135

Между другото....

преди 11 години

...попаднах на интервю с мацката...така де-учителката.Страшно парче.Сигурен съм,че всички ученици й се точат и сега завиждат на пича,дето я е пълнел.Та сигурно и учителите му завиждат.

134

Анонимен

преди 11 години

Или е много грозна и поради това загоряла, или емоционалната и възраст е 15-16 г.

133

Анонимен

преди 11 години

До Гошо ТъпотоОт ника ти личи,че те учела такава учителка,вместо в клас на баира...

132

ЕКС УЧЕНИК

преди 11 години

ЕЕЕЕЕЕ ЛЕГНАЛ БИЛ МЛАДЕЖЪТ С УЧИТЕЛКАТА СИ,ЧУДО ГОЛЯМО,ТО ПО МОЕ ВРЕМЕ ИМАШЕ ТАКИВА РАБОТИ,ЛИЧНО СЪМ СЕ УВЕРИЛ В ТОВА ОТ ШУМЕН СЪМ,АКО ШУМЕЦИ ЧЕТАТАТ ТОЗИ САЙТ НЕКА ПОТВЪРДЯТ

131

Анонимен

преди 11 години

Как може изобщо да се коментират такива неща, какво ненормално се е случило, че двама млади хора са се харесали, колко директори се женят за секретарките си, като си учител нямаш ли право да се влюбиш в когото харесваш, в патриархално общество ли живееме, д***а и тъпата държава и изостаналия народ(не целия разбира се)!

130

Учител

преди 11 години

Учителката, директорката и ученикът са елементарно ***. Ами заведете веднага дело за омаскаряване срещу вестника и си приберете тлъстото обезщетение, което ще ви присъди всеки нормален съд, па има и европейски съдилища...

129

Анонимен

преди 11 години

майка му често идвала в училище и се обаждала....и това на ученик 12 клас!!! кой знае каква властна мама има :)) Те, момчетата на такива властни, контролиращи *** често се хващат с каки :) Да ги оставят на мира и двамата...той е пълнолетен, на 19г, разликата им не е толкова голяма. Какви са тези провинциални нрави...

128

Honorik

преди 11 години

До 132:Ти имаш ли акъл,бе?!Ученикът е 12-ти клас,т.е. със сигурност е пълнолетен,а учителката е на 25 г.За каква педофилия говориш?!Научи първо значението на някои думи и после сядай да пишеш.Аз подкрепям младите.Родителите му не могат да решават кого да обича,особено на пълнолетно лице.

127

анонимен до 131

преди 11 години

Така е, но това е то комунизъмът! Хората са такива каквито им позволиш да са. Ако се насърчава демокрацията, хората, ще бъдат позитивни, ако се насърчаваш злоба, те ще бъдат злобни и ще осъждат подобни чисто човешки действия.

126

Анонимен

преди 11 години

Много жълто станало у фестника ба !

125

Анонимен

преди 11 години

Учителите и учителките са педофили, общоизвестен факт.

124

Анонимен

преди 11 години

В 12 клас изобразително изкуство не се учи.Учителката не му преподава.От етична гледна точка не трябва да имат връзка.А от човешка?Никъде няма указател в кого и кога да се влюбиш.Щом никой не е знаел на кого са попречили?Родители или неговите родители са написали донос.Е,явно не са били млади никога.Защо хората са така устроени.Каквото не ми харесва трябва да го разваля без да се интересувам от болката,която ще причиня.Не искам да съм такъв родител.Учител съм и не съм против любовта.Младост!!!

123

DASKAL PANDO

преди 11 години

SEA INSPEKTORA SHTE OPNE DASKALICATA I SLU4AQT SHTE PRIKLYU4I....

122

Анонимен

преди 11 години

е къв е проблема и двамата са пълнолетни

121

баф мааму.....

преди 11 години

И ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА ВЕСТНИКА НА ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ. ТО ИМАТ И ПАТРОНКИ ЗА ВЕСНИЧЕТО. ЯВНО ЧЕ СТЕ ВСИЧКИ СПИСВАЧИ ОТ ВЕСНИКО СА СА ИЛИ ЗА "Т Е П А Н Е или ***" де си изберат що по им е подхожда. боже,боже.

120

до 125

преди 11 години

Е сега вече ме убеди, НАЗДРАВЕ!

119

баф мааму.....

преди 11 години

ей "ОРА" не сте хора. Какво общо има интимният живот на някои си с това което се случва после. ЧЕ ТОВА СА ЛИЧНИ НЕЩА И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПЛУ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ИЛИ ПОЛУ ОБРАЗОВАНА СИСТЕМА. ЯВНО ИМА ДРУГ "НАШ" КАНДИДАТ ЗА МЯСТОТО. ВАЖНО Е ДА НЕ ПРАВЯТ ЛЮБОВ ВЪВ ЧАС! ВСЕКИ СИ Е ГОСПОДАР НА ОНАЯ СИ РАБОТА И СИ Е НЕГОВА САМО РАБОТА ,КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НЕЯ. " ЧЕ КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА СЕКСА -СТАНЕТЕ *** ИЛИ ЛЕСБИЙКИ БЕ" А НЕ СЕ РАЗПОРЕЖДАТЕ. ТАТИ МИ КАЗА" СИНКО, ДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЕБО ,НЕ СИ ВАДИТИ ***!"

118

до 124

преди 11 години

Напротив, няма да им навредиш, всички тези семейства съм ги заздравил, защото жените в тях вече са задоволени, кротки и усмихнати. И режат салатка със замечтан поглед.

117

до 122

преди 11 години

До АнонименА това, че ще навредиш на семействата на които си спал с жените и дъщерите им ти ми го обясни с орелския си мозък

116

Анонимен

преди 11 години

Ми много елементарно ще ви го обясня, многоотворени граждани. Ако учителката изпитва двама ученици и двамата заслужават двойки, ще пише тройка на този, който я е*е, а не на този, който и е чужд. И изобщо, когато отгледате тийнейджъри, тогава давайте акъл, а не да се включвате някъде от общежитията предколедно. Или разни стари моми и ергени да дават воля на фантазиите си.