7

ЗЛО

преди 11 години

От 2010 г. лично Иван Костов е избрал екип от няколко доверени лица, които изградиха 23 души за коментатори в сайтовете, срещу коментар се плащат по 50 ст, зависи от силата му и от одобряващите го плюсове. Тук хората са подложени на тотално промиване на мозъци, както става и от страна на ГЕРБ. За разлика от тях СДС не разчитат на мръсотии и удари като тези на Костов. Пак Ви предлагат да плюете по СДС, защо, защото се махна от него, той е ЗЛО, нека и младите го знаят, Костов е деспот, вредна гад

6

Бацил

преди 11 години

Не само Седянкоф е проблем... той ще си отиде скоро от където го пратиха!Още по- голям проблем са частните свърталища на ***, като НБУ, ВСУ и други знайни и незнайни заведения по села и паланки, които раздават дипломи и титли!!!От това оправия скоро няма да има!В този ред на мисли да са Ви честити докторъ Гюроф и света Игнатица!

5

Анонимен

преди 11 години

Напред! Науката е слънце,което Дянков угаси...

4

Анонимен

преди 11 години

Знае се че за ,участие в комися се заплаща теази от БСП и ДПС търсят пак аванта О М Р Ъ З Н А Х Т Е МИ ***...

3

А Барлиева?

преди 11 години

С.Барлиева влияе върху вътрешните отношения в институт, в който самата тя не работи - покровителства една от най-мързеливите сътруднички, която е сред онези с най-малка по обем и спорна по качество научна продукция, но винаги е била много толерирана заради услуги, направени от нейното семейство на някогашната й шефка. С.Барлиева й издейства одобрение на проект, чиетото осъществяване мързеланата не може нито да организира добре, нито е способна да го ръководи!Пак въздух под налягане!

2

Анонимен

преди 11 години

Къде е сега новосъздадената БОРКУР, както и 'Антимафия', да разследват този скандал с откраднати пари чрез обръч от фирми? За какво бяха създадени подобни структури да пилеят пари на данъкоплатците, след като никаква работа не вършат и крадците се вихрят безнаказано?

1

Анонимен

преди 11 години

Не знам какъв египтолог и боксьор е Игнатов, ама определено е много нагъл крадец.