44

такива университети

преди 11 години

ни са познати, там оценките са отличен /6/ и слаб / 5/, в тях само се пълнят гушите на преподавателите-гости, асистентите са "боже опази", надписват се часовете с лекции, напр. лекции от цял семестър в софийски вуз в тях се четат пет дни.В тях ще има профе-сори без да са написали повече от пет статии, но книга не написали.В тях "професор" се доближава до "доцент",но не е равно на доцент, за изпит се чете два дни и се взема.а

43

дядо Йоцо

преди 11 години

Пази Боже сляпо да прогледа!

42

Доцент

преди 11 години

Препдавателите на монтаски диалект ли ще преподават?

41

Прасето Гошо

преди 11 години

Машалла как се е наяла. Дай боже всекиму гладен българин.

40

66666

преди 11 години

ТАЯ ДЕБЕЛАТА ЛИ ЩЕ Е РЕКТ0РА ИЛИ ЕРЕКТОРА НЕ ЗНАМ ТОЧНО КАК СЕ КАЗВАШЕ

39

Анонимен

преди 11 години

До Алекс.Марш от тука...

38

читател

преди 11 години

Не е важно имаш ли диплома - важно е от кого е издадена и какво можеш.Другото е за младите селскит хитреци, които искат да се шляят 3-4 годинки...

37

kireza

преди 11 години

До АнонименНе си прав,сега с Дунав мост 2 Монтана ще стане и столица на България тъй като Турция ще си върне Източна Румелия,а говорят че и София ще си я вземат....Та така значи,янките настояват Монтана да е новата ни столица,все пак името си е тяхно.....Питай Фидосиева,ако не ми вярваш,тя ще ти обясни казуса....:))))))))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 11 години

Боже опази.... Не разбраха ли че проблема не е в количеството, а в качеството на кадрите?

35

Tunkov

преди 11 години

ne e zle i v Montana da ima universitet. a daje i v vsyako selo da ima pak e hubavo.to i v Smolyan ne e zle da ima universitet. nali ima astronomicheska observatoria - te sega kato ima oblatzi kakvi li zvezdi gledat, kak li rabotyat tam - i za futbol e zle vremeto tesi dni tam. gorkite bg ucheni astronomi i astronavti ! da im napravim edin universitet za zabavlenie!

34

Анонимен

преди 11 години

Всичката Мара втасала, само университет в Монтана ни трябва. Може да хабилитират Фидосова и да я направят ректор. Така ще си тежи на мястото в прекия смисъл на думата.

33

Алекс

преди 11 години

Е толко голяма снимка НЕМА за да събере такова туловище.Герберите манипулират и снимките. Долу ГЕРБ и туловищата.Да живее демокрацията.

32

Чудно ми е....

преди 11 години

...с какво са я снимали,та е успяла да се събере на снимката

31

Ето така се прави.

преди 11 години

Имат един депутат на ключово място и прави нещо за града им.А ние от Враца имаме 3 министри (единия е врачански зет),сумати влиятелни депутати и никой не си мръдва пръста за града.Не говорим само за университет,а за инфраструктура,работни места и повишаване на качеството на живот.Ето на това се вика "пустиняк".

30

Анонимен

преди 11 години

Това някаква шега ли е?

29

БРАННИК

преди 11 години

Що пък не? Малко да развият северозапада по този начин

28

Оффффф

преди 11 години

Навсякъде университети. какъв университет ще е това ве.... Пародия. От къде ще намерят кадри да преподават там? От къде ще намеят оборудване? Откъде ще намерят ноу хау. То университета е като училището - кажеш хоп, наемеш една сграда, наемеш 20-тина уж специалисти и хоп готово. Е не става и не може така. То се вижда, че и тия дето са предложили идеята са някакви с протоколно образование дето не знаят и не разбират идеята на един университет.

27

mimo15

преди 11 години

Ужас! Просто УЖАС!!! Нямат ли край тези" университети "?

26

наблюдател

преди 11 години

Университет в Монтана?!Там преобладават крави монтафонки-ха,ха!

25

Bob

преди 11 години

Абе Фидоса нещо позаслабнала ми се види, линее нещо :p