20

Анонимен

преди 11 години

Ех, наивно същество, ако за по 3 рекламки на ден даваха по 27$ щеше ли хората да работят. Обади се да се похвалиш като си получиш парите

19

KESHZATEB

преди 11 години

ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.

18

Neli

преди 11 години

Тъпо, тъпо, тъпооооооооооо

17

Б.Б

преди 11 години

И аз не смятам, че трябва да се успокояваш с тези, които са по-зле от теб.Човек трябва да се развива и да се бори за по-добри условия, а не да седне и да каже - да зле съм, ама пенсионерите са още по-зле , така че трябва да се радвам.Много вреден начин на мислене.По-добре приеми, че не си добре, и търси начини да промениш това, и вместо да завиждаш на някой , взимай пример от него как да постигнеш и ти успех.Тази статия учи на примиренческо мислене.Много е вредна!

16

Бо

преди 11 години

При мен няма такова нещо, щастлив и доволен съм от живота и си нося рогата с гордост. Само дето трябва да се понавеждам, когато влизам в къщи, че не минават през вратата.

15

М.

преди 11 години

Не мога да ви разбера, честно! Защо трябва да се чувствам по-добре при мисълта, че някой е много по-зле от мен финансово! Много мразя този начин на мислене. Какъв *** трябва да си, за да се почувстваш по-добре от факта, че някой живее с 200 лв на месец в самота :( :/

14

имигрант

преди 11 години

До: номер 23Да има. Да си беден и болен. А по-добре е да си богат и здрав.

13

петрова

преди 11 години

Браво! За първи път публикувате полезна статия от az-jenata.bg.

12

zzt

преди 11 години

Е то от това да си беден и болен по-лошо има ли!

11

Анонимен

преди 11 години

Нямаш ли вяра в Бог, нямаш нищо!

10

имигрант

преди 11 години

Аз пък мога да изброя седем други причини да сме нещастни:1. В България имаше 45 години комунистическа диктатура2. В България имаше 45 години комунистическа диктатура3. В България имаше 45 години комунистическа диктатура4. В България имаше 45 години комунистическа диктатура5. В България имаше 45 години комунистическа диктатура6. В България имаше 45 години комунистическа диктатура7. За горнезброените факти причина е 45 години съветска окупация на България

9

Raich

преди 11 години

Цялата статия ми се струва че служи за промиване на мозъци(или част от нея). Защо винаги нашите управници или ЛИДЕРИ както се наричат те, трябва да сравняват хората, на времето са живели наистина с 300 лв да но сега живеят с 200 но тези 300 лв са имали стойност колкото 2000 лв. Да ми дадат 300 лв заплата, но цените да ги върнат на 1995 година да видим ще има ли гладни.

8

Анонимен

преди 11 години

И една 8-*** причина: осъзнавам че колкото и вино да изпия тази до мен не мога да я разбера, защото тя не може да ме разбере първа, понеже като й обяснявам за стойностните неща като: Уважение, разбиране,компромис....те ме гледа като китаец който не разбира български...или с други думи ме гледа като ***. А когато съм трезвен, тази няма да я издържа и 5 минути...камо ли да се опитвам да й обяснявам, пък тя да ме прави на *** в същото време....Аз да не съм Миро- пу.ката от Брадъра ве?

7

aswedewsa

преди 11 години

url=ijustneedmoneynow.webs/url

6

do dolnite

преди 11 години

Vie pak ako si mislite che niakoi ot dnes.bg go e napisal tova ste adski naivni...Tova e statia prepisana ot niakvo zapadno spisanie, tochno stil Marie Claire, Cosmopolitan i tn :)Povecheto im statii, daje vsichkite v koito ne se govori za politika i Balgaria sa prepisvani i si lichi!

5

Анонимен

преди 11 години

Много конкретна, точна, прецизна и изключително полезна статия! Една хубава шестица за автора!:))) А авторите защо не си слагат имената под статиите си? А би трябвало-да получи едно поименно браво човека...заслужил/а го е:)

4

werrty

преди 11 години

ijustneedmoneynow.webs/

3

Филип 31

преди 11 години

Да е жив и здрав, който е написал тази стастия..много правилна неща има, които ако ги зпазваме ще бъдем много по щастливи от колкото сме сега!..БраВО, БРАВО ,БРАВО

2

do 4

преди 11 години

o.O

1

нар. поговорка

преди 11 години

Голо здраве - жива болест