65

иво

преди 11 години

жени родени през миналия век просто не стават

64

@

преди 11 години

Изтъркания килим,ожулената масичка със сълфетка и червеното конче на ръката-Купон в студентски град

63

@

преди 11 години

Това не е Деми Мур.Колко е лесно да ви заблуди човек.Разгледайте добре интериора.

62

до женя (66)

преди 11 години

"Ще се радвам да изглеждам като Деми на 50."Ти ще се радваш и на 30 да изглеждаш така, батал изхабен :D

61

фииии

преди 11 години

за тези, които се интересуват от русата мацка, то тя е вече заета от Джордж Клуни. А що се отнася до възрастовата разлика, то и русата кечистка е 20 години по-млада от дядо Клуни, тъй че преместете си го в другия крачол и си яжте...

60

Деси

преди 11 години

Майко,майко - ама този купон да не е в нашенско?Татуирани момченца,черни ризки,гюбеци.Пък аз си мислех ,че в Холивуд е малко по-така!

59

женя

преди 11 години

Деми е супер, стига сте плюли, комплексари. Ако жените до вас на 50 изглеждат така, ще си ударите *** в тавана от кеф, ама тука сега сме много критични. Тая русата и тя може да е някоя 50 годишна, не ми изглежда в първа младост. Ще се радвам да изглеждам като Деми на 50.

58

Анонимен

преди 11 години

е, да - страхотно изглежда за 50 годишна, ама на тази възраст да мине курс по детоксикация от алкохол и дрога и децата и да не искат да общуват с нея, заради "непредсказуемо поведение" и да казват "вземи се в ръце и се дръж като майка", значи жената има много сериозни проблеми, с които не се справя. жалко, че няма кой да я подкрепи.

57

до 59

преди 11 години

Ами така е то с класата и целулита, често вървят заедно!

56

От 25 годишен ...

преди 11 години

Деми Мур изглежда перфектно за годините си и бих искал да пробвам с 50 годишна жена , като нея !

55

Анонимен

преди 11 години

тоя купон е яко чалга , гледайте как щрака с пръсти !!Удя гюбека!Интересно е кетаринга кебапи ли са?

54

шофьорска

преди 11 години

Хвали старо,карай ново!

53

До Анонимен 45

преди 11 години

Бъркаш и то жестоко!Не всеки мъж!Истинските мъже не се интересуват от глуповати моделки или силиконки.Те знаят какво искат и в това отношение по-зрелите и интелигентни жени имат сексуално привличане, за което гореспоменатите пикли въобще не могат и да мечатят.За тях са комплексираните ***, които не подбират.Аз не съм фен на Деми Мур, но има доста други, дори и по-възрастни от нея са с класи над 19-23 годишни "кукли".

52

Анонимен

преди 11 години

А бе само на мен ли ми се струва, че купунясват в някакъв изтръпнал апартамент с пердета, диван, нещо като мокет и голяма саксия :-) А колкото до Демито вместо да се чекне като стар мърсък да се захване с някоя значима за човечеството кауза, защото е жалко и грозно, когато човек с такава популярност и вместо да я използва, за да направи света по-добър ни занимава, че няма кой да я попърцва. Направо е жалка и нелепа....и с нищо не се различава от нашенската Гала.

51

До 42

преди 11 години

До Анонимен Аз съм стара дама, слагам ти + , но си доста грубичък .

50

анонимен

преди 11 години

Еййй не нарипала се брей.В погледа и личи ,че е жадна за семенна течност .

49

Анонимен

преди 11 години

А, бе май не си мисли за Вито в този момент, ами се слага на тоя, с костюма срещу нея...

48

Super Mario

преди 11 години

Супер си е Деминцето. При нея хувавото е че мога да изригам бяло сладко в нея без страх тя да хване поради единствената причина че вече са и свършили яйцата.

47

Анонимен

преди 11 години

Кой е този Вито ? - тя пък да не го взема на сериозно .Той се бил разсейвал , че Деми била на парти .Големият преуспяващ , не сме чули за него , но ако тя не го е махнала ще се чуе за него повече .но уви .

46

Анонимен

преди 11 години

Децата на запад имат други схващания . Ако един от родителите им умре , те са загрижени за другия , да си намери приятел и да не е сам . ..даже и да са на възраст .