помощ. Не може тези хора от които зависи живота ни в първите 10 мин. да работят в тези условия ,и почти без пари!!!

1

Морския

преди 11 години

youtube/watch?v=Bg67useA8-E