Деми Мур във вихъра на купона, Снимка: Splash news

На Деми Мур не ѝ върви в любовта и това си е. След като Ащън Кътчър я заряза и се залюби с младата ѝ колежка Мила Кунис, за която се говори дори, че иска да ѝ предложи брак, 50-годишната актриса се опитва да превъзмогне драмата си с други мъже.

Последната ѝ находка бе 26-годишният творец Вито Шнабел. С него тя бе засичана няколко пъти, но изглежда повече няма да се появят като двойка.

Преди няколко дни Мур е летяла до Маями, за да купонясва, докато възлюбеният ѝ там работил усилено по проектите си. Това му дошло твърде много и той пожелал да прекрати отношенията им.

Освен това той никак не бил възхитен от перспективата името му да виси постоянно в жълтите хроники и се притеснявал, че това ще попречи развитието на кариерата му.

„Вито работи доста усилено, за да бъде приеман на сериозно в бизнеса и не иска да бъде възприеман като някой, който излиза със знаменитост. Той ненавижда папараците, които ги следят, откакто е гадже на Деми. Не беше никак очарован, че Деми отиде на парти, докато той работеше за развитието на бизнеса си. Това го разсейваше допълнително, докато всички важни арт колекции бяха в града и трябваше да се съсредоточи върху тях", издаде източник пред New York Post.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase